Şimdi Ara

KO başlıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Boş zamanlarımda LoL oynardım fakat laf dinlemeyen çoluk çocuk canımı çok sıkmaya başladığından KO deniyeyim dedim. Daha önce kısa süreliğine oynamıştım fakat oyun hakkında aslında hiç bilgi sahibi değilim de diyebilirim. Hangi sınıfı kasmamı önerirsiniz? GB falan çekmeyi düşünmüyorum emeğimle oynamaya çalışacağım en fazla alacağım pre olur. Hangi sınıfı kasayım ve statları skilleri neye göre vermem gerekir bunlar hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. İçlerinde en çok mage'e ısındım fakat oynayan arkadaşlarım kasma dedi kimisi asas kas diyor kimisi pri kararsız kaldım arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

• oyunda prı ye cok ıhtıyaç oluyor bence pri kas her partıde yerın olur.
  • Asas oynaman icin baya bi alıştırma yapman lazim ben 4 senede tam anlamiyla öğrendim. Para kasmak icin en ideal okcu ve mage acmani oneririm. Bi tane dc pre cek item drobu yuzde 90 yap bug varmis. Hornet felan kasma daha iyi yerler var hazir pren varken bi okcu bide mage +70 kas zaten 1 haftaya olursun 2 carla sonra hopgoblin ve cop item slotlarinda alanla kasarsan yarim saate 6 8 m arasi kasabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç heves etme eskisi gibi tadı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.