Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi yazacaklara bilgi verilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümü hakkında bilgin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ican_

Mezun olduktan sonra iş olanağı nasıldır? Odtüden itüden mezun olanın bir avantajı vardır elbet ama deuden çıkan da işsiz kalmaz sanırım

Kalmaz hocam her türlü işe girersin.Kariyer.net e Bursa Metalurji diye aratsam 30-40 tane ilan çıkıyor.Onun dışında da iş bulabilirsin yani. Tabi İtü kadar bekleme.Dokuz Eylül iyi okuldur
  • quote:

Orijinalden alıntı: frydoom

Arkadasim teknoloji fakultesinde muhendis olanlar tam manasiyla muhendis olamiyor demissin neye dayanarak soyluyorsun bunu ?

dikkat edersen yetki,denklik hakkında bir şey demedim.haklar açısından da herhangi bir şey demedim.teknoloji fakülteleri ilk mezunlarını 1 2 senedir veriyor ve tam anlamıyla adamların ne potansiyelde olduğu,nasıl ve ne kadar yeterlilikte mezun oldukları da tartışmalı.tabi tr deki çoğu mühendislik fakültelerinin de eğiitimi tartışılır oona da lafım yok.ama şöyle bir gerçek te vr türkiye de ne olacağı belli olmuyor yarıın öbür gün teknoloji fakültesi mezunlarını mağdur edebilirler yetki,denklik diye ki yaşandı da zaten.bu noktada mühendislik fakültesi varken teknoloji fakültesinde okumak benim kanaatime göre biraz mantıksız geliyor.hatta bu mevzuyu okulda verilen bir konferasnsta konuşmacılardan biri dile getirmişti.ben burda tr şartlaları,gördüğüm,duyduğum ve analizlediğim verilerden çıkardım.elbette bazı teknoloji fakülteleri bazı mühendislik fakültelerinden kat ve kat daha iyidir,olabilir bir şey demiyorum.sonuçta herkes kendi istediği,ilgi duyduğu mesleği,branşı yazacak ve yazmalı da zaten.yok mühendislik fakülteleri şöyle yok teknoloji fakülteleri böyle deyip sidik yarıştırmak gibi bir amacımız yok.kimse kimsenin geleceği üzerine atıp tutamaz bu adilik olur.sadece burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyersizat

İnşaat 50600
    Ben 51734 girer miyim son olaylardan sonra..

kesin bir şey söylemek mümkün değil ama umut var.ayrıca 2013 2014 2015 sırasıyla bak her sene ne kadar gerilemiş diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brynt24

Mimarlik bolumunde kocaeli erciyesden puan olarak onde fakat cogu kisi erciyes universitesinin kocaelinden iyi oldugunu soyluyor siz nediyorsunuz

kardeşim mimarlık kampüste değil.şehir merkezinde yeri güzel ama kampüs seviyor olablilirsin bilemem.kocaeli kayseriden bana sorarsan şehir olarak çok daha güzel.koü nün mimarlık eğitimi iyidir ama zordur.erciyes hakkında derinlemesine bilgim yok kıyaslama yapamayacağım sadece şehir karşılaştırması yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brynt24

Bi de kocaeli sehir olarak nasil bir yer ulasimi eglence cafe avm insani ucuzluk yurt... filan

ulaşımı çok sıkıntı değil her yere otobüs var ama kalabalık oluyor onu söyliyeyim çünkü şehir kalabalık.kocaeli biraz pahalı tr nin en zengin şehri kocaeli bu arada.cafeler baya var avm ler de var ama böyle gece hayatıdır falan çok gelişmiş değil bi istanbul,iznmir,eskişehir değil.insanlarından bi zarar görmedim şimdiye kadar ama çok sentez bir şehir doğudan karadenizden çok göç almış.baya yurt yapılldı ve yapılmaya devam ediliyor kyk bu sene mesela başvuran çoğu insana çıktı çıkmayanlarda biraz bekledikten sonra geçtiler özel yurtlar da baya var senelik ödüyorsun özelde 6-7k arası değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdurden47 -- 24 Temmuz 2016; 4:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkose

bilgisayar mühendisliği nasıldır eğitimi iş imkanları falan

kardeşim kocaeli inşaat makina elektrik gibi bölümleriyle ön plana çıkan bir okul,bilgisayarı o kadar övülen bir bölüm değil.fakat şehir sanayi şehri ve iş kapasitesi yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdurden47 -- 24 Temmuz 2016; 4:09:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky*

Hocam üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümü hakkında bilgin var mı?

kardeşim uai hakkında çok bilgim yok.hazırlıkta okuyan arkadaşım var o da daha yeni bölüme geçecek.ama koü iibf si orta şeker-iyi denilebilecek seviyededir.
  • Tdurden47 kullanıcısına yanıt
    Zaten teknoloji fakultesine genelde meslek liseliler gidiyor bende gitmeyi dusunuyorum ileri donuk pek bir sıkınti cikmaz diye dusunuyorum

• Tdurden47 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği hakkında bilginiz var mı hocam sizce bu üniversitede bu bölümü okusam iş bulabilir miyim

• Bilisim sistemleri hakkinda bilginiz varmi ?

• Hafta sonu İstanbula kaçalım desek gidiş geliş ne kadar tutar. Birde kaç saatte varırız İstanbula?

• 1))Hocam bilgisayar mühendisliği hKkinda düşünceleriniz nedir Koü icin ?

2))Kyk yurtları okula nekadar yakında acaba

3))Okul içindeki spor salonları icin çıkarilan kart ücretli degil mi? Ücretsiz olunca kotu oluyor genelde

• Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği nasıldır bilginiz varmı, eğitimi,imkanları vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

Hafta sonu İstanbula kaçalım desek gidiş geliş ne kadar tutar. Birde kaç saatte varırız İstanbula?

hat 200 diye bir sefer var.şehir merkezinden biniyorsun ya da otogar taraflarından 3.85 gibi bişey alıyor bastığın kentkarttan.seni kartal metrosuna kadar bırakıyor.ortalama 1.5 saat falan sürüyor yolculuk.yani gidiş-geliş 7-8 lira gibi bir şey tutuyor
  • *fatih* * kullanıcısına yanıt
    kardeşim koü elohab çok çok sağlam bir bölümdür.labları falan yıldız teknikten den iyidir haberin olsun.birçok arkadaşım var okuyan bazen imreniyorum adamlara.daha 1.sınıf olmalarına rağmen birçok proje falan yaptılar tabi bunlar ödev olarak veriliyor .hocaları çok sağlamdır ayrıca ben birşeye çok şaşırdım bölüm başkanları 40 yaşında falan adam çok genç olmasına rağmen bölüm başkanı demekki artık ne kadar zekiyse.iş imkanı olarak mezun olmadan iş bulabilirsin ciddi söylüyorum fakültede yapılan birçok konferans,etkinlik vs. bunlar ayarlıyor baya da aktifler yani.bence itü den sonra elohab okunacak 2.yer koü dür yıldız teknikte güzel ama koü labları daha iyi.ama şunu da unutmadan söyleyeyim zor bir bölümdür hatta çok zordur.elektronik,programlama,mat,fiziğe ilgin yoksa çok zorlanırsın
  • kocaeli elektrik müh. yazmayı düşünüyorum ya da mezuna kalıp ytü den bir şeyler yazma niyetim var.Sizce ne yapmalıyım elektrik müh. hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Gebze Teknik Elektronik-Kocaeli Elektrik-Kocaeli EloHab?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

1))Hocam bilgisayar mühendisliği hKkinda düşünceleriniz nedir Koü icin ?

2))Kyk yurtları okula nekadar yakında acaba

3))Okul içindeki spor salonları icin çıkarilan kart ücretli degil mi? Ücretsiz olunca kotu oluyor genelde

çok önermiyorlar arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok derinlemesine bilgim yok.

erkekler için kampüste bir yurt var yavuz selim diye çok güzel bir yurt,baya otel gibi orası çıkarsa efso olur.onun haricinde arızlı erkek yurdu var.bu yurt büyük ve kalabalık bir yurt.okula 20 dakika sürüyor,yeri biraz kötü köye yakın bir yerde kalıyor,merkeze 25-30 dakika falan ama burası daha ucuz yavuz selime göre 140 lira ödüyorsun ayda.onların haricinde merkezde de kyk yurdu var merkezden okula 30-35 dakika sürüyor ortalama

kapalı yüzme havuzu falan var karta para atıyorsun sonra orda basıyorsun işte paralı yani.

• ben de bu sene elektrik yazmayı düşünüyorum ya da mezuna kalıp ytü falan zorlamayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? KOÜ elektrik hakkında bir bilginiz var mı tavsiye eder misiniz iş imkanları nasıldır v.b nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.