Şimdi Ara

kocaeli-çanakkale 18 mart-sakarya-trakya-hacettepe(kastamonu) tıp...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer konu yeterli ilgiyi goremedigi ve hala aradıgım bilgileri toplayamadıgım icin bu konuyu acma geregi duydum umarım benim gibi arada kalmıs arkadaslara yardımcı oluruz
    mf3 4900 kusur
    bu universiteler hakkında tus basarısı,yerleskesi,ogrenci ortamı,sehir ortamı ,bina kalitesi,cayır cimen vs vs.. her turlu yardımınıza ihtiyacım var..
    Ve ozellikle hangisi daha iyidir ? neden, nasıl ? Kısaca bir sıralama da yaparsanız daha iyi olur
    istanbula yakın diger uni ler var ise bildiginiz bu civarlarda yardımınızı esirgemeyiniz lutfen..
    simdiden tesekkurler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepticFlash -- 23 Temmuz 2011; 0:59:02 >

• bende tıp ıstıorum 4603 geldi arastırıorum kocaelı ve canakklede var düşünduklerım arasında.kocaelınde arkadaşım var sehir cok kotu dior ama okul guzelmiş.bide kıralar cok yuksekmiş
  • nasıl karar verecegiz ya genis caplı ogrenmek lazım buraları
  • up
  • arkadaşlarbende merak ediyorum 4872. yim bende osmangazi ve ya yıldırım beyazıtın gelme ihtimali war mı
  • yıldırım beyazıt kactan kapatır bilemem ama osmangazi olur gibime geliyor ..

up...
  • Osmangazi iyimidr arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de 3442.yim
    arkadaşım 4521. biz de bilgi edinmek istiyoruz.Doğru tercih yapmak lazım, karambole gitmesin sıralamalar.Bilgisi olanlar: Yardımcı olun lütfeeen!!
    Ayrıca İzmir Dokuz Eylül ve Eskişehir Osmangazi hakkında da bilgi almak istiyoruz..
  • ben de mf3'de 3484. yüm. h.içi olarak girdim bu sene dokuz eylül bursa falan istiyorum ama hazırlık olması beni düşündürüyor. bi sene zaten kaybettim sizce ne yapmalıyım?
  • Ben olsam ya çanakkale'de ya da hacettepe kastamonu'da okurdum, çanakkale sevdiğim bir şehir olması dolayısıyla, diğeri ise ankara'da olması ve hacettepe'nin olanaklarından yararlanıyo olmasından dolayı (yanlış biliyosam düzeltin).
  • bursaya ne dersiniz? arkadaşım var gelme diyo kocaeliye geçmek için başvuru yapmış. sınav sistemi ağırmış ve dersleri 10 temmuzda bitmiş :s
  • uludağ benim de duyduguma gore cok zormus. o kadar kasmaya gerek yok sanırım, baska alternatifleri denemek lazım..
  • osmangazi tıp hakkında az cok bilgisi olan ne avrsa paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SepticFlash

diğer konu yeterli ilgiyi goremedigi ve hala aradıgım bilgileri toplayamadıgım icin bu konuyu acma geregi duydum umarım benim gibi arada kalmıs arkadaslara yardımcı oluruz
    mf3 4900 kusur
    bu universiteler hakkında tus basarısı,yerleskesi,ogrenci ortamı,sehir ortamı ,bina kalitesi,cayır cimen vs vs.. her turlu yardımınıza ihtiyacım var..
    Ve ozellikle hangisi daha iyidir ? neden, nasıl ? Kısaca bir sıralama da yaparsanız daha iyi olur
    istanbula yakın diger uni ler var ise bildiginiz bu civarlarda yardımınızı esirgemeyiniz lutfen..
    simdiden tesekkurler ..

Uludağ + Dokuz Eylül...

sesimizi duyan yok muu?!

• kocaeli bologna süreci vs diye ir konu var bu forumda onu okuyun derim ben de ilk defa gördüm ama bilmiyorum.

kocaeli de hastane ile derslikler aynı yerde böyle olması bence güzel değil :)

istanbul a yakın diye yazılan bir fakülte genelde zaten tercih edenlere bakarsanız yarısına yakını ıstanbul lu oluyorlar.

bence kocaelı yerıne daha koklu bır fakulte dusunebılırsınız kocaelı de ıyı ama daha koklu fakulteler her zaman daha ıyı dır.

meram tıp gibi..
  • teeşekkürler , başka yorumlara da açığız

yukarı..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50996175/mpage_1//tm.htm#51010618

buraya bir bak istersen seni ilgilendiriyor olabilir!
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepticFlash -- 25 Temmuz 2011; 1:29:16 >
  • bence iyice araştır bu konuyu tıp a etki ediyor mu vs öğrenci işlerini arayabilirsin mesela ama yine de sen bilirsin yapacagın tercihlerden hangisi olursa olsun hayırlısı olsun bence :)
  • kocaeli ve canakkale tıp hakkında her turlu bilgilendirmeye bende aciğim yardımlarınızı beklıyoruz.tesekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.