Şimdi Ara

Koç bilgisayar nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilkentte durum nasil bilmiyorum ama odtüde kampüsten maks 5 defq çıktım. İtüdeki arkadaşlarım da öyle çok gezen tozan elemanlar değil ayda 1 falan sahile iniyorlar. Benim tek dezavantajım odtüde liseden pek arkadaşım olmaması , geneli itüde. Ankarada sosyallik açısindan yapamayacağın tek şey deniz kenarına inmek onun disinda fark yok. Hatta odtüdeki parti afişi ve tanitimi itüden falan daha fazla olabilir. Geçen birini arkadaş attı itüden bu nasıl parti salaksiniz falan yazıyor. Daha tiyatro vari şeylerle ilgileniyorsaniz stand uptır operadır falan. Ankarada istanbula göre evet az. Zaten dersi kafaya takan bi elemansan istersen sirf sosyallik olan bi okula git sen gene paşa paşa çalışacaksin. Bilkentin avantajı o hepsi calışıyor. Ders aralarında da çok calıştıklari için suçlayacak birini arayıp twitterda Odtü'ye sarıyorlar çok basit falan diye. Odtünün totalde verdiği hasar bilkentten çok daha fazla üst dönemlerden gözlemlediğim kadarıyla.

Bilkent iyi okul bence kalıp bitirmeniz daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 11 Aralık 2022; 17:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe'de de baya güncel parti afişi görüyorum 2 ayda 6 7 gün konser falan oldu onun dışında genel olarak topluluk etkinlikleri oluyor mühendislik ya da ea bölümleri aktif burada da.

Ha arkadaşlarla kampüste yapacak ne var? Açıkçası pek bir şey yok. Kapalı yerlerin açılması lazım onun için

Bilkent ve odtü'de de benzerdir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Odtü hacettepeden daha iyidir sosyallik açısından tenisi cartı curtu tonla şeyi var. Kampüsün ilçe gibi olması sebeplerden biri olabilir. Çıkarımı da tamamen hscettepeli arkadaşımla odtüde buluşmamızdan mütevellit yaptım sjdjadw hacettepe daha avantajli olsa o beni çağırırdı

Konuya dönecek olursam arkadaş daha rahat bir eğitim görmek istiyor. Sanirim koç daha iyi olacaktır ama sosyallik açısından çok fark ettireceğini sanmiyorum kişinin kendinde bitiyor. Esogü falan mesela odtüden falan daha iyi bu sosyallik meselelerinde. Aklın hayalin durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 11 Aralık 2022; 17:25:39 >
  • itü de kalabalık yazdım zaten hocam bidaha oku

• Maddi durumun iyi mi

• pek bilgim yok hocam o yüzden bir şey diyemiyorum

• ODTÜden çok ufak daha iyi denilebilir

• Bilkent devamke

Koç falan bizi bozar.

• ODTÜ teknik üniversite.Hacettepe'de en ön plana çıkan bölüm Tıp.Hacettepe ile Odtü karşılaştırılamaz.İyi ama statü olarakta farklı lar.Hacettepe'yi ancak Gazi ile Ankara ile kıyaslarsın.

• pandie kullanıcısına yanıt

evet

• M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Ama tıp ön planda olması diğer bölümlerin odtüden çok çok geride olup ancak gazi ankarayla kıyaslanabileceği anlamına gelmiyor ki 🤔 yani ea tarafını pek bilmiyorum ama en azından popüler mühendislikler için

Gerçekten de teknik üni olmaması ya da ingilizce eğitime çok geç geçmesi geride bırakmıştır diye düşünüyorum ama bence halen daha yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 11 Aralık 2022; 17:57:32 >
  • ben de arkadaşa katılıyorum. hacettepe'nin, odtü bilkent ile değil de gazi ve ankara üni ile kıyaslanması daha doğru olur.

• Bilgisayar bölümleri ve endüstri genellikle kolaydır.Şansın yaver giderse iyi bir otalama kas 3.80-3.90 Odtü'de yüksek yap(İmkanın varsa yurt dışıda deneyebilirsin).Yapabilen var.Odtü yüksek lisanslı olursun.Bu mümkün diğer birimlerde baya zor ee ve makine ama bilgisayarda yapılabilir.Bunun için yeniden o garabet öss'ye girilmez.Angarya.Her işin çözümü var yani.Misal benimde arkadaşım Tübitak'ta idi ben aselsan'da çalışıyordum son sınıfta o bölüm zor diye hacettepe ee yüksek lisans programlarına girdi.Çünkü girmesi şartı vardı.

Senin durumun daha kolay iyi bir ortalama kasıp yapabilirsin.Ama çok iyi ortalama yapmalısın.

hocam arkadaşın sıralaması odtü ee'ye yetiyor zaten, istese yazın geçebilir kolayca. ama kendisinin de içi rahat değil sürekli bunu düşünüyor.

bir de 3.90 ortalama yapan biri neden odtü'de yüksek yapsın ki? abim odtü makine mezunu 2.95 miydi neydi ortalaması, odtü'de yüksek yapıyor şu an bilkent kabul etmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 11 Aralık 2022; 18:11:10 >
  • Sıralaması kaç ki.Kaçla yazmış hacettepe bilgisayarı.

• Ben en azından ceng için buna katılmıyorum gerek akademik kadrosu gerek mezunlarının bulunduğu yerler hem de konuştuğum mezunlar beni hacettepenin üst düzey üni olduğuna ikna etti.

Artık bekleyip görecem çünkü her gün aynı şeyi düşünüp aynı yere varmaktan midem bulandı artık. Tercih sonuçları açıklandığında bu kadar karmaşa olmamıştı bende sadece itü için herkes gelir demesine rağmen gelmemesine üzülmüştüm.

• Düşündüğüm şey ee değil sadece bilgisayar içinde odtü itü hacettepe arasında dönüyorum.

1.6k :)

1.6k

Evet yine bir "o sıralamaya hacettepe mi yazılır" muhabbeti mi başlayacak günümü mahveden tek şey bu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 11 Aralık 2022; 18:15:0 >
  • yav olan olmuş artık. ama o konuştuğun mezunlara bir de 1600. olsanız yazar mıydınız de.

okul adı da her şey değil. ben 19k olmuştum mesela yoğun çalışma tempom olmadı hiçbir zaman. bilkent buna zorluyor ve ciddi anlamda bocalıyorum. senin öyle bir duruma alışkanlığın vardır. muhtemelen benden daha başarılı olursun da ne biliyim 1.6k ama ya  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.