Şimdi Ara

Koç Hazırlık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Az once almanyada bulundugunuzu (gecmiste veya hala orasi belli değil) bir mesaj var, almanyada da milyonlarca turk var ve ustelik hepsi gocmen ve kendilerine alman demezler, burada milyonlarca olarak nasil bir arguman var denmekte. Daha zayif bir orneginde bile kendinden çelişkili bir arguman..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Ben Almanya'ya gittiğimde, oraya uyum sağladım ve resmen Almanlığı kabul ettim. Ha belki diyeceksin, başkaları seni kabul etmemiştir olabilir ama o konumuzdan ayrı bir mevzu. Ben kendimi bir Alman gibi hissederek orada yaşadım. Gittigin ülkenin, kültürüne, dinine, uyum sağlayacaksın ve entegre olacaksın. Milyonlarca Türk orada entegre olmuyorsa, sorun o Türklerde demektir..

Burada da aynı şekil, ben başka bir şeyim demek, bulunduğun yerin düzenine uygun değildir. Başkalarının ülkelerinde başkası şeklinde yaşayamazsın. Ben başka bir şeyim, şunu bunu bu hakları isterim diyemezsin. Başkasının ülkesinde mesela başkasının bayrağıyla falan sokakta turlayamazsın. Örnekler çoğaltılabilir.. Almanya'da yaşayan Türklere de tavsiyem, orada oldukları sürece Türklüğü bırakıp Alman olmalarıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ocak 2025; 17:1:4 >

"Bir kürt kendini saf kan türk sayıp, türklük için çalışsa dahi yine ona kürt muamelesi yapmak gerekir."

H. Nihal Atsız

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Birilerinin kendini Türk sayması, biz onları bizden kabul etmesek bile yine de bizim lehimize olacaktır. Ayrıca davranış, fenotip ve kültür de çok önemli. Biri bir şey olsa bile, esasen gerçekte o şey olmayabilir de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ocak 2025; 17:29:49 >
    Koç Hazırlık

büyük adam

• dalga geçiyom hocam ciddiye almaKoç Hazırlık 

:DDD komik adamsin

Bu Atsız isimli elemanın fenotipi %100 pontus rumudur. Kafa pontik zaten. Benim atalarım Rumdur diye kendi suratı söylüyor. Gümüşhaneli miydi neydi. Atsız Türkçülüğü, bizi moğol ilan ediyor, o yüzden desteklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ocak 2025; 18:17:36 >

mektup yazdığı oğlu da komünist olmuş zatenKoç Hazırlık 

Evet, komünist olmuş, demek ki doktrini iyi verememiş. Ayrıca, vasiyetinde Çerkesler de iç düşmandır demiş.

Bu elemanın neden özellikle Çerkes düşmanı olduğunu da anlamıyorum. Belki de Çerkes Ethem isyanı yüzündendir.

Fakat bu Çerkes Ethem isyanı, Çerkes ülkesi kurmak isteyen bir adamın isyanı şeklinde olmamıştı. Bu Çerkes Ethem, Kuvayı Milliyeci ve çok faydalı bir eleman iken, bizim bildiğimiz kurucu ekiple askeri anlaşmazlık yüzünden ters düşüyorlar. Bazı emirleri sallamıyor ve düzenli ordunun emir komutasına girmek istemiyor ben kendi yöntemlerimle savaşırım diyor bunun üzerine Ethem Bey oluyor sana Çerkes Ethem... Kellesi isteniyor ve kelleyi kurtarmak için mecburen Yunan'a sığınıyor..

Yani bu adam Çerkeslik yüzünden isyan etmiş değildir. Yani Bir isyan edem de, hele bir Çerkesistan kuram ha şeklinde bir mesele olmamıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ocak 2025; 20:37:4 >

Asimile olmakla ovunmek, vallahi inanilmaz komik ve acinasi. Tc isgal edilse en buyuk amerikan ingiliz yahudi benim zaten ne turklugu diye gezersiniz utanmadanKoç Hazırlık 

O zaman Almanya'ya gitmeyecekler ya da geri dönecekler.

Başkalarının ülkelerinde, o ülkelere uyum sağlamadan yaşayanlar parazittir.

Ben Alman olmam, Fransız olmam, Ingiliz olmam, ya da gittigim ülke Cin ülkesi olsun mesela ben cinli olmam şeklinde övünmek ve bunu savunmak, parazitliği desteklemek anlamına gelir.. Yani parazitlikle övünmek anlamına gelir..

O zaman kendi ülkende ağa gibi oturursun neden başkalarının ülkelerine gidip yerleşeceksin oraları sömürmek için mi?

Neden oralara aidiyet hissetmedikleri halde oralarda yaşamaya devam ediyorlar ben sana söyleyeyim, çünkü oradaki sosyal devlet imkanlarından yaralanmak ve yiyici olmak onlara çok tatlı geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ocak 2025; 12:20:28 >

Hayırdır önceki mesajlarında Türkiyeliliği falan savunuyordun, şimdi cengaver Türk milliyetçisi oldun da bize karşı milliyetçilik mi kullanıyorsun. Koç Hazırlık Koç Hazırlık 

Sen ne yapacaksın böyle şeyleri git halayını çek, lahmacununu ye, 1000 löre ölehtirih parası mı olur haa falan de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ocak 2025; 12:30:16 >

Yoo milliyetcilik yapmiyorum once turkiyeli yoktur turk turk turk uhuhu diyip durumlar degisince turk sozunun en buyuk dusmani olacaginizi gostermek durumunuzun acinasi halini gosteriyor. Ben en azindan tutarliyim, neredensin derlerse turkiyedenim derim, turk musun derlerse hayir derim cunku degilim, benim uc kusak ustumde turkce konusan turkiye cografyasinin yakinda yasayan bile yok.

Guzel lahmacun bulmak zor buralarda, belki de yazdiginiz onca mesajda sinirimi bozan tek sey bu oldu.

Alıntı

metni:
    O zaman kendi ülkende ağa gibi oturursun neden başkalarının ülkelerine gidip yerleşeceksin oraları sömürmek için mi?

Bu cikarima ulasmak icin nedenleme yeteneklerinde bir insanin cok ama cok ciddi problemleri olmasi gerekmekte

Hiçbirimiz Türk değiliz zaten. Türk diye bir ırk olmadığı için Türk olmak ancak Türk kültürüne ait olmakla mümkün olan bir şeydir. Hatta ismini anmadığımız ırk da yoktur. Dolayısıyla, Almanya'ya gidersin, ve Alman gibi davranırsın entegre olursun, entegre olmayanlar çıkıntılık yaparlar.

Türkiye'de de hakim kültür Türk kültürüdür burada da Türk kültürüne aykırı olanlar, ben başka bir şeyim diyenler yine çıkıntılık yapmış olurlar.

Bunda anlaşılmayacak ve lafı evirip çevirip başka yerlere götürecek bir şey yok. Türk düşmanı böyle olmaz. Türk düşmanı helelelelelele gordaşlar bir halay çökek haaaaaaa, föşşikler falan demekle, Türkiye'de yaşayıp, ben Türk değilim demekle falan olur..

Sen benim ben Türk değilim dedigimi hiç gördün mü? Bak şu an Türkiye'de yaşıyorum ve Türk'üm. Fakat Almanya'da Türk değilim.

Bu entegrasyon ve uyumla ilgili bir şeydir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ocak 2025; 19:49:59 >

Avrupa'da yaşayan Ortadoğuluları biliyoruz. Oraya gidiyorlar, Almanlar kafir, dinsiz, karıları çıplak geziyor diyorlar oralara uyum sağlamıyorlar, dil öğrenmiyorlar, kendi gettolarını kuruyorlar, ellerinde yabancı ülkelerin bayraklarıyla hööö hööö diye sokaklarda zıplıyorlar korna çalıyorlar ama heriflerin ülkesinde yaşamaya devam ediyorlar. Neden? Çünkü sosyal devlet olanaklarını sömürmek istiyorlar. Onlar orada birer işgalcidirler. Oraya gittigin zaman ya oradakilerden olacaksın ya da kendi ülkende ağa olacaksın..

Milletin ülkesinde çıkıntı olarak yaşamaya gerek yok. Bundan daha açık anlatmamam zaten.

Koç Hazırlık 

• Koç Hazırlık 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.