< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 11 Aralık 2022; 23:11:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Koç bilgisayar nasıldır (5. sayfa)
-
-
Konu cok farkli yerlere gitmis gerci de (guzel yere gitmis de yazmaya usendim) siz biraz rahatlik ariyor gibisiniz o konuda sabanci daha iyi gelebilir bence konumu sikinti etmezseniz/alta araba cekip kadikoye gidene kadarki yolu sıkıntı etmezseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burs olayı ne oldu hocam?
-
burssuz.
zaten oradaki bölümü havacılık uzaymış, bilkent'te ee'ye geçmiş.
bilkent, geçişlerde burslu kabul etmiyor.
-
Sabancı daha mı rahat koç’tan
Youtube da uni101 diye bir kanal var. Bilkentte eem ya da bilgisayar okuyordu sanırım. 2019 da tr 75. Si olmuştu. Bilkentten koça yatay geçiş yaptı. Sebeplerini sıraladığı videoyu kaldırmış ama hatırladığım kadarıyla bilkentin ciddi şekilde zor olduğunu sosyal hayatına zaman kalmadığını ve sosyallik olarak bilkentin iyi olmadığını söylemişti. İnstadan veya başka bi şekilde kendisine ulaşırsanız yardımcı olur bence. Kendisi de yatay yapmadan önce sabancı nasıldır koç nasıldır neden geçmeliyim diye araştırmıştır bilgilerini size aktarır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni soktukları sinavlar (toplu fen dersi haric, onu da bilmiyordum zaten) daha rahatti koctan.
Öyle zaten, o kadar bunaltıyorlar ki başka bir şey yapmaya vakit kalmıyor, ki zaman yönetimini iyi ayarlıyorum. Aslında çok sosyallik de aramıyorum, bilgisayar mühendisliğinde ilgilendiğim alanlar üzerine araştırmalar/çalışmalar yapmak istiyorum lakin bu bu yoğunlukta bu mümkün değil, en azından ben beceremiyorum.
-
Koçta da çok sosyallik bulamicaksin haberin olsun
Neden hocam kocaman kampüsü var buz pisti havuz cart curt
Siz ea dan derece yapıp koça girmiştiniz sanırım
Anlatır mısınız acaba okul nasıl ve sosyallik neden yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olm koçta bile bulunmuyorsa nerede bulunacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
koçta bulunacağını neden düşünüyorsun
-
İçindeki insanlar bu yapıda olmadıkça dediklerinin pek bir anlamı yok, okul eğitim açısından şu ana kadar gördüğüm kadarıyla oldukça iyi isterseniz gayet iyi eğitim alabilirsiniz onun dışında genel olarak bir sorun yaşamıyorsunuz okulla alakalı durumlarda. Bence tek sıkıntısı soğuk belki de havalı bir popülasyonu olması, mimarisi bile insanları yalnızlığı itiyor gibi hissettiriyor. Bu durum farklı sebeplerle açıklanabilir tabiki ancak gelip görünce bile kendisini hissettiriyor.
-
Baba parasıyla girmiş abiler sosyallik yükünü taşıyordur diye düşünüyodum ayrıca diğer okullara göre daha rahat olduğu için daha fazla vakit kalıyordur
Partilemek istersen okul dışında bol bol partilersin, sana bana göre rahat olabilir ama o abilere göre pek rahat kalmıyor dersler ayrıca yurtta kalan abi sayısı çok az olduğu için ders bitince yok oluyor gene o "abiler"
-
Okulu bu yüzden kötülüyor veya gelmeyin demiyorum bu arada context bağlamında sorun ortamsa burda da istediğini bulamayabilir arkadaş, ona ithafen cevaplıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X