Seni milliyetçi tayfa yesin valla boyle kalitesiz bir troll denemesiyle hiç ugrasamam, biraz zp iyip mhp genclik kollari is yapsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koç Hazırlık (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Senin DNA testlerinden falan haberin yok galiba. Türkiye'de yaşayan insanlar karma ırklardan geliyorlar. Dolayısıyla Türk yapan şey ırk değil kültür ve davranıştır.
Ayrıca şu Troll lafını sürekli olarak kullanıp durman ve her seferinde, mesajlarının silinmesine rağmen, ısrarla kullanmaya devam etmen, senin hakkında çok şey söylüyor
Yani spesifik bir kelime yüzünden sürekli olarak mesajların silindiği halde aynı davranışı devam ettirerek, diğer mesajlarını da sildirtiyorsun. Yani sonucu belli olan bir şeyi tekrar tekrar yapmak ne bileyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ocak 2025; 19:59:28 > -
Türkiye'de yaşayan herkes ben Türk'üm diyecek. Almanya'da yaşayanlar da Almanım diyecekler. Türkiye'de Türk dışında bir şey olmamalısın.
Ne mutlu Türk'üm diyene..
-
Kac yasinda adam olduğunu iddia ediyorsun troll yazilan her mesaji sikayet ediyorsan, neyse.. bu kadar alinganlik fazla. Halka sorsak çoğunun gorusunun ne olacagi belli zaten ama gercekler acitiyor olabilir
Bu arada turk yoktur seyini irk degil daha geniş bir ust grup diye dediniz sandiydim durum daha vahim.. ahiska turkleri disaridan kimseyle evlenmez, onlar da mi degildir mesela?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hasan 2 sene hans olmus ve bununla gurur duyuyor
Troll yazdığın her mesajı elbette sikayet edeceğim çünkü forumda hakaret yasaktır.
Halkın ne görüşe sahip olduğu beni ilgilendirmez. Benim görüşüm budur.
Türk diye bir şey yok evet. Türklük Osmanlı'dan sonra icat edildi ondan öncesinde insanlar kendilerine Türk demiyorlardı islam diyorlardı.
Osmanlı, Balkan ve Anadolu yerlisi gruplardan oluşan bir karma ırktı bu halen böyledir..
Türklük bir kimlik senin anlayacagın. Kürtlük de öyle..
-
2007 - 2019 Almanya'da yaşadım.
Almanya'da Türk ve Kürt olarak gezmeyin bence kültüre uyum sağlamanız gerekiyor entegre olmalısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ocak 2025; 20:13:18 > -
-
islamdan önce ne diyolardi
Tarihte kendine Türk dediği iddia edilen tek grup Göktürkler. Onlar kendine Türk diyordu ama Anadolu'ya gelenlerin direkt olarak bu soydan olup olmadıgı belirsiz bir durumdur. Bu soy şimdiki Uygur Türklerinin ataları olabilir. Onlardan önce Hun denen antik moğolistan federasyonu falan var. Onlara da XiongNu Federasyonu deniyordu ama muhtemelen Hun yani Hungary daha dogrusu macar olmaları yüksek ihtimaldir.. Ya da macarların yönetiminde moğollar gibi düşünülebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ocak 2025; 20:20:51 > -
Evt
dayı ötükendeki dna anadoluya taşındığını iddia etmişim gibi cevap vermissin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 16 Ocak 2025; 20:50:57 > -
Ben zaten onu orada doğan ve Türkiye'yi hiç görmemiş, bir daha da dönmeyi düşünmeyen gurbetçi çocukları için söyledim. Sonradan gidenlerde kültürel uyumu kastediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X