beyler ben bugün bir bilgisayarcıya gittim ve ben knight online oyunucuyusum benim pc kasıor dedim ve pc mi değiştireceğim bilgisayarcı bana AMD sistemi önerdi sizce AMD nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim bu arada konu yanlıs yerde ise çok özür dilerim.
Çok piskopattır söyliyeyim.Ben şahsen Amd Athlon 64 3000+ (Venice) kullanıyorum.İnanılmaz bir O/c performansı var.Alacaksan Venice çekirdeklilerden al sana tavsiyem.
Abi aL amd3500+ bi tane hiç bi sorun çıkmaz, ekran kartıda kaliteli oynicaksana en az geforce fx5200 alman lazım.optimum için ekrna karı fx6600 iyi.işlemci amd3800+ çok bile
değişik değişik tipleri var diolar hangisinden alsam yarın siparis ettircem tam olarak bi söleseniz ben onu not alsam yarın kaıtla götürsem bu türde alcam diyim yardım..
quote:
Orjinalden alıntı: CzHunterCz
değişik değişik tipleri var diolar hangisinden alsam yarın siparis ettircem tam olarak bi söleseniz ben onu not alsam yarın kaıtla götürsem bu türde alcam diyim yardım..
Al yazıorm Benim Pc'yi bf2142 en yüksek kalitede bile kasmıyo Amd athlon[tm]64 processor
3500+
2.20ghz 1.00gbram
geforce 7600 ekran kartım var--[ buna gerek yok.wow 1280x1024 için aldım]
Core2Duo'ları da onerebilirim.
Amd ile kafa kafaya hatta daha aiyi performans weriyor.
bi benim anlayacaım dilde söler misiniz?
amd hem daha hesaplı olur intelin adı war diye performans daha az da olsa daha yüksek fiyat verirler amd nin birçok türü intel den iyi