Şimdi Ara

Knight Yüzünden Hayatım söndü Diyebilirim Yardım edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama 10 luk sistemde
  • Kardeşim adamın 4 ü var diye üzülmesin diyosunuz neden hepsi 5 olmasın. Karnesinde bir alanlarda onu örnek alsınlar kızacakları yere.
    Sanada sözüm kardeş knighta da zaman ayır istersen ama derslerini ihmal etme yoksa yazık olur. Her zaman hayatın ön planda olsun. İşini hazırla sonrada knight oynarsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

quote:

Orjinalden alıntı: İnsErT12

arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz

senin ağzını burnunu kırarım çocuk bnm 4 tane zayıfım var lise 2 deyim

herkesin yanında ağlama 2 tane 4 geldi diye

ulan bnm karnemde 4 yok

ağzını kırarım senin

Adam Ol Dersine Calıs Sende Burda Klavye Ona Buna Laf Atacağına..

• ARKADAŞLAR HEPİNİZ SAĞOLUN İNANIN BİRAZ İÇİM RAHATLADI AMA OF NEYSE
  • quote:

Orjinalden alıntı: day2kill

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: İnsErT12

arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar karnemde bir kez bile 4 getirmedim hep 5 hep 5.ama bu sene 2 tane 4 üm var biri matematik biri de fen bilgisi.ve şuan oksye hazırlanıyorum ama annem babam kimse beni desteklemiyor.adeta bir kanadım kırık.bu halde napcam ben of akıl verin biraz

senin ağzını burnunu kırarım çocuk bnm 4 tane zayıfım var lise 2 deyim

herkesin yanında ağlama 2 tane 4 geldi diye

ulan bnm karnemde 4 yok

ağzını kırarım senin

Adam Ol Dersine Calıs Sende Burda Klavye Ona Buna Laf Atacağına..

gelde sen çalıştır bakalım bi görelim seni

• bende 4 yok iddaa gibi karne
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparrow_TR

ben 8 e gidiyorum matematiği nası 3 getiririm diye bakıom bu 4 geldi diye üzülüyo..

Bizim sınıfta bi kız var hep notları 90-95-100 vs. geçen 87 aldı diye oturdu başladı ağlamaya ulan ben 85 i bırak 75 alsam seviniyom

bednede mat 3 düsüo fen ing 3 düsüo ama inşallah takdir alcam merak etme ikisi yürüo ama knight online hayat offline!
  • Konya / Sakarya Yakınsan Geleyim.. Coğrafyam Ve Tarihim İyidir...

Not : Meshur Dizi Yeniden basliyormus Artık Hic Tutulmazsınız Siz.. Klavye Delikanlıları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: day2kill

Konya / Sakarya Yakınsan Geleyim.. Coğrafyam Ve Tarihim İyidir...

Not : Meshur Dizi Yeniden basliyormus Artık Hic Tutulmazsınız Siz.. Klavye Delikanlıları...

ben o dizinin 1 sahnesini bile izlemedim yaşın kaç okuduun lise ve alan ne coğrafya tarih bzm de iyi yiosa mata gel annat

ben anadolu lisesi fen sınıfı 2, sınıf

u??
  • ßende Sakarya Anadolu Lisesi 2001 Senesi Mezunu. Selcuk Uni 3. Sınıf İletişim Öğrencisi.. OSS 2003 Ham Puan Sözel Türkiye 999.Su...

Yüksek Not Alabilmek İcin O Dersten Cok İyi Olmana Gerek Yok.. Öğretmenlerin İyi Niyetli Olduğunu Cidden Öğrenmeye Calıstığını Anlamaları Yeterli..

Yeterlimi Bilmiorum _?

Unutmadan Sözel Cıkıslı Olmama Rağmen 22 Fen Ve 34 Matematik Net im Vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIN -- 22 Ocak 2007; 17:19:28 >
  • olm manyakmısın o karne ne laaa super bisey gnde 8 deyim ama ole bi karnem yok malesef su matematik dersi uff cok zorrrrrrr
  • Eğer öğretmenlerine not için yalvarıp kı.larının dibinden ayrılmıyorsan tabii ki o dersten başarılı olmana gerek yok. Benim de sözel derslerim iyi ama bende sayısalcıyım fazla konuşma

Anladın sen onu!!!..
  • Möööööööööö...
  • kardeş knighti ben gunde 12 saat oynayarak oks yi kazanmış adamım ama kazandım hayat tmm 24 saate çıkarıorum knighti dedim lise 1 de dersler ağır geldi ve ben knightı bıraktım wow oynuorum oda hafta sonları hafta içide tekrar yapmıorum hocayı çok iyi dinliorum benimde 8 de tum notlarım 5 di 1 fen 4 du bak uzulme ama knighti bırak derim oksyi benim kazanmam şans dı biraz son dakka türkçe sorusuyla kurtardım çok iyi hatırlıorum diyelim knight oynicaksın bak ne yap bilionmu evdeki knighti sil anasını satayim hafta sonu 2 saat int cafeye git ama yap dedimi evdede annene deki bak anne internet yok ko yok ama dersde yok bakalım başarın artıcak knight insanın beynini sömürüo ah be yazık oldu zamanıma şimdi fen lisesine gircem yerde ucuz anadolu lisesinde surunuom başın çok ağrır lisede iyi bi ortam yap bunun içinde ders çalışmak şart.Sana güveniyorum dediğimi yap

• quote:

Eğer öğretmenlerine not için yalvarıp kı.larının dibinden ayrılmıyorsan tabii ki o dersten başarılı olmana gerek yok. Benim de sözel derslerim iyi ama bende sayısalcıyım fazla konuşma

Anladın sen onu!!!..

Lisede Toplam 12 Kez Disipline Gittim.... 3 Kez Tastiknamem Hazırlandı Müdürden Döndü... Saygı Göstermekle Yalakalık Yapmak Farklı Seydir.. Tabi ben NeKadar Anlatirsam Anlatayım Siz Anlamayacaksınız.. cünkü Sizin Yasınızda İken ßende Anlamıyordum...

ÖSS ye Girdiğin Zaman Anlayacaksın.. 3 - 5 Puanın Değerini.. Umarım Acı Sekilde Anlamazsın...
  • abi 6 tane 1 im var lise 2 fen de ya babam pc asagıya atmassa sukretcem

oglununda 2 tane 4 olup da kusen ailelere gıcık olurum cocouk un hepsi bes 2 tane 4 oclak kuseek ıyyyyyyyy yasamam onlarla benımkınler 5 gormeye hasret
  • Ben de geçen sene aynı durumdaydım ama benim notlar 5 ti Tek kötü ders resimdi o da 2
    Bu stres i yaşamış biri olarak hmn knight ı bırak ve okul notlarından dolayı pek üzülme önemli olan olduğun denemelerdeki netler ve puanların ama knight ı kesinlikle bırakmalısın..
    Ben geçen sene ilk dönem paso knight oynadım arada zorla ders çalıştım denemelerde 400 ü geçemedim..
    İkinci dönemin ortalarında ara verdim ve 470 i gördüm
    Yani bu oyun bela yok diceksin ki ben az oynarım...Ben de dicem ki başladın mı geliyo gerisi en iisi ara vermek oks geçene kadar

• bende sennile aynıydım hepsi 5 ti 8 de ilk dönem mat 4 oldu çünkü mat hakkaten kazık 2.dönem 5 getirdim ama 2.dönem dahada zor sööliim
  • ben lisedeyken 4 gelırse cosardım 3 gelırsede uzulmezdım pek cok iyi bi not bence 4
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.