Şimdi Ara

KOCAELİ KAYALAR KİA TARAFINDAN KANDIRILDIM.(Lütfen öne çıkar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
4
Favori
22.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
414 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bennett.antony

hiçbir bayi engelli raporundan anlamaz evrakları alır vergi dairesine gönderir oradan yanıt beklenir.

ayrıca şikayet edildin

Alıntıları Göster

O işle ilgileniyorsa anlayacak. Ne savundun be adamı. Yoksa sen misin o😂 sikayey ettin demek . Helal olsun kiyak abiymissin be😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Her gün önünden geçtiğim bayii. Birkaç defa uğramışlığım da var. Bu sayede ticari ahlaklarını öğrenmiş olduk. Bu arada, burada “herkes böyle yapar”, “sen çok dolandırılırsın” “bayii haklı” vs. yazanlar, fırsatını bulduğunda aynısını yapacak tıynette olduklarını itiraf etmişler.

• vincentvega kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam karakter meselesi karakterlerini belli etmişler Allah böylelerinin eline düşürmesin :( ben mağdurum diyorım beni eleştiriyolar daha ben burayı iyi tanıyın diyorum bayi bu satar tabi diyolar diyecek laf bulamadım valla.
  • 180.000 lira kapora biraz yüksek değil mi ? 10 bin duydum hatta 30.000 yanlış hatırlamıyorsam forumda konuşulmuştu ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çokt tabi ama araç sizin, eksik kodu ekletin alın dediler zaten maliye gönderirken evrakları ücretini istediler bende verdim maliyede sıkıntı çıkacağını nereden bileyim kaldıki onuda bir haftada çözdük. Aracı satmalarımı lazım bide söz verdiler tamam araç sizin 1 ay bekleticez diye. Ama aracı konuşmadan 3 gün sonra satmışlar.
  • Yok ben de konuyu açan kişiyi haklı buluyorum hocam , sadece kaporayı kaptırmadığı için şükür de etmeli bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Konu sahibi haklı. Madem evrakı, sizin tabirinizle müşterinin keyfini bekleyemeyeceklerdi ve başka bir müşteriyi buldukları anda aracı ona satacaklardı o zaman arkadaşın 180k'yı baştan alıp araç sizin demeyeceklerdi. Hem bunu de hem de müşteri buldun mu sat. Yok öyle bir dünya 180k'yı almayı biliyorlar ama. Dürüst ve etik davranmamışlar.

Aynen. Katılıyorum size.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Öncelikle geçmiş olsun. Objektif olarak yorum yapmak gerekirse, hiçbir bayi 1 ay arabayı tutmaz maalesef. Sizin iş uzayınca onlarda arabayı satmış. Raporunuzun olmadığını düşünün, 1 ay beklettikten sonra paranızı iade isteyecektiniz. O zamanda mağdur olan karşı taraf olacaktı. Yani sizde biraz empati yapsanız.

Ya bayi ne mağdur olacak. Parayı almışlar zaten. Yatırır günlük faize. Sıfır araçlar kapış kapış. Zaten zor bulunuyor araba. Sanki bayinin elinde mi kalacak? İstediği an müşteri bulur. Bayinin mağduriyeti nedir acaba? Müşterinin parasını iade ederken günlük faiziyle mi ödedi? Boş boş yorum yapıyorsunuz.

• Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ağzınıza sağlık kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Satıcının alnına silah mı dayamış bir ay bekleyeceksin diye? Ahlaklı satıcı beklemem mümkün değil der, parayı iade eder, aracı da istediğine satar.

Alıntıları Göster

Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meçhul37

Kardeş sende ekmek almaya giderken bile sözleşme imzala olurmu...

Aynen öyle yaparım,sende ciftlikbanka yatır paraları

• Sen sal aksın

• Araç belli ise keşke para gönderirken aracın şase numarasını filan yazıp bu araca istinaden diye gönderip havaleyi yapsaydın. Bu şekilde her türlü haklı duruma geçerdin. Ancak direk para attıysan araç geldiğinde bana öncelik tanıyın diye gönderdiler deyip yırtabilirler. Evrak almadan işlem yapma, onlar da bu evrak bizi daha çok oyalar diye sattılar sanırım. Söz ağızdan çıkar artık mazi oldu. Geçmiş olsun.
  • nusabem N kullanıcısına yanıt
    Abi ona diyeceğim yok tabi ama en azından deselerdiki bize biz tutamayız aracı sen başının çaresine bak. Yada sattılarmı hemen haber verselerdi araç salı satılmış biz zorla kendi imkanlarımızla cumartesi öğrendik satıldığını. Onuda geçtim salı aradık dedikki rapordaki sorunu çözdük cuma alıcaz aracı telefonda onada tamam dediler. Ben böyle üçkağıtçı yalancı düzenbaz bir bayi görmedimde duymadımda.
  • Söz uçar yazı kalırın örneklerinden
  • Ben de İzmitteyim hiç olmadan yolumuz düşerse bizim için de ders olmuş olur.
  • -frambuaz kullanıcısına yanıt
    Örnek doğruda hocam. Doğrumu yapılan peki. Hepimiz insanız başımıza gelebilir karşındaki de insan güvenmeyelimmi :(
  • nusabem N kullanıcısına yanıt
    Abi ben ilk değilim bide google yorumlara bakarsan başka birinin aracını daha satmış bunlar adam 100000 tl vermiş satmıyoz sana aracı demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

Sen sal aksın

• O zaman komple üçkağıtçı bunlar, acaba Toyata bayi de bunlara mı ait ki, o da Kaya olarak geçiyor. Ben de yakın zaman da Corolla aldım bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.