Şimdi Ara

KOÇ,BİLKENT,SABANCI'DA ÜCRETLİ OKUMAK [BAŞKANLIK SİSTEMİNDEN SONRA?] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AcılıUçanTaco

quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

quote:

Orijinalden alıntı: AcılıUçanTaco

quote:

Orijinalden alıntı: sochic

30.000 tl okul icin ucuz bile.Ben ilkokul ve lisede ozeldeydim yillik 40.000e yakin verirdim.Kardesim anaokulunda ona bile 40.000 veriyoruz anaokulu bu okul dusununAnaokulunun ilkokukun 40

000 tl oldugu yerde 30.000 tl uni icin ve ustelik koc sabanci gibi iyi uniler icin hicbirsey.

Anaokuluna 40.000 nedir hocam derslerine profesör falan mı giriyor?

Teyzemin kızı da gitmiş minicik çocuğu vermiş koleje aylık 2000 bin küsür ödüyoruz 12 aya böldüler dedi heh deyip kalmıştım

Gereksiz bence. İngilizceden başka birşey katmaz yani çocuğa. Okadar parayı anasınıfına vermektense ilkokula göndermek daha yararlı olur diye düşünüyorum

Yav hocam liseye kadar hatta lise de bile ben gereksiz buluyorum. Üni de mantıklı olabiliyor yerine göre . Param olsa ben okurdum mesela ama ne gerek var ki düşünüyorum ben devlette okudum okullarım dan da memnundum genelde hep .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar para mi verilir Türk üniversitesine ben olsam yurtdisinda okurum hemde %70 daha ucuza

• Cildirdin mi o parayi koca, sabanciya, bilkente verecegine orta sinif bir ozel'de veya orta sinif devlet unisinde iyi bir bolum oku ortalamanin hallice olsun parayi da sakla yuksek lisans icin kac git. Sabanci'dan mezun olunca adamlarin ve cevren yoksa is bulamazsin yurt disinda. Sabanci ve sonrasi yurtdisi yuksek lisans olabilir ama sabanciya verecehin 250 Milyon milyarin ustune bir o okadar daha eklemen gerekecek yuksek lisans icin, ailenin bu kadar parasi varsa tabiki git ama yoksa parayi koru. Sabancidan koçtan mezun adamlar patir patir ingilizce konusmuyor merak etme. Kendin dil ogrenebilirsin orta halli devlette okurken.

• quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

Bence yaşam pahalılığı olarak bir fark var. Eğitim ücreti olarak da Bilkentin %0 ücretlisi 30.000 TL iken Koçun %0 ücretlisi 50.000 küsür TL.
    Koc icin ne olursa olsun deger mi yani o paraya??

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.