Şimdi Ara

KOCA KULÜP ŞİNO TOSUNUN OYUNCAĞI OLMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sneijder Pazartesi güne kampa katılmak ZORUNDAYDI. Sözleşmeli futbolcu, takımın kurallarına uymak zorunda ama her sene aynı muhabbet. Geçen sene oğluşunu bahane ederek katılmaz bu sene bahanesiz katılmaz. Şimdi tosun oğlan Slovakya kampına da katılmayacağını yönetime bildirmiş.

Ulan hem 4.5 milyon euro al hem 5 kuruşluk top oynama hem bütün kamplara geç katıl. Takıma gelen hocaya da sen karar ver. De Jong transferini de sen yap.

Sinirlenen olursa 2 tane üçlü çekersin unuturlar ne olacak.

Türk insanını iyi çözmüş, içten pazarlıklı sinsi Şino.

Galatasaray'a 1 yıldızını tek başına kazandıran İmparator mobbing yapılarak takımdan kovulunca parator oluyor ama takımı oyuncağı haline getiren Sneijder küsecek diye forumdaki yıldız seviciler aklını oynatıyor konular açıyor.

Bu adama 4.5 milyon euro veriyoruz adam kampa katılması gereken zamanda katılmıyor. Bir sonraki kampa katılmayacağını söylüyor. Hocayı kendi getiriyor. Oyuncuları kendi transfer ediyor.

Ulan sizin Galatasaray'lılığınız bu kadar mı? Bir tosunun oyuncağı olmuşsunuz yazıklar olsun.

Gelip burada Selçuk'da geç katıldı falan diyeceklere peşin söyleyeyim. Selçuk'un da bu takımda yeri yok. Arda ve diğer kankalarıyla kulübün kapısının önünden geçmesini dahi istemem.

EFENDİLER HİÇ BİR OYUNCU GALATASARAY'IN ADINDAN BÜYÜK DEĞİLDİR. YA PAŞA PAŞA KAMPA GELECEKSİN YA DA BU TAKIMDAN DEFOLUP GİDECEKSİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 30 Haziran 2017; 0:54:39 >

• Come to Beşiktaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yilmaz lescuk ne olacak onu söylesene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

Yilmaz lescuk ne olacak onu söylesene?

Leşçuk ne olacak onu da yazdım yukarıda okuma zahmetinde bulunsaydın.

ŞİNO SEVİNCİLERİN SAVUNMA MEKANİZMASI: AMA SELÇUK
  • Ilk defa bir yerliyi savunmadigini gordum.

• Gidecekse gider 33 yaşında en fazla 1 yıl daha oynayacak adamın kulübü uçuracağını sananlar var.Kadro seçimine teknik adama ve diğer oyunculara etki ettiğini herkes biliyor.
    Bu adam bu yıl giderse 3-5 Milyon Bonservis getirir + 5.5 Milyon maaşı = 10 Milyon Euro yer açılır ( bu sene sattın sattın seneye kendi gidecek zaten )

10 Milyon Bütçe ile sağlam orta saha alınır.
  • Burak Bjk'e gidiyor hadi sende durma artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direk Avrupa daki kamp a katılacak . başkan izin verdi . ne konusuyonuz siz ya bos boş .

• ulan şu forumda milletin düşüncesini bilmeden, önceki yorumlarını okumadan, yazılanları kaba etinden anlayıp triplere girenlere hasta oluyorum yemin ederim. benim açtığım tahmin konusuna laf atıyor aklınca futbol duayeni yerli sevici arkadaş

Başkanın yaptığı açıklamadan bariz şekilde adamın istenmediği, bir şekilde bıktırıp yol vereceklerini anlatmak istedik orada. inşallah da düşündüğüm gibi değildir dedim. çünkü bu şekilde gönderilmesi hoş değil, adam gibi kadroda seni düşünmüyoruz deyip karşılıklı anlaşmak en doğrusu. Sneijder, Umut ve Olcan gibi mobbing yapılarak gönderilmeyi hak etmiyor çünkü.

biz de biliyoruz 2 sene önceki performansından eser olmadığını. biz de senede 5 milyon kazanan adamın mutsuz olmaya hakkı yok dedik. riekerink dönemindeki gibi haftada 3 gün izin yapamadığı için rahatsız olmuş beyefendi dedik. hocasını iplemeyip antrenmanlara geç geliyorsa yolu açık olsun dedik yılmazcığım takip et biraz. boşuna atarlanıp konu açmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: G00

Ilk defa bir yerliyi savunmadigini gordum.

sneijder'e salladıktan sonra bu tip soruların geleceğini bildiği için yalandan savunmuyor gibi yapmış. Arda ve kankaları kulübün kapısından bile geçmesini istemem demiş yersen yarın burak yılmaz gelsin gider formasını alır.
  • Come to Beşiktaş kralllllllllll

• Meloya da boyle diyolardi eki arkadaşlar

Adam gitti 2 sene toparlayamadik orta sahayi

Gorurum ben sizi bi gitsin de sino

• Ergenlik zor bir dönem.
  • Selçuk formayı yere attı hocaya giderlendi kimse ses etmedi, hani kimse bu takımdan büyük değil geyiklerini geçelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Meloya da boyle diyolardi eki arkadaşlar

Melö diye taptığın adam Inter'e gideceğim diye tutturdu. Inter'e gitti ne oldu gördük, ertesi sene o vasat Inter'den bile tutunamadı Brezilya'ya şutlandı. Yerini yönetim dolduramadıysa bu yönetimin başarısızlığıdır, Melo'nun çok özel bir oyuncu olması değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 30 Haziran 2017; 4:39:35 >
  • yav bu konuyu açan arkadaş sabri'yi yıllarca savundu. daha üstüne ne diyeceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Meloya da boyle diyolardi eki arkadaşlar

Melonun gitmesini biz istemedik(en azından ben istemedim) ama kendisi inatla intere gitmek için elinden geleni yaptı. Kendi de söyledi bunu.

Şu şino gitsin diyenlere yerli sevici denilmesini de anlamıyorum. Yok öyle birşey kardeşim takımdaki tüm S ler defolsun. Selçuk ve semih kaldı geriye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Gidecekse gider 33 yaşında en fazla 1 yıl daha oynayacak adamın kulübü uçuracağını sananlar var.Kadro seçimine teknik adama ve diğer oyunculara etki ettiğini herkes biliyor.
    Bu adam bu yıl giderse 3-5 Milyon Bonservis getirir + 5.5 Milyon maaşı = 10 Milyon Euro yer açılır ( bu sene sattın sattın seneye kendi gidecek zaten )

kesinlikle
  • İlk defa Yılmaz'a katılıyorum. Tamam takimda kalsın ben de isterim ama bu tripler bu disiplinsizlik artı yıllık aldığı para .. .

• quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Gidecekse gider 33 yaşında en fazla 1 yıl daha oynayacak adamın kulübü uçuracağını sananlar var.Kadro seçimine teknik adama ve diğer oyunculara etki ettiğini herkes biliyor.

Yaşın kaç bilmiyorum ama Hagi'den beri düzgün oynayan tek 10 numaramız bu adam. Bu takıma Felipe, Lincoln, Elano gibi adamlar geldi bir işe yaramadı. Futbol sandığınız kadar tekdüze bir oyun değil işte. Olsaydı her sene Man. City ile PSG Şampiyonlar Ligi'nde final oynardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.