< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KOCAELİ KAYALAR KİA TARAFINDAN KANDIRILDIM.(Lütfen öne çıkar) (5. sayfa)
-
-
Paranın açıklamasına ne yazdınız? Özelden detay verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş kusura bakma da sende sürekli her mesaja tamam da söz verdiler vs diye yazıp hatanı kabul etmiyorsun. Ya sen hiç sözleşme yapmadan 180 bin tl yi nasıl kapora olarak yatırabiliyorsun? Nasıl bir özgüvendir acaba bu? Burası Türkiye. Bayi mayi hikaye. Sen dolandırılmadığına şükret. Hakkını arayacaksan sonra ararsın zaten gerekli mercilerde ama hatalısın bunu kabul et. Bundan sonra aklında bulunsun. 1 lira bile veriyorsan sözleşme yapacaksın tıpış tıpış. Bu kadar basit.
185k oldu fiyat deseler ne yapacaksın?
-
Verilen sözün yerine getirilmemiş olması çok yanlış olmuş. Ama buranın Türkiye olduğunu unutup söz verenin sözünde duracağını beklemekte fazla iyi niyetli bi beklenti olmuş. Geçmiş olsun daha iyisini, güzelini bulursunuz inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sözleşme yapmamak sizin hatanız olmuş. Hele ki şu dönemde, 180 bin TL gibi oldukça büyük bir rakam için kesinlikle sözleşme yapmanız lazımdı. En azından dolandırılmamışsınız.
-
Mahkemeye verildiğinde şöyle okkalı bir ceza yese bayisence bunu yapabilir mi? Sözleşme demişer yahu engelli satış prosedüründe bekleme olayı var. Bayi önceden çıkıp diyecek ki kardeş aracın parasını veriyorsun ama satılırsa geri veririz bu araç beklemez diyecek. Bayi kaçacağını bildiği için plur efem.. der tabi. Gerçekten bu ülke yaşanılmayacak seviyeye geldi. Adamlar engelliye başka gözle bakıyor. Tekrar ediyorum bu olay abd veya ab de olsa bayi %99 okkalı bir ceza yer. Çünkü mahkeme güvenin elçisi ve koruyucusu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr şartlarında millet dolandırılmadığına sevin demiş ama konu sahibi haklı sen sözlü de yapıyorsan hala bu bir sözleşme araba senin dedilerse sana satmak zorundalar git dava aç madem satmayacaklardı neden parayı aldılar günlük faiziyle iste
-
180.000 TL, sözüne güvenip.... Sözleşme imzalamadım....
Hocam piyasaya allak bullak
Elinde parası olan ya bitcoine yada arabaya yatırıyor.
mart ayında 70 bin küsür araç satılmış. Bayide fırsatçılık yapmış keşke kağıt üzerinde bir sözleşme yapsaydınız.
Para veya kapora verilmemis olsa bayii haklı derdim. Ama burda sipariş verme veya rezervasyon yapma gibi bir durum var ve söz alınmış araç seçilmiş para ödenmiş. Iş ahlakına uyun degil, etik de değil. Satılma ihtimali varsa parayı almazsın veya uyarırsın, "istersen paranı al yoksa müşterisi çıkarsa satarız" diye... Ama bu ulkede is ahlaki etik vs gibi terimleri unutali cok oldu maalesef. Linkedin'e bakin hergun is yerinde su mobbinge ugradim, is yerim şunu yapti, patronum bunu yaptı gibi...
Kaldi ki ekonomi batti bittik diyoruz hâlâ takir takir araba satılıyor. Bu durumda da herkes "ben parama bakarim" modunda. O nedenle kimse kimseden etik deger ve ahlak beklemesin maalesef. Ortada bu kadar büyük para varsa mutlaka sözleşme yapın hocam sakın çekinmeyin utanmayın sıkılmayın.
Hayırlısı olsun...
Abi sorun para vermem değilki 180000 tl aldıysan ve söz verdiysen neden aracı satıyolar 180000 tl aracın bedeli alış veriş tamamdı sözde ne bileyim ben hainlik yapacakkarını :( -
Ad soyad yazıp araç bedeli yazdım abi özeldende yazdım sizede buraya yeni üye oldum direk mesajı bulamadım -
Hocam tamam bende hata var ama olayın geçmişi de önemli benim kardeşim de engelli babamda biz iki araç için 360000 tl ödedik. Kardeşimin raporunda sorun çıkmadı o aldı aracını. Babamınkine doktor 10.04 kodunu eklemeyi unutmuş zaten bütün olayın sebebi de bu. Ama biz adamları tanımışız ticartimiz olmuş. 3 hafta aramışız gidip gelmişiz. Tamam sözleşme yapmam gerekirdide bu kadar olaydan sonra aklımıza gelmedi böyle bir hainlik yapacakları. Ben hepsine tamam diyorum madem o zaman iş olmadığı zaman BAŞTAN deseler ya biz aracı başkasına satcaz diye. Neyse türkiyede yaşadığımı net hatırlamış oldum. -
Verirdim hocam. Benim derdim para değilki aracımı satmış olmaları. Bide aynı paraya satmışlar müdürle konuştum. Yada baştan onuda desin biz aracı tutcaz ama fiyatı artarsa isteriz diye. NET olsunlar kardeşim bana. -
Allahına kurban kardeşim ya 👏🏻👏🏻 anlatamıyorum bazılarına ben mağdur olmamışım da mağdur etmişim sanki yazık bu vicdansızca yorum yapanlara.. -
Anlıyorum, çok geçmiş olsun.
-
Ben de bir ay öncesinden 170.000 verdim, gayet de güzel tuttular aracı (Denizli Opel Otomat).
Ticari ahlak meselesi. Aracın tüm bedelini aldılarsa tutmak için bu aracı.
Bizde de sözleşme vs yoktu bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X