Şimdi Ara

Ko Oynarken Pc'yi Kasmicak Bi Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

beyler ben bugün bir bilgisayarcıya gittim ve ben knight online oyunucuyusum benim pc kasıor dedim ve pc mi değiştireceğim bilgisayarcı bana AMD sistemi önerdi sizce AMD nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim bu arada konu yanlıs yerde ise çok özür dilerim.

• Çok piskopattır söyliyeyim.Ben şahsen Amd Athlon 64 3000+ (Venice) kullanıyorum.İnanılmaz bir O/c performansı var.Alacaksan Venice çekirdeklilerden al sana tavsiyem.
  • Abi aL amd3500+ bi tane hiç bi sorun çıkmaz, ekran kartıda kaliteli oynicaksana en az geforce fx5200 alman lazım.optimum için ekrna karı fx6600 iyi.işlemci amd3800+ çok bile
  • değişik değişik tipleri var diolar hangisinden alsam yarın siparis ettircem tam olarak bi söleseniz ben onu not alsam yarın kaıtla götürsem bu türde alcam diyim yardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

değişik değişik tipleri var diolar hangisinden alsam yarın siparis ettircem tam olarak bi söleseniz ben onu not alsam yarın kaıtla götürsem bu türde alcam diyim yardım..

Al yazıorm Benim Pc'yi bf2142 en yüksek kalitede bile kasmıyo
    Amd athlon[tm]64 processor

3500+

2.20ghz 1.00gbram

geforce 7600 ekran kartım var--[ buna gerek yok.wow 1280x1024 için aldım]
  • Core2Duo'ları da onerebilirim.

Amd ile kafa kafaya hatta daha aiyi performans weriyor.
  • bi benim anlayacaım dilde söler misiniz?
  • amd hem daha hesaplı olur intelin adı war diye performans daha az da olsa daha yüksek fiyat verirler amd nin birçok türü intel den iyi
  • core duo2 e6800

SLİ BFG OC EDİTİON 880GTX

ASUS P5WDH DELUXE

4gb 666mhz OZ rem

• AMD diorum kardes
  • ekran kartı konusunda ko oynamak için donmicak bi ekran kartı önerirmisiniz
  • up
  • ekran kartı konusunda yardım etcek yokmu yarın siparis etcem
  • Konuyu buraya açman çok yanlış olmuş koca donanım sitesinde ko bölümüne açmak Yanlış veya güncel olmayan cevaplar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.