Ana konuda görüp şok olanlardanım. Eğer satmayı düşünen varsa talibim arkadaşlar. Kullanmayacaksanız veya fazladan aldıysanız gerçekten ihtiyaç duya birine vermiş olursunuz. |
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (5. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar saat kaç gibi satışa kapandı acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
10 dakikada zaten kapandı 2 tane zor aldım.Faturası kesildi bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane fırsatı kaçırmışız. Satmak isteyen olursa talibim
Gece 2.00'de mi oluyor bu olay :) Vallahi bravoquote:
Orijinalden alıntı: NitroNos10 dakikada zaten kapandı 2 tane zor aldım.Faturası kesildi bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 11 Kasım 2020; 11:1:35 >
Bu günlerde böyle şeyler bekliyordum şans birazda.
-
en az 30dk satışta kaldı bu fiyattan, ben hem kullanmam hem de iptal olur diye almadım. fatura kesildiyse gönderilir artık hayırlı olsun alanlara
-
Fazladan alan varsa ben de almak isterim arkadaşlar, Ankara'dayım çok makbule geçer gerçekten.
Soru cevaplara baktığımda 15-20 gün arası kargo süresi var, isterse 2 ay olsun. Kitapların şu kadar pahalandığı zamanda gelsin de yeter.
Arkadaşlar fatura nereye geldi acaba? Ben bulamadım da mailde, var mı başka gelmeyen
-
2.'yi satmak isterseniz bir mesaj ötenizdeyim. :)
-
Sanırım ilk alanlardanım, sadece 1 tane kendime aldım. Fatura maili gelmemiş halen.
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Sanırım ilk alanlardanım, sadece 1 tane kendime aldım. Fatura maili gelmemiş halen.Kupon kullanarak alanlara gelmemiş sanırım henüz mail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 11 Kasım 2020; 12:6:38 > -
Ben de öyle tahmin ediyorum. Kuponsuz alanlarınki gönderilirken bizimki iptal edilirse çok can yakar.
Şikayetvar sitesinde n11 hakkında bu konuda çok şikayet var. Fiyat yanlış girildi deyip iptal etmeniz istenmez umarım. Bekleyip göreceğiz...
Mağazaya soru sorup cevap alan oldu mu ben sordum henüz yanıt gelmedi.İnşallah gönderirler yoksa büyük ayıp etmiş olurlar.Ürün onaylandı ama faturası gelmedi halen.
-
idefix'in satın alımı onayladığı ve uzunca bir süre göndermediği test kitapları olmuş. herhangi bir bilgilendirme yokken ardına düşenlere tedarik edilemedi bilgisini vermişler. o yüzden işler yılan hikayesine dönecek gibi biraz bakalım hayırlısı :D fatura matura çok bir ölçü değil gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 11 Kasım 2020; 13:24:12 > -
adamlar bunu saatlik indirime ekleyipte ürünü öylecene çekemezler gerekirse n11 in tedarik edip saatlik indirimin arkasında durması lazım yazık .. Şikayetvarda herkez şikayet eder böyle..!
-
Saatlik indirimden ziyade ortada girilen yanlış fiyat hatası durumu mevcut 😂 ucuza aldım gönderecek diye satıcıyıda öldürmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: M S G
Saatlik indirimden ziyade ortada girilen yanlış fiyat hatası durumu mevcut 😂 ucuza aldım gönderecek diye satıcıyıda öldürmeyinidefix büyük bir firma olduğu için bu yanlışlık kimsenin gözüne çarpmaz zaten firma sahibi bunlarla uğraşmıyor ki çalışanları var.. Faturayı kes gönder..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X