Şimdi Ara

Kocaeli üniversitesi ön kayıt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kocaeli üniversitesinde ön kayıt yok mu yoksa ben mi bulamıyorum ?

• Ön kayıt yok, 3-7 Eylül tarihleri arasında gelip kaydolacaksınız.
  • hoop şöyle bi uplayalım hortlasın konu.

soruma gelirsek;

ben ikinci öğretim bilgisayar müh. kazandım. harç filan yatırırken kayıttan önce yapılması gerekiyor. öğrenci numarasıyla yatırılacakmış. baktım öğrenci numarası için bir sayfa verdiler ama numara filan yok gözüküyor şuan. numaralarımız ne zaman verilir. daha sonra sorun çıkarmasın
  • konuya bi el atalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.

bu kayıt olayı benim de kafamı karıştırdı.öğrenci numarası heyet raporu diyor.geçen sene kaydolan arkadaşım bizden rapor istemediler dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 28 Temmuz 2013; 19:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

up.

bu kayıt olayı benim de kafamı karıştırdı.öğrenci numarası heyet raporu diyor.geçen sene kaydolan arkadaşım bizdem rapor istemediler dedi.

sağlık raporu olayı sadece bazı bölümler için geçerli. üni nin sitesinde yazıyordu bölümler. Aynen Aktarıyorum:

"İzmit MYO’nun Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, Karamürsel MYO’nun Deniz Ulaştırma ve İşletme ile Gemi Makineleri İşletme Programları, Körfez MYO, Yahyakaptan MYO, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO’nun Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Kocaeli Sağlık Hizmetleri MYO, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Oyunculuk Programı, Beden Eğitimi ve Spor Yük. Ok., Sivil Havacılık Yük. Ok. Tıp Fak. ve Kocaeli Sağlık Yük. Okulunun Ebelik ile Hemşirelik Programlarını kazanan öğrenciler tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından (Tıp Fakültesi veya Devlet Hastanelerinden alınacaktır) Heyet Raporu getirmek zorundadırlar.Barbaros Denizcilik Yüksekokulunu kazananlar Sahil ve Hudutlar Genel Müdürlüğünden “Gemi Adamı Olur” raporu getirmek zorundadırlar."

• quote:

Orijinalden alıntı: XExecuteX

quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

up.

bu kayıt olayı benim de kafamı karıştırdı.öğrenci numarası heyet raporu diyor.geçen sene kaydolan arkadaşım bizdem rapor istemediler dedi.

sağlık raporu olayı sadece bazı bölümler için geçerli. üni nin sitesinde yazıyordu bölümler. Aynen Aktarıyorum:

"İzmit MYO’nun Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, Karamürsel MYO’nun Deniz Ulaştırma ve İşletme ile Gemi Makineleri İşletme Programları, Körfez MYO, Yahyakaptan MYO, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO’nun Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Kocaeli Sağlık Hizmetleri MYO, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Oyunculuk Programı, Beden Eğitimi ve Spor Yük. Ok., Sivil Havacılık Yük. Ok. Tıp Fak. ve Kocaeli Sağlık Yük. Okulunun Ebelik ile Hemşirelik Programlarını kazanan öğrenciler tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından (Tıp Fakültesi veya Devlet Hastanelerinden alınacaktır) Heyet Raporu getirmek zorundadırlar.Barbaros Denizcilik Yüksekokulunu kazananlar Sahil ve Hudutlar Genel Müdürlüğünden “Gemi Adamı Olur” raporu getirmek zorundadırlar."

sorun orda hocam tıp için istiyorlar. geçen sene istememişler mesela.listede olmayan bölüm de yok gibi nerdeyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üni nin sitesinden bölümünün numarasını alıp arayabilirsin. en kesin çözüm yolu budur bence. yarın bende arayacağım bu harç mevzusu için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.