Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
22
Favori
71.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dava dilekçesinde sunulacak argümanlar konusunda katkı sunmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Benim son iki günüm cevap için yardımcı olun da şu adamları sevindirmeyelim.

• Merhaba bende kararı göremiyorum, 26 haziranda karara bağlanmış, nerden görebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt

karar dokümanı bir süre sonra yükleniyor sisteme baya olmuş şimdiye yüklenmesi gerekirdi gerçi bilemedim. tebligatlı postayla da iletiliyor adrese ama 15 gün falan sürüyor gelmesi.

• SAVUNMASI GELDİ bende hala böyle şaka gibi hakikaten memur olacaksın bu hayatta. 10 ay geçmiş cevap yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

karar dokümanı bir süre sonra yükleniyor sisteme baya olmuş şimdiye yüklenmesi gerekirdi gerçi bilemedim. tebligatlı postayla da iletiliyor adrese ama 15 gün falan sürüyor gelmesi.

Bana bu gün tarihi ile gelen halen bir şey yok. Lakin şöyle de bir durum var bayram ve bayram öncesi 1 hafta şehir dışındayım. Acaba muhtarlığa falan mı bıraktılar ? Sistemde kararı çıktı görüyorum ama herhangi bir belge yüklü değil. Uyap üzerinden hukuk davası olarak sorgulama yapıyorum gözükende yok. Durumu nedir anlamadım.

Bir de siz mahkemeyi kaybettiniz mi ? Sanki bir yazışmanızdan öyle anladım ? Ne gibi bir zararı oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim başvurum karara bağlanmış thh beni haklı görmüş.15 gün itiraz süresi bulunmakta deniliyor.Bundan sonraki aşamalar için ne yapmak gerekli.

not: bu arada 9 tl tebligat ücreti var diyor. bu ödemeyi nereye yapmak gerekiyor

• Davası olumlu sonuçlanan oldu mu acaba? Olumlu sonuçlanan varsa eğer dava süreci devam eden arkadaşlar için emsal olabilecek gerekçeli kararınızı paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne şekilde cevap verdiniz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 2 Eylül 2021; 16:14:47 >
  • davası olumlu sonuçlanıp cihazı teslim alan oldu mu?

• benimde dava lehime sonuclanmıs bakalım karşı dava acacaklarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 2 Ekim 2021; 15:3:3 >
  • Arkadaşlar her kes kenara çekilmiş bir tehdit mi var , yoksa el altından anlaşma mı yapılıyor ,sürec hakkında neden son bilgilendirme yapılmıyor ?

• Benim durumum biraz farklı sanırım. Dava açıldı banada fakat mahkeme 1 gün sonra görevsizlik kararı verdi ve davacı nın 15 gün içerisinde başka bir mahkemeye harç ücretini yatırarak başvuru yapabileceğini söyledi. Fakat aradan yaklaşık 2 ay geçti dava açmadılar. Araya adli tatil filan da girdi. Şuan ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Thh kararı ile icraya mı vermeliyim yoksa tekrardan dava açmalarını mı bekliycem. İcraya vermede sanırım 160 TL civarı imiş. Şimdi icraya versem diğer mahkemeye tekrardan dava açacaklar mı onuda bilmiyorum.

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    Ne tehdidi hocam thh de haklı bulunanlar da, bulunmayanlar da bu cihazları alacaklar. Haklı bulunanlara dava açtılar zaten. Haksız bulunanlar da kendileri dava açsınlar. Tüketici mahkemelerinin satıcıyı haklı bulacaklarını hiç sanmıyorum. Kanun net çünkü.

• Benim durumum hala savunması geldi aşamasında , Allah kimsryi bu ülkede mahkeme kapılarında süründürmesin.Benim serzenişim şu , neden kimse karşı dava açanlara nasıl bir savunma yaptığı ve sonucunun ne olduğu konusunda bir bilgilendirme yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kimsenin sonuçlanmamıştır davası bence. Maalesef ülkede inanılmaz yavaş işliyor bu süreçler. Thh de de durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 4 Eylül 2021; 17:54:20 >
  • Ben davaya karsi dilekce yazmamistim. Sonuclanmis ve haksiz bulunmusum. Zaten farkli birsey beklemiyorum. Cevap dilekcesi yazanlarda farkli olabilir.

• SEGHRİ kullanıcısına yanıt

Hakem heyeti haklı buldu ama mahkeme kararı mı bozdu? Şayet öyleyse çok büyük sıkıntı var hocam. Ne gerekçe ile satıcıyı haklı buluyor ki? Ben kesinlikle mahkemenin kararı onaylayacağını düşünüyorum basit bir savunma ile. Keşke cevap yazsaydınız. Bir de mahkeme thh kararını bozup sizi haksız bulduysa ne gibi bir masraf ödemeniz çıktı. Davayı kaybeden siz olduğunuz için mahkeme masraflarının size kalması lazım.

• citiraga kullanıcısına yanıt

Islerim cok yogundu bununla ilgilenemedim. Ama savunva dilekcesi gonderenler bence de hakli bulunur.

davaci savunmada urun bedelinin 1600 kusur oldugu belirtmis ama yalan. Biz bu urunu aldigimizda 1200 civarina satiliyordu normalde.

kotu niyetli olarak alindigi belirtilmis. Biz bu urunu 11 kasim tarihinde. Yani n11'in senede 1 defa yaptigi buyuk kampanyadan aldik. Ben dahil cogu kisi gercekten n11 kampanyasi adina bu fiyata indigini dusunerek aldik.

Eger koskaca firma olmana ragmen boyle durumlarda cirkeflige gidiceksen, boyle kampanya donemlerinde dikkat edicen, hatali islem yapmayacaksin. Hadi yaptin diyelim, faturasini kesmeyeceksin. Hadi kestin diyelim musteriyi kargo suresinin sonuna kadar bekletip salaga yatmayacaksin. En azindan arayip ozur dileyip bilgi vereceksin, gerekirse seni zarara ugratmayacak kadar bir indirimle urunu teklif edebilirsin vs vs. ama onlar dava acip aciklamasinda bi terorist ilan etmedigi kalmis.

masraf olarak gelen kagitta 2 kalem gorunuyor. Biri 40 kusur biri 20 kusur.

vaktiniz varsa mutlaka savunma verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 12 Eylül 2021; 13:45:44 >

• Bana da inanılmaz suçlamada bulunmuş dediğiniz gibi bir terörist ilan etmediği kalmış. Hala hayret ediyorum mahkemenin kararı bozmasına inanın. Sonuna kadar haklı olan taraf biziz. 10-15 tane de almadık ürünü sadece 1 adet aldı herkes. Firma hakkında söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama yaptıkları kar kaldı. Açtıkları dava ile de ürünü göndermekten sıyırmış oldular. Ülkemdeki adaletin özeti. İyi ki ödeyeceğiniz meblağ çok çıkmamış. Cevabınız için teşekkür ederim. Benim davam ile de ilgili gelişmeleri buradan yazacağım. Sağlıcakla izmir den selamlar.

• Bende de takipsizlik verildi. Sonra başka mahkemeye devir için başvuru yapmışlar ama herhangi bi gelişme yok. 40 gün geçmiş son dilekçe yükleneli. Tüketici mahkemesine iletilip sisteme giriş olana kadar bir şey yapmayacağım. Umarım 11.11'e kadar sonuçlanır bu süreç :)

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.