Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi yazacaklara bilgi verilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thrain

kocaeli elektrik müh. yazmayı düşünüyorum ya da mezuna kalıp ytü den bir şeyler yazma niyetim var.Sizce ne yapmalıyım elektrik müh. hakkında bir bilginiz var mı ?

cevap verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetcanartuk

Gebze Teknik Elektronik-Kocaeli Elektrik-Kocaeli EloHab?

gebze teknik önermiyorlar duyduklarım öyle.eskiden olsa elektrik derdim ama şu an günümüz şartlarında elohab hem daha fazla tercih ediliyor hem de iş imkanı açısından elektrikten altta kalır bir yanı yok hem sıralaması da yüksek.

not.elektrik müh 2.sınıfım
  • Harita muh hakkinda goruslerin nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonymontana92

Harita muh hakkinda goruslerin nedir

iş imkanı var ve zor bi bölüm atamaları iyi diye biliyorum ama mühendisliğin geneli zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdurden47 -- 24 Temmuz 2016; 21:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrain

kocaeli elektrik müh. yazmayı düşünüyorum ya da mezuna kalıp ytü den bir şeyler yazma niyetim var.Sizce ne yapmalıyım elektrik müh. hakkında bir bilginiz var mı ?

1. sınıfta arkadaşım 3.5 ortalama ile yatay geçiş yaptı yıldıza kendine güveniyorsan boşuna bekleme
  • Koü inşaat 3. sınıf öğrencisiyim bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir
  • Kocaeli insaat yazmayi dusunuyorum , hocam zorlunlu ingilizce hazirlik egitimi nasildir , insaat muhendisligin laboratuar imkanlari nasildir , istanbuldan gelicem kyk cikma ihtimali nedir, istanbula yatay gecis icin kac ortalama tutturmam gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Kocaeli Metalurji Malzemedeyim bende.Bölüm veya okulla ilgili sorularınız bildğim kadarıyla cevaplarım.

Hocam sakarya metalurji nasıldır bilginiz var mı?

• 711 kullanıcısına yanıt
    Ailenin yanına istedigin zaman gitmek önemli bence . Sende böyle dusunuyorsan ne âlâ. Istanbulun sonunda yaşıyorum kocaeli ile 3 saat te çok rahat gidiyorum . Hemde 10 lira filan tutuyor metro ile 20 lira .

• enisarslan97 kullanıcısına yanıt
    Hazırlık bok gibi. Üniversitenin en ücra köşesinde bulunmakta. Binadan çıkıyorsun etraf cayır çimen. Eğitim yönüne gelirsek seni bu noktaya kadar getirir ki bu nokta ya biraz ıngilizce biliyorsan zaten ulaşmış bir biçimde gidersin gereksiz zor olan sınavlardan geçer hazırlığı başarı ile bitirirsin.

İbbf li olarak inşaat mühendisliğinin yarısı arkadaşım nedendir ki bilmem ama çok ünlü bizim üniversitedeki inşaat laboratuvar imkanları geniş hocaları bilgili diye biliyorum .

Yurt hemen hemen herkese çıkıyor. Dua ette hereke deki çıkmasın 1.30 saat yol.

Not : köpek sevmiyorsan kesinlikle gelme.

• Kocaeli ilköğretim mat öğretmenliği yada ikinci öğretim inşaat gelcek gibi ikinci öğretim cok mu farklı yani normale göre hocalar falan bilgin var mı

• koü elektrik 2014 mezunuyum sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkose

bilgisayar mühendisliği nasıldır eğitimi iş imkanları falan

bende bunu sormaya gelmiştim.
  • Bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yapmayı düşünüyorum (ikinci öğretim olarak). Bölüm hakkında iyi şeyler de çok duydum kötü şeyler de. Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.