Şimdi Ara

kocaeli güzel mekanlar nasıl vakit geçer bu şehirde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kocaeli üni. 1. sınıf öğrencileriyiz. burada nasıl hayat geçer 4 sene nasıl geçecek neler yapabiliriz kartepe nasıldır biraz bilgi verebilirmisiniz...[

• turkanhymnli kullanıcısına yanıt
    Kartepe de oturuyorum. Maşukiye falan arada içmeye gidebilirsin onun dışında Özdilek var avm olarak. Kartepe de başka birşey yok çarşı varken kim ne yapsın kartepeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gebzede yaşadım 16 sene orada gebze center vs var ama çok apaçhi var cafe vs bol izmitte seka park outlet center falan gezersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Yankee

gebzede yaşadım 16 sene orada gebze center vs var ama çok apaçhi var cafe vs bol izmitte seka park outlet center falan gezersin
    çok sıkıcı bi şehir izmit yapcak hiçbir şey bulamadık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriifee

çok sıkıcı bi şehir izmit yapcak hiçbir şey bulamadık :(

Alıntıları Göster
    İzmitte yapacak birşey bulamadıysanız kusura bakmayında o sizin beceriksizliğiniz. Türkiyenin sanayi başkenti, kişi başına gelirin en yüksek olduğu il Kocaeli ve merkezi izmit, neyi aradınız da bulamadınız Allah aşkına

• SemhDkmen kullanıcısına yanıt
    kartepednin neresinde??

ayrıca İzmitte fethiye çevresinde kafeler var dolu.Onun dışında yaza doğru seka park cıvıl cıvıl olur.Arkadaşın dediği gibi maşukiye taraflarıda güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İzmitte yapacak birşey bulamadıysanız kusura bakmayında o sizin beceriksizliğiniz. Türkiyenin sanayi başkenti, kişi başına gelirin en yüksek olduğu il Kocaeli ve merkezi izmit, neyi aradınız da bulamadınız Allah aşkına

Alıntıları Göster
    mesela mesela örnek ver sen ne yapıyosun izmitte???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    çarşıda ne var ki adam gibi oturcak bi cafe bile bulamadık ucuzundan
  • quote:

Alıntıları Göster
    En basitinden yürüyüş yolunda dolaşın ilginizi çeken yerlere girin cafeler var oturun bişeyler için.

• bu arkadaş izmitli yardımcı olabilir

gel dostum

• quote:

Alıntıları Göster
    Harbi İzmit'de nasıl sıkılıyorsunuz anlamıyorum Ne ararsan yani çoğu şey İzmit merkez de var,kafeler,sinema ,avm vs

• quote:

Orijinalden alıntı: turkanhymnli

çarşıda ne var ki adam gibi oturcak bi cafe bile bulamadık ucuzundan

İstanbuldan gelmediysen bence beğenmeme lüksün yok. İzmitte ucuz kafeye oturulmaz genelde. Kaliteyse kalite.
  • Geçmez kardeşim. 23 yıldır İzmitteyim, burada vakit geçmez.. Sana da geçmiş olsun.
    öğrenciyiz biz ya napalım
  • Benim de ilk yılım hazırlık okuyorum. Izmit güzel şehir ama yapacak bir şey kalmadı sıkılıyorum şuanda

• Köseköy hocam

• avm mi ncity den mi bahsediliyor acabaaa?
    Bende Suadiyedeyim çok nadir çıkıyor Kartepeden
    Barlar caddesi var yürüyüş yolu var acisu var ncity var outlet var. Sanırım istanbul yada ankaradan falan geldin yoksa kocaeli öyle kötü bir şehir değildir sosyallik açısından :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F882BB31

Harbi İzmit'de nasıl sıkılıyorsunuz anlamıyorum Ne ararsan yani çoğu şey İzmit merkez de var,kafeler,sinema ,avm vs

Alıntıları Göster
    yürüyüş yolu, sekapark, fuar alanı gayet vakit geçirmek için uygun mekanlar, tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.