Şimdi Ara

KOCAELİ ÜNİ Mİ , ÖZEL ÜNİ TAM BURSLU MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf4 sıralamam 40 ile 50 arası gelecek gibi duruyor. Annemin rahatsızlığından dolayı İstanbul dısına cıkamıyorum size sorum İstanbuldaki Özel Ünilerden %100 bursluya mı giderdiniz Kocaeli Üniye mi ? Kocaeli üni derken günübirlik gidip gelecegim annemden dolayı. İstedigim bölüm İnşaat. Yorumlarınızı bekliyorum

• Bence yorucu olur, Istanbulu düşün dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koü de inşaatta hazirlik zorunlu haberin olsun, ordaydim bu sene, bi de sabahki derslere yetisme falan sorun olabilir servisler aylik 300falandi yanlis hatirlamiyosam bence okuk kalitesi olarak koü istteki vakiflardan iyidir kardeş bi ker devlet yani

• Fonte F kullanıcısına yanıt
    40-50 k ya iyi bir özel tutmaz tam burslu. Bir de bu daha geri plandaki özeller bursluları paraya çevirmeye çalışabiliyor. Mesela bursun devamı için yüksek ortalama şartları koymak gibi. Bence kocaeli daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Kocaeli mühendislikte baya iyi diye duydum ancak yol problemin varsa hic sıkıntıya atma Istanbul düşün

• insurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam yol problemi var da özel üniversiteler bursu keser diye de çekinmiyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fonte

Hocam yol problemi var da özel üniversiteler bursu keser diye de çekinmiyor değilim.

O en bastan belli,ona göre sorarsın zaten bursu kesecek üni ticarethane Kafası ile calısıyor bosverirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun. umarim hayırlısı olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.