Şimdi Ara

Koç Ekonomi vs. Boğaziçi Ekonomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedenleriyle hangisinin daha iyi olduğunu söyler misiniz ? İkisine de puanım yetiyor.

• Kesinlikle koç ekonomi. en iyi ekonomi egitimi orda, ciddi is imkanlari kapi cikisinda mevcut.

nasil bunlari biliyorsan diyorsan git adamlarin sitesindeki akademik kadroya bak. mezunlarinin dagilima bak. Kisaca koc ekonomi tartismasiz en guclu ekonomidir ama bogazicinin kampusu ogrencilerinin kalitesi koctan bin kat daha ustundur.

Iyi bir egitim, belki turkiyedeki en iyi ekonomi egitimini alip is sahasinda one cikmak istiyorsan koc

bogazicinde de is sahasinda one cikarsin bunlarin hepsi guclu universiteler ama kampus hayatina arkadaslarina daha cok onem veriyorsan bogazici yaz derim.
    Ben sahsen koc ekonomi yazardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam hiç düşünmez boğaziçini yazardım niye? sorusuna da klasik bir cevabım var sen o kadar puan almışsın senden hayli düşük puan alanlarla aynı sınıfta hayır ya olmaz bunu kabul etmemelisin.
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok zor bir karar. Günlerdir düşünüyorum işin içinden çıkamadım.
  • Bilkent yaz.Paşa paşa oku :)
  • Ben de onu düşündüm , sonuçta koç'ta ücretli gelenlerin sayısı daha fazla ve eğitim seviyesi de buna bağlı olarak düşmez mi diye düşünüyorum. Boun'da en son giren bile 2400 yani öğrenciler de çok iyi.
  • Hocam zaten kafam az karışık bir de bilkent deme bana yahu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.kemal.1

Ben de onu düşündüm , sonuçta koç'ta ücretli gelenlerin sayısı daha fazla ve eğitim seviyesi de buna bağlı olarak düşmez mi diye düşünüyorum. Boun'da en son giren bile 2400 yani öğrenciler de çok iyi.

Koç burssuz kaç binden almış bak bakalım :)
    Ekonomide lider Koç. Düşünmeden koç yazardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    65 binle kapatmış koç ekonomi ücretli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.