Şimdi Ara

Koç'ta yatay geçiş ve ÇAP olanakları nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Koç Ekonomiye tam burslu girmeye karar verdim (TM-1 520p, 208. sıra).
    Fakat eğer bölüme ısınamazsam üniversite içinde başka bir bölüme yatay geçiş yapma yada ÇAP ile başka bir bölümün de derslerini alma ihtimallerini düşünebilirim.
    Her ikisinin de yönergelerini inceledim, hiçbir aksilik yok gibi görünüyor, ancak öğrenmek istediğim şey şu:
    Bu olanaklar Koç'ta çok zor ve olağanüstü müdür, yani kağıt üzerinde göründüğü gibi değil midir? Yoksa ortalama ders başarısı ile kolaylıkla ve yaygın şekilde yapılan, pek çok kişinin zaten yaptığı şeyler midir?
    Konu hakkında somut bilgisi olan yada bizzat okuyan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal020 -- 10 Temmuz 2014; 4:07:52 >

• UP
  • Ben geçen gün koça gşttim ve bu konuları konuştum.Yatay geçiş halkında bişi diyemiceğim ama koçta çap yapmak gerçekten çok kolay.Ve okul bunudestekliyor.2,8 ortalamayı tutturan herkes çap yapabiliyor hemde tıp dışında istediği bölümle istersen git arkeoloji oku farketmiyor yani gayet kolay.Bende muhtemelen koça gidicem :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün araştırdım bunları, internet sitesine göre gerçekten kolay duruyor. Gerçekte nasıldır bilemiyorum ama ._.
    Ben de psikolojiden girip ekonomi çap düşünüyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.