Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi yazacaklara bilgi verilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelllikle mühendislik yazacaklar soruları varsa yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdurden47 -- 22 Temmuz 2016; 1:25:07 >

• Akdeniz üniversitesinden iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agity_bom

Akdeniz üniversitesinden iyi midir ?
    bilişim sistemleri mühendisliği nasıldır tanıtımında iş garantisi yüksektir yazıyor siz ne düşünüyorsunuz
  • Hocam umuttepedeymis sanirim kampus. Merkeze uzak mi? Merkezde ev tutsak gidip gelmek sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estan3535

Hocam umuttepedeymis sanirim kampus. Merkeze uzak mi? Merkezde ev tutsak gidip gelmek sorun olur mu?
    pdr yazabilirim burda. yurtlar nasıl?
  • quote:

Hocam umuttepedeymis sanirim kampus. Merkeze uzak mi? Merkezde ev tutsak gidip gelmek sorun olur mu?

evet merkeze uzak ama mecbur merkezden ev tutmalısın keza umuttepe allahın dağı ev bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

quote:

evet merkeze uzak ama mecbur merkezden ev tutmalısın keza umuttepe allahın dağı ev bile yok

Alıntıları Göster
    İnşaat Mühendisliği nasıl
    Okulun sıralamaları neden düşülşte
  • agity_bom kullanıcısına yanıt
    kapışırlar ama bana soracak olursan istanbula yakınlığıyla bir adım önde koü ve ayrıca mühendisliği akdenizden iyidir puanlara aldanmayın
  • hocalarının çok gıcık olduğu hakkında söylentiler var bu doğru mu ? Bide çok mu soğuk oluyo ya giderken kürk falan getirelim mi :pp
  • Blood and Fire B kullanıcısına yanıt
    kardeşim teknoloji fakültesi önermiyorum puanın yetiyorsa bilgisayar yaz ya da elohab yaz derim.
  • Estan3535 E kullanıcısına yanıt
    dostum merkeze uzak dedikleri otobüse biniyorsun 30 dk ya ordasın hatta ben bir keresinde sınava geç kaldım şoföre rica ettim abi biraz hızlı sür dedim 12 13 dakika da vardığı bilirim.bayındırlık var okula 7 dakika da varıyorsun abartısız söylüyorum ve öğrencilerin çok tercih ettiği bir yer ayrıca akçakoca da öğrencilerin çok tercih ettiği bi yer okula 15 dakika
  • Tesekkurler hocam insallah kazanirim
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    pdr si sağlamdır ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla bazı hocaları manyak yurtlar içinde çok büyük ihtimal arızlı erkek kyk yurdu çıkar birkaç eksisi var şöyle ki merkeze biraz uzak ve çok tepede ama manzarası harikadır,okula 73 numaralı otobüsle gidersin ki arızlı da kalanlar için efsaneleşmiştir genellikle ayakta gidersin 20 dakikaya varıyorsun ama dağların arasından gidiyor otobüs.öğrenci bakımından yurt çok kalabalık fakat ortamı çok güzeldir tabi şöyle bişey de var eğer şanslıysan tr nin en klass yurtlarından biri olan yavuz selim de çıkabilir kampüsün içindedir ve yarı özeldir.eğer çıkarsa çok şanslısın demektir.ben kyk ları anlattım özelleri pek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tdurden47

pdr si sağlamdır ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla bazı hocaları manyak yurtlar içinde çok büyük ihtimal arızlı erkek kyk yurdu çıkar birkaç eksisi var şöyle ki merkeze biraz uzak ve çok tepede ama manzarası harikadır,okula 73 numaralı otobüsle gidersin ki arızlı da kalanlar için efsaneleşmiştir genellikle ayakta gidersin 20 dakikaya varıyorsun ama dağların arasından gidiyor otobüs.öğrenci bakımından yurt çok kalabalık fakat ortamı çok güzeldir tabi şöyle bişey de var eğer şanslıysan tr nin en klass yurtlarından biri olan yavuz selim de çıkabilir kampüsün içindedir ve yarı özeldir.eğer çıkarsa çok şanslısın demektir.ben kyk ları anlattım özelleri pek bilmiyorum

hocam çok teşekkür ederim öncelikle. torpilim falan yok devlet yurdu (yarı özel fark etmez) çıkar mı büyük ihtimal? bir de hocalar manyaktan kastınız nedir? çünkü pdr kolay bi bölüm fazla zorlayamazlar diye tahmin ediyorum

• inşaatı çok iyidir zaten koü nün makina-elektrik-elohab-inşaatı çok iyidir mekatronik ve endüstri bölümleri de iyidir. bundan şüpeniz olmasın.mezun olupta işsiz kalan bir koü inşaat mezunu daha duyulmadı ve koü mühendislik bakımından prestijli bir okuldur o puanlar tamamen popülist yaklaşımlar sonucu olmuştur yani yok işte kocaeli çok zor geçme notu çok yüksek hocalar manyak falan diye ömilletin kafasını karıştırmışlar.ben 2.sınıfa geçtim ve hiç bir ders bırakmadım haa çok ahım şahım bi çalışma yapmadım ama geçtim yani.inşaatı gönül rahatlığıyla yazabilirsin vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdurden47 -- 24 Temmuz 2016; 19:59:12 >
  • quote:

inşaatı çok iyidir zaten koü nün makina-elektrik-elohab-inşaatı çok iyidir mekatronik ve endüstri bölümleri de iyidir. bundan şüpeniz olmasın.mezun olupta işsiz kalan bir koü inşaat mezunu daha duyulmadı ve koü mühendislik bakımından prestijli bir okuldur o puanlar tamamen popülist yaklaşımlar sonucu olmuştur yani yok işte kocaeli çok zor geçme notu çok yüksek hocalar manyak falan diye ömilletin kafasını karıştırmışlar.ben 2.sınıfa geçtim ve hiç bir ders bırakmadım haa çok ahım şahım bi çalışma yapmadım ama geçtim yani.inşaatı gönül rahatlığıyla yazabilirsin vesselam
    Hocam hukuk eğitimi nasıldır bilginiz var mı ? Ayrıca kampüs yaşamı ve genel olarak kocaeli sosyal hayatı hakkında da bilgi almak isterim.Bilgilendirirseniz sevinirim.

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    yani şunu söyliyeyim yurt yüzde 90 çıkar sana tabi maddi durumun çok çok iyi değilse.ilk etapta arızlı kyk çıkar ama tabi yavuz selim de çıkabilir neden olmasın.diyelim arızlı çıktı sen hemen dilekçe ver yavuz selime geçmek için büyük ihtimal geçersin çünkü arkadaşım kasım da dilekçe vermişti mart gibi geçti yavuz selime.tabi arızlı da güzel yurttur eğlencelidir falan ama yeri kötü yoksa al merkeze koy bu yurdu millet okulu bitirene kadar çıkmaz.pdr için de arkadaşlardan duyduklarımı söyledim tabi derinlemesine araştırmak lazım ama o manyak diye tabir ettiğimiz hocalar emin ol her bölümde var.
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    oo kardeşim tam adamına geldin oda arkadaşım hukukçu ve müh.öğrencisiyim ama hukuk derslerinin adını ezberledim :D her neyse dostum buranın hukukunu yazıpta pişman olanı görmedim bir sürü hukukçu arkadaşım hepsi de memnun haa geçme notu yüksektir onu baştan söyliyeyim.hocaları genel olarak çok iyidir ama bildiğim kadarıyla bazı farklı ideolojide olan hocalar varmış hatta yökten ceza almış hocası var diye biliyorum ama 1 2 hoca öyle sadece gerisi çok bilgili aklselim hocalar.tr de 2 3 üni de verilen bazı hukuk derslerini alıyorsunuz bunlardan biri metodoloji diye bi ders istanbul üni de bir de koü de tek veriliyor diye biliyorum.yalnız şunu ifade etmek lazım biraz zordur,baya çalışman ve emek vermen gerekecek burdan mezun olduğunda emin ol çok donanımlı mezun olacaksın çünkü orası sadece dersten ibaret değil hayat dersini de emin ol çok sağlam alacaksın.kampüs güzeldir oldukça büyüktür ama böyle çok bi canlılık yoktur belli saatlerde kampüs hareketlidir yani koü nün bu yönü biraz kötü çok canlı bir üni değil bir itü bir odtü bilkent değil onu söyliyeyim.nedeni ise çoğu koü lünün istanbuldan geliyor olmasıdır adam dersini görüyor sonra biniyor servisine gidiyor.ama sonuç olarak koü hukuk iyidir,isteyenlere önerilir

• justdoitdoit kullanıcısına yanıt
    her bölümde gıcık hoca illa vardır ama hocaların çoğu öğrenci dostudur.o gıcık hocalarında büyük bir kısmı mühendislik fakültesindendir emin ol
    kışın soğuk olur doğru ama şöyle bişey var her yıl istisnasız kar tatili olur sınavlar ertelenir böyle de güzelliği vardır ayrıca ne bulursan getir kışa hazırlıksız yakalanma derim :D
  • quote:

oo kardeşim tam adamına geldin oda arkadaşım hukukçu ve müh.öğrencisiyim ama hukuk derslerinin adını ezberledim :D her neyse dostum buranın hukukunu yazıpta pişman olanı görmedim bir sürü hukukçu arkadaşım hepsi de memnun haa geçme notu yüksektir onu baştan söyliyeyim.hocaları genel olarak çok iyidir ama bildiğim kadarıyla bazı farklı ideolojide olan hocalar varmış hatta yökten ceza almış hocası var diye biliyorum ama 1 2 hoca öyle sadece gerisi çok bilgili aklselim hocalar.tr de 2 3 üni de verilen bazı hukuk derslerini alıyorsunuz bunlardan biri metodoloji diye bi ders istanbul üni de bir de koü de tek veriliyor diye biliyorum.yalnız şunu ifade etmek lazım biraz zordur,baya çalışman ve emek vermen gerekecek burdan mezun olduğunda emin ol çok donanımlı mezun olacaksın çünkü orası sadece dersten ibaret değil hayat dersini de emin ol çok sağlam alacaksın.kampüs güzeldir oldukça büyüktür ama böyle çok bi canlılık yoktur belli saatlerde kampüs hareketlidir yani koü nün bu yönü biraz kötü çok canlı bir üni değil bir itü bir odtü bilkent değil onu söyliyeyim.nedeni ise çoğu koü lünün istanbuldan geliyor olmasıdır adam dersini görüyor sonra biniyor servisine gidiyor.ama sonuç olarak koü hukuk iyidir,isteyenlere önerilir
    Eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.