Şimdi Ara

Kodak Cx7430 Muthiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
28.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aydemir

Arkadaşlar buraya nasıl fotoğraf upload edebilirim ?
    Ve upload etmek istediğim fotoğrafta bir işlem yapmam gerekiyormu ?
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler...

en başta, sol aşağıda bulunan Cevap kısmına tıkla ve yazdıklarından sonra pencerenin altında fotoğraf ekle linki var oraya tıkla ve dosya boyutu 200 kb geçmicek fotoğraf ekle ok
    fotoğraf boyutunu ise herhangi bir resim gösteren programda küçültebilirsin..
  • cx 7430 ileilk gece fotoğrafı denemem arkadaşlar. Maalesef tripodum yok ve cam arkasından çekmek zorunda kaldım.
    Bu satırlardan öğrendiklerimi en kısa sürede uygulamaya çalışıyorum. Emeği geçen ve bilgiyi paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
    İnşaallah güzel fotoğraflar çektikçe upload edeceğim.
  • İlkinde beceremedim galiba...

• Sana yol göstercek kadar bilgili değilim ama sokak lambasını direkt karşına alıp çekince biraz itici olmuş gibi fot. ama genel anlamda gayet iyi , daha iyilerini bekliyoruz
  • Bir tane de makro çekim denedim...
    Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
    Not Bu tür fotoğrafları ilk kez çekiyorum

• makine hayırlı olsun. acaba aksesuarınla beraber nekadara geldi ve sesli+hareketli çekim var mı slmlar...
  • UNSTOP olm sen elalemşin evini dikizliyon gibime geliyor karşı apartmanın içi görünüyor mutfağı
  • olm şakamısın sen.gece cekımı ıstedıler bende cektım koydum.napayım sımdı mutfak gozukuyo dıye paylasmayayımmı tecrubeyi.
  • Ne alem adamsın haaa
  • msn ulasanlara cx 7430 ile cektiğim fotolardan gonderebilirim..
  • abi bu fotolar hiç hoş değil makine mi böle yoksa cekenin mi marifeti bilmem ama bukadar zor mu şöle bi kaliteli fotoğraf çekmek bunları manuel mi cektin makine kendisi odaklanmıyomu böleyse millet almasın parasına yazık
  • 1/2 sn lik bir shutter speed fonksiyonuna sahip bir maikna için oldukca iyi gece cekimleri bunlar
    dogrusu hiç bu kadar iyi cekim beklemiyırdum sasırdım
  • Sevgili @ugurel : yanlışın olmasın arkadaşım, çünkü bildiğim kadarıyla kodak 7430, 0,7 sn ile 4 sn arası çekim moduna sahip diye biliyorum..bilgi için buraya tıklarsan sanırım cevaba ulaşabilirsin.. bildiğim kadarıyla uzun süreli pozlama süresi gece içinde geçerli..
  • slm millet bende bu makinadan almayı düşünüyorum yalnız nakit param olmadığı için kredi kartıma şu anda en çok taksit yapan mağazadan alıcam(hsbc advantage var) kadıköyde yalcinlar mağazası var 8 taksit yapıyolar 350 milyona geliyo ama buna mecbur görünüyorum. bildiğiniz başka bi yer varsa söylerseniz sevinirim. birde bu makinana bir pil sorunu var bildiim kadarıyla 2100 mAH Pil ve şarj aleti almayı düşünüyorum tavsiye edeceniz bi marka varmı birde ne kadara mal olur? ayrıca kingmax 256 mb sd kart alıcam makinayla uyum sorunu olurmu? bu sorulara cvp verirseniz bana çok yardımcı olacaksınız hesap kesim tarihinden sonra alıcam makinayı teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: sutozu

Sevgili @ugurel : yanlışın olmasın arkadaşım, çünkü bildiğim kadarıyla kodak 7430, 0,7 sn ile 4 sn arası çekim moduna sahip diye biliyorum..bilgi için buraya tıklarsan sanırım cevaba ulaşabilirsin.. bildiğim kadarıyla uzun süreli pozlama süresi gece içinde geçerli..

dostum ben obtüratör hızı ile karıstırmısım ıyardıgın için sagol bir yanlısa sebebiyet vermeyelim
  • Merhaba,
    Seljuk arkadaşım, ben 1500 mAH 'lik NiMh pil kullanıyorum. Ve yaklaşık 80 e yakın fotoğraf çekebiliyorum. Kullandığım pillerin markaları da akılda kalacak kadar tanınmış değil.(Unuttuğumdan belli). Bellek kartında da problem yaşamazsın. Kingston 128MB lık bellek kullanıyorum...
    Ama güzel makine, aldığına pişmin etmez...
  • Dün Sirkeci'de Zoom diye bir yerden 298'e aldım. Kodak makinaların Türkiyedeki ilk satış bayisi oluyor. Yani üstüne defalarca kâr konulmuyor. Makina alacaklar buraya da bir baksın. Bu arada makina gayet güzel çekiyor. İsteyen olursa 1-2 gün içinde örnek resimler yükleyebilirim.
  • kedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zen

kedi

ne kadar şımarık bir kedi o öyle
  • bunlarda 7430 ile çektiğim iki resim, baş rolde kedim nazlı hanım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERPICO -- 8 Mart 2005, 17:56:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.