Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi yazacaklara bilgi verilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki uçak elektrik-elektronik 2.öğretim harçları 1500 lira olmuş galiba bu konu hakkında bir fikriniz var mı veya en net cevabı nereden öğrenebilirim
  • Blood and Fire B kullanıcısına yanıt
    evet 2.öğretim harçları 1560 cıvarı bişey yalnız uçak elektrik-elektronik okuyan arkadaş vardı kaldığı yurttan okula baya yol gidiyordu başka yerleşkede diye biliyorum.
  • Üniversitenin kampüsü ne kadar büyüklükte? Kampüsün içinde havuz ,futbol alanı var mı ? Etkinlik açısından nasıl bi üniversite ?
  • Hocam bu ikinci ogretimlerdeki 1000 küsür harci iki döneme bolerek mi ödüyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwerty1484 Q kullanıcısına yanıt
    dostum kampüs baya büyük üni içinde hastane falan var kampüs içinde besyo var futbol,basket,tenis kortu var.besyo da vicut geliştirme aletleri,kapalı yüzme havusu var ama kart çıkarman lazım basit bişey.kampüs dediğim gibi büyük etkinlik açısından biraz sıkıntılıydı bu yıl hani bu sene birazda ülkenin halinden dolayı pek etkinlik yapılmadı yoksa 2014 te falan baya etkinlik falan olmuuş bahar şenliğinde mvö gelmiş düşün ayrıca kulüplerin bi kısmı etkin geriye kalanı pasif.
  • Estan3535 E kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim her dönem yarısını veriyorsun her dönemin başında yarısını.
  • Kimya mühendisliği hakkında bir yorum yapabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tdurden47

inşaatı çok iyidir zaten koü nün makina-elektrik-inşaatı çok iyidir mekatronik ve endüstri bölümleri de iyidir. bundan şüpeniz olmasın.mezun olupta işsiz kalan bir koü inşaat mezunu daha duyulmadı ve koü mühendislik bakımından prestijli bir okuldur o puanlar tamamen popülist yaklaşımlar sonucu olmuştur yani yok işte kocaeli çok zor geçme notu çok yüksek hocalar manyak falan diye ömilletin kafasını karıştırmışlar.ben 2.sınıfa geçtim ve hiç bir ders bırakmadım haa çok ahım şahım bi çalışma yapmadım ama geçtim yani.inşaatı gönül rahatlığıyla yazabilirsin vesselam

Cook sagol

• Kocaeli Metalurji Malzemedeyim bende.Bölüm veya okulla ilgili sorularınız bildğim kadarıyla cevaplarım.
  • dostum haberin varmı bilmiyorum ama kimya mühendisliğinde yüzde 35 kontenjan azaltılmış yani bence bu iyi bişey ne kadar az mezun o kadar talep.yalnız kimya müh. zordur haberin olsun kocaeli-istanbul taraflarında iş bulunabiliyor ama tabi diğer temel mühendisliklere göre daha az iş imkanı olması da bir gerçek.yazacaksan öneriyorum güzel bölümdür fakat dediklerimi iyi analiz et.

bonus bilgi:kızları çok güzeldir ve sınıftaki kız oranı oldukça iyidir
  • kaçıncı sınıf hocam ?
  • quote:

kaçıncı sınıf hocam ?

3 e geçtim.
  • Bölüm hakkında tarafsız bir yorum yapabilir misin çok merak ediyorum bölümü. Şöyle genelden bilgiler falan birazda üni ve ordaki yaşam

• eyv kardeşim burdakilere yardımcı olurken katılmadığın yerleri belirt,eleştri iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 711

Bölüm hakkında tarafsız bir yorum yapabilir misin çok merak ediyorum bölümü. Şöyle genelden bilgiler falan birazda üni ve ordaki yaşam

Hocam bölümü ben seviyorum şahsen sevmeyen gelmesin ama.Gerçekten zor bence.İş imkanı bana göre bol.Satış ta yapabilirsin ArGede de çalışırsın dökümde de çalışırsın ki Kocaelide kalıcam dersen her yer sanayi.Hocalar iyidir geçme notunu düşürür.Bazıları gıcıktır .2. öğretimim ben akşam saatlerinde üniversitede çok yaşam kalmıyor.Okul dağın başında.İlla birşeyler yapıcam dersen kafeler var.Bunun dışında şehir merkezinde AVM ler çoğaldı.Yakın birbirine.Yaşam için Akarca ve Bayındırlığı öneririm.Okula ve Merkeze yakın.Yaşayan insan kalitesi iyi.

• quote:

eyv kardeşim burdakilere yardımcı olurken katılmadığın yerleri belirt,eleştri iyidir

Tamamdır ama sen benden iyi biliyorsun.Ben çok Kocaelide takılmıyorum.Bursa ya gidiyorum evim orada.
  • hocam neden teknoloji fakültesi önermiyorsun ve otomotiv mühendisliği hocaları ve dersleri hakkında bilgi verir misin belki mezuna kalmayabilir gelebilirim ?? birde özel yurt fiyatları ne kadardan başlıyor acaba veya yarı özellerin ne kadar ? şimdiden teşekkür ederim
  • Mimarligi nasil

• Tdurden47 kullanıcısına yanıt
    Istanbuldan gelenler servisle kac saatte geliyorlar abim? Ve yurt ucretleri genellikle ne kadar? Hukuk fakultesi nerde bir de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledzepplin -- 21 Temmuz 2016; 19:30:47 >
  • atarlımühendis kullanıcısına yanıt
    hocam otomotiv mühendisliği arkadaşım vardı baya memnun du ve iş imkanı olarak ne durumda bilmiyorum ama bana soracak olursan ben temel mühendisliklerden yanayım otomotiv yerine makina yazardım yerinde olsam ama tabi yine senin tercihin başkasıını dinleme harbi söylüyorum kafandakini yap.teknoloji fakültesi neden önermiyorum çünkü tam mühendis olamıyorsun her anlamıyla.mühendislik fakültesi dururken teknoloji fakültesi bana soracak olursan mantıklı değil.kyk ları yukarda yazdım özelleri pek bilmiyorum ama senelik 6k falan ödüyorsun özelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdurden47 -- 21 Temmuz 2016; 19:35:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.