Şimdi Ara

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDE OKUYANLAR ACİL BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kocaeli üniversitesini yazmayı düşünüyorum.konaklama durumu nasıl yurtta mı kalıyor sunuz?yoksa evde mi?kira fiyatları nasıl?

• up
  • kocaeli hukukta okuyan varsa pm atabilir mi rica etsem
  • UP
  • up
  • Takip...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda kocaelinde okuyan kimse yok mu ya?
  • Ben okumuyorum ama duyduğuma göre fiyatlar gayet uygun 4 kişilik odada 1 kişinin yurt parası neyse 3 kişi aynı miktara eve çıkıyor.
    Yalnız bu okulda hoca sıkıntısı olmalı çünkü Türkiye genelinde en çok öğrenci bu okulda düşüyor. Şehir olarak siz ne düşünürsünüz bilmem ama sanayi kenti olmasından dolayı pek temiz değil.

Özeti şu: 10 Milyar TL vergi verir. Vergi tahsilatının en düzenli olduğu ildir.
    Ama iş yatırıma gelince 1 Milyar TL'lik yatırım yapmaz devlet ya da belediye. Bahsettiğim yatırım belediyecilik veya devlet hizmetleri konusunda... Bazı illerde 8,5 Milyon TL vergi verir. 300 Milyon TL yatırım alır... Hayat işte ne yaparsın.

Düzenleme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalamirHun -- 12 Temmuz 2015; 3:01:22 >
  • özel yurtlar çok pahalı. kykların kontenjanı çok çıkabilir başvurursanız. ev kiraları da pahalı sayılmaz. 2+1ler 500den başlıyor

• hocam siz kocaelinde mi okuyorsunuz?
  • Kocaeli hukuk nasıl eğitimi hocaları kampüs üniversite ortamı yurtlar kafeler.. vs. orda okuyan biri varsa bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dixon_ D kullanıcısına yanıt
    evet kocaelide okuyorum

• hocam kocaelini yazmayı düşünüyorum da okulla ile ilgili de düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
  • Kampüse yakın 2 erkek öğrenci yurdu var 4 kişiliklerin fiyatları odanın konumuna göre değişir ama en kötü yıllık 5000 tl diyeyim ben size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dixon_

hocam kocaelini yazmayı düşünüyorum da okulla ile ilgili de düşüncelerinizi yazabilir misiniz?

ben tıptayım diğer bölümleri çok iyi bilmiyorum. genel olarak bahsedeyim. ana kampüs umuttepede. fakültelerin çoğu orda. ulaşım sıkıntısı yok. barınma sıkıntısı da hemen hemen yok gibi. ingilizce olarak vasat bi okul. hazırlık okumaya vs değmez bence. bu aralar mühendislik fakültesine yatırım yapmaya niyetli okul. sanayi işbirliğini geliştirmeye çalışıyor. erasmus vs gibi imkanlar bakımından kısıtlı. çünkü hem okulun hem de öğrencilerin ingilizcesi vasat olunca erasmus anlaşması yapmıyor çoğu yabancı üniversite.

• hocam ben erasmus düşünüyordum muhtemelen kocaeli gelecek çok mu kötü İkili anlaşmadaki üniversiteler? @crista galli

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

hocam ben erasmus düşünüyordum muhtemelen kocaeli gelecek çok mu kötü İkili anlaşmadaki üniversiteler? @crista galli

4-5 ülkeyle anlaşması var diye biliyorum.bölümden bölüme değişebilir. okulun internet sitesinde, bölümün internet sitesinde vs detaylı bilgiler yazabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

hocam ben erasmus düşünüyordum muhtemelen kocaeli gelecek çok mu kötü İkili anlaşmadaki üniversiteler? @crista galli

4-5 ülkeyle anlaşması var diye biliyorum.bölümden bölüme değişebilir. okulun internet sitesinde, bölümün internet sitesinde vs detaylı bilgiler yazabilir.

Hukuk bölümü 3 ülke ile anlaşması var neresi gelirse üniversite olarak ordan programa katılacağım ama inşallah pişman olmam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.