Aklımda e-kitap okuyucu almak vardı 1111 kupon denk getirebilsem alayım diyordum ama bu denk geldi daha iyi oldu Tekrardan çok sağ olun hocam |
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (3. sayfa)
-
-
Şipariş onaylandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawK95 -- 11 Kasım 2020; 2:27:46 > -
Şaşkınlıktan alamadım resmen 😂 😂 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyacın vardı yetişemedim ya ödeme sayfasında bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onay gelmedi bana daha
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu fırsata kitap okuyasım geldi, alayım dedim yetişemedim :) Ama herhalde büyük ihtimalle iptal olacaktır siparişler.
-
benim sepetteydi 15dkdır almadım kitap okumuyorum diye
-
İptal olması durumunda yazacağım, umarım en azından bu fırsatı bizlere duyuran arkadaşların siparişini iptal etmezler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wakrupalice
Onay gelmedi bana dahabanada gelmedi
-
Ben yemin ederim alırken ne olduğunu bilmiyodum atari sandım
Olaya uyanan arkadaş öyle bir yazmış ki yetişin kaçırmayın diye direk aldım kitap okuyucu çıktı neye niyet neye kısmet
Onay geldi ama göndereceklerini sanmıyorum.
-
Hocam idefix göndermeyeceği ürünü onaylamaz bence ya.
Gerçi 1000 kişi alsa 100K zarar kargo hariç
Ürün gelmeden bitirmişiz arkadaşlar :D
-
stoklarına böyle bir üründen 1000 tane çekmezler hocam. ne kadar sürede satacakları belli değil, bir bakıyorsun yeni modeli çıkıyor. iyice elde patlıyor güzel indirim verilmezse alan çıkmıyor vs.
-
-
3 ürünün 3'ü de aynı onaylandı otomatik onay olabilir, aynı anda başka bir mağazadan bir ürün daha almıştım yeni sipariş gözüküyor o hala
-
KOBO için iki farklı hesaptan alanlar vs. kontrol ediyor olabilirler. 1 tane limit vardı, umarım öyledir :))
-
ödenen nası 104 TL?
-
kupon kullandım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X