Şimdi Ara

KODAK C813 HAKKINDA HERŞEY !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aranızda daha yeniyim baktım sitede bulamadım sizlerle yeni aldığım makinemi paylaşayım dedim;istediğiniz herseyi sorabilrisiniz ;işte çekilen foto örnekleri
    resimler orjinalden 800*600 e donusturmedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfsam -- 9 Ağustos 2008; 12:18:04 >

• Bende Bu makineden Almayı düşünüyodum. ama resimlere baktım Fazla begenmedim

Senden Bi Ricam Olacak

Bi resim çek En yüksek çözünürlükte Küçültmeden Upload edip Koyabilirmisin...

Video Çekimi nasıl Bu arada...

Şimdiden Cevaplar için tşkler...

• tabiki koyayım videosu gunduz super gece biraz noktalı cekiyor nede olsa fotoğraf makinesi demi atayım hemen
  • dostum dosya cok buyuk dio istersen msninden flan atayım eger amator cekim yapıcaksan makine harika ama tabi aklına girmek istemem gunduz cekimleri super gece flaşsız pek begenmiyorum flaş da bana gore deil seçim senin makinenin herturlu cektiği fotoğrafını atabilrim alalı 1 hafta oldu 2000 i gecik foto cektim bıktım artıksatmaya bile karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfsam -- 10 Ağustos 2008; 21:46:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfsam

dostum dosya cok buyuk dio istersen msninden flan atayım eger amator cekim yapıcaksan makine harika ama tabi aklına girmek istemem gunduz cekimleri super gece flaşsız pek begenmiyorum flaş da bana gore deil seçim senin makinenin herturlu cektiği fotoğrafını atabilrim alalı 1 hafta oldu 2000 i gecik foto cektim bıktım artıksatmaya bile karar verdim

Hocam çektiği fotoğrafları seviyorsan,makineni seviyorsan neden satıyorsun anlamadım doğrusu
  • satmayı dusundum cunku 200e aldım birisi 250 verdi de ondanve makine profesional cekim yapmıyor suan dusunduğum model fuji finepix s5800
  • quote:

satmayı dusundum cunku 200e aldım birisi 250 verdi de ondanve makine profesional cekim yapmıyor suan dusunduğum model fuji finepix s5800

O zaman durum farklı hocam,iyi satışlar..

Ama dikkat edin elinizde patlamasın şu an hepsiburadada 165 YTL..[/b]
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98949

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 10 Ağustos 2008; 22:15:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Al ekle...

----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roynn -- 10 Ağustos 2008; 23:09:49 >
  • Kardeş 250 ytl satabiliyosan 1 dk durma sat...
  • adam taksit dedi oyusden bende pek guvenemedim herneyse makine hakkında merak ettiklerinizi hemen yazayım
  • mrb arkadaşım benim şöyle bir sorunum var . konu açtım sonra gördüm burayı. kusura bakmayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_26243685/mpage_1/key_//tm.htm#26243685

çözüm için ne yapabiliriz.
  • Selam kardeşim Öncelikle Hayırlı Ramazanlar. Bende kodak c813 aldım ama sitesinde güncelleme yaptım. ancak sitedeki versiyon bendekinin bir alt versiyonu imiş. o yüzden problem yarattı LCD monitor siyah beyaz bi görüntüye büründü. Mümkünse elinizde varsa bana 1.40 versiyonun atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler...
  • dostum ona bende cok dikkat ettim buyusden yuklemedim eski versiyon nolu nolmaz die içindeki versiyonu alamıosun bence servisine gitmen daha garanti die dusnuorum
  • quote:

dostum ona bende cok dikkat ettim buyusden yuklemedim eski versiyon nolu nolmaz die içindeki versiyonu alamıosun bence servisine gitmen daha garanti die dusnuorum

sağolun ama bi yolu vardır diye düşünüyorum. servis tahminim garanti dışı diyecek çünkü yüklerken abimin dediğine göre "hatalarda sorumluluk sizindir" diye uyarı vermiş. bu yüzden hem ücret alacaklar hemde 2-3 hafta makineden mahrum kalacaz. ben yinede konuya gelecek cevapları bi kaç gün bekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 7 Eylül 2008; 23:54:22 >
  • sen bilirsin dostum ama bilen varsa içindeki yazılımı nasıl pc ye aktarabilecegimizi anlatsın atayım sana
  • Bende siteden firmware yükledim KODAK ın sitesindeki sürüm 1.30 muş makine yi ilk aldığımda içinde 1.40 vardı kodak a mail çektim sitemizde her zaman en yüksek sürüm bulunmaktadır dediler e ozaman makinayı ilk aldığımızda 1.40 nerden geldi birde kodak sitesinden diğer makinaların yazılımına bakıyım dedim 1.40 olan sadece c613 var onu yükleyim dedim kabul etmedi aslında 1.40 her yönden daha iyiydi bulabilen varsa 1.40ı buraya koyarsa çok iyi olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: byahy

Bende siteden firmware yükledim KODAK ın sitesindeki sürüm 1.30 muş makine yi ilk aldığımda içinde 1.40 vardı kodak a mail çektim sitemizde her zaman en yüksek sürüm bulunmaktadır dediler e ozaman makinayı ilk aldığımızda 1.40 nerden geldi birde kodak sitesinden diğer makinaların yazılımına bakıyım dedim 1.40 olan sadece c613 var onu yükleyim dedim kabul etmedi aslında 1.40 her yönden daha iyiydi bulabilen varsa 1.40ı buraya koyarsa çok iyi olucak

Kardeş senin de makinada sorun oldumu Benim makinanın Lcd ekranı Resmen siyah-beyaz oldu. yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delininbirii -- 9 Eylül 2008; 20:47:41 >

• ya cihazda 1.40 varken siz nie bu surumunu yukledinizki 1,30 u eger makinenin içinden alınabiliosa firmware hemen alayım paylasayım sizlerle bilen varsa anlatsın
  • quote:

ya cihazda 1.40 varken siz nie bu surumunu yukledinizki 1,30 u eger makinenin içinden alınabiliosa firmware hemen alayım paylasayım sizlerle bilen varsa anlatsın

Kardeşim zannedersem alınmaz. ama belki bir arkadaşımızda vardır. o yüzden beklemedeyiz. Senin İyi Niyetli Çabandan dolayı tşk ederim saol. Malatyada kodak ın servisi yok . zaten "byahy" arkdaşımızda kodak a mail atmış sitemizdeki son sürümü demişler Nasıl bi firma anlayamadım aslında eski firmware nin ne işi var yada neden hala yeni versiyon diolar. tuhaf bir olay Ama hayırlısı bakalım. Çıkmayan candan Ümit kesilmez misali bekliyoz. İlgilenen Herkese Teşekkürler...
  • ben 1.30 yükledikten sonra ekran siyah beyaz olmadı ama renkleri soldu birde ekranda yatay şekilde titreyen çizgiler çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.