Şimdi Ara

Kodak Cx7430 Muthiş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
28.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SeLPaK

quote:

Orjinalden alıntı: sancit

bu mertkan bi bana yardım etmedi
    helal olsun
    yalakalık yapamadık demekki

Ya ne alaka ki bilader ben forumu takip ediyorum mertkan herkese fazlasıyla yardım edıyo ama her yazıyı da okumasını bekleyemezsın sanırım.Bence ağır konuşmussun

Arkadaşım inan onun günahını alıyorsun. Ben bu forumda oldum olalı herkese yardımcı oluyor. Banada oldu sağolsun. Böyle düşünmez bence yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

quote:

quote:

helal olsun

Ya ne alaka ki bilader ben forumu takip ediyorum mertkan herkese fazlasıyla yardım edıyo ama her yazıyı da okumasını bekleyemezsın sanırım.Bence ağır konuşmussun

Arkadaşım inan onun günahını alıyorsun. Ben bu forumda oldum olalı herkese yardımcı oluyor. Banada oldu sağolsun. Böyle düşünmez bence yanlış.

+1
  • Bu makina(Cx7430) en fazla kaç mb'lık hafıza kartını destekliyor?
  • yanılmıyorsam 1GB a kadar... ama bende 256 lık var en iyi kalitede 195 foto
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayper

quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

quote:

quote:

helal olsun

+1

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: dguler0283

yanılmıyorsam 1GB a kadar... ama bende 256 lık var en iyi kalitede 195 foto

Sağol
  • Ya Bu CX7430 kullanan arkadaşlarım. Şu default ayarların adönmesi hakkında bilgi verirmisiniz biraz. mesela birkaç sorum var:

1)Makinayı kapayıp açıncamı default oluyor?(bu olay bana biraz saçma geldide) Yoksa pilimi çıkarıp takıncamı?.
    2)Default ayarlarında iken ne gibi özellikleri var. Default iken: Kaça kaç çekiyor, fotoğraf kalitesini hangi kademede tutuyor, eğer tarih-saat varsa bunları bu şekildeyken fotoğrafa ekliyormu,flash otomatikmi elden ayarı varmı?

Ne biliym daha sayamadığım birçok konuda cevap yazarmısınız.300-350 ytl lik Bir DFM alacağımda seçim yapamıyom.Bunun default ayarları beni biraz düşündürüyor.
  • arkadaşlar nette ararsanız her modelin çektiği fotoları bulursunuz, hatta amazon.com da var baya bir markanın alın direk linki kodak Cx7430 un : Kodak CX7430
  • quote:

Orjinalden alıntı: minnik

Ya Bu CX7430 kullanan arkadaşlarım. Şu default ayarların adönmesi hakkında bilgi verirmisiniz biraz. mesela birkaç sorum var:

1)Makinayı kapayıp açıncamı default oluyor?(bu olay bana biraz saçma geldide) Yoksa pilimi çıkarıp takıncamı?.
    2)Default ayarlarında iken ne gibi özellikleri var. Default iken: Kaça kaç çekiyor, fotoğraf kalitesini hangi kademede tutuyor, eğer tarih-saat varsa bunları bu şekildeyken fotoğrafa ekliyormu,flash otomatikmi elden ayarı varmı?

Ne biliym daha sayamadığım birçok konuda cevap yazarmısınız.300-350 ytl lik Bir DFM alacağımda seçim yapamıyom.Bunun default ayarları beni biraz düşündürüyor.

mesela diyelim sen iso ayarını,exposure ayarını,beyaz ayarını falan yapıyosun makineyi kapatıp açınca veya başka bir çekim moduna geçince o modun ayarlarına dönüyor. pek önemli bi olay değil aslında. saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatality_

arkadaşlar nette ararsanız her modelin çektiği fotoları bulursunuz, hatta amazon.com da var baya bir markanın alın direk linki kodak Cx7430 un : Kodak CX7430

baktım verdiğim linkteki fotolara. bu makine gerçekten harika çekim yapıyor bence. yanılıyor muyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoy1905

quote:

Ya Bu CX7430 kullanan arkadaşlarım. Şu default ayarların adönmesi hakkında bilgi verirmisiniz biraz. mesela birkaç sorum var:

mesela diyelim sen iso ayarını,exposure ayarını,beyaz ayarını falan yapıyosun makineyi kapatıp açınca veya başka bir çekim moduna geçince o modun ayarlarına dönüyor. pek önemli bi olay değil aslında. saygılar.

Bu mod dediğin nedirki? pek anlayamadım henüz dijital makina kullanmadığım için.

• mesela otomatik mod,makro yani yakın çekim modu,veya spor modu gibi. yani belirli şartlar için hazır yapılmış ayarlar var. onları seçip foto çekebiliyorsun. mesela futbol oynuyanları veya hareketli bir otomobili çekerken spor modunu seçip çekersen çok net sonuçlar alırsın. anlatabildim umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoy1905

mesela otomatik mod,makro yani yakın çekim modu,veya spor modu gibi. yani belirli şartlar için hazır yapılmış ayarlar var. onları seçip foto çekebiliyorsun. mesela futbol oynuyanları veya hareketli bir otomobili çekerken spor modunu seçip çekersen çok net sonuçlar alırsın. anlatabildim umarım.

Ben doğa resimleri çekerim genelde yani bir ayar yapsam(Doğa çekimi olarak)makinayı kapatıp açsam yine aynı şekilde doğa çekimi yapabiliyorum değilmi bi değişme olmuyor yani ? Birde bu otomatik mod her açılıp kapandığında değişirmi.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnik -- 14 Haziran 2005, 19:48:18 >
  • bu modlar içinde doğa ve manzara çekim modları da var. otomatik modun ayarları değişir. ama makine kendisi değiştirir. adı üstünde otomatik. o anki ışık vs. durumuna göre makine kendini ayarlar ve çekim yapar.
  • Sağol kardeş çok yardımın dokundu. Bir sorum daha olacak. Mesela otomatik moddayım bir ayar yaptığımda değişenler ışık vs.. yazmışsın.Peki bu vs... içine Çektiğim MegaPixel boyutu ve Fotoğraf kalitesi de dahilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnik -- 15 Haziran 2005, 18:14:52 >
  • Bu konuyu bilen varmı arkadaşlar MegaPixel ayarları ve Fotoğraf çekim kalitesi mod değişince değişiyormu?
  • quote:

Bu konuyu bilen varmı arkadaşlar MegaPixel ayarları ve Fotoğraf çekim kalitesi mod değişince değişiyormu?

hayır değişmez. MP olayını da kendin ayarlıyosun. sen onu değiştirmediğin sürece sabit kalır.
  • onu kendin ayarlarsın, sana kalmış hangi kalitede çekeceğin...

auto mod sadece o anki şartlarda makinenin en uygun ayarı yapması veya yaptığını sanmasıdır :) bu tabi makineden makineye değişir, kaliteli auto mod a sahip bir makine ile, ilk defa fotoğraf çeken bir insan bile güzel sonuçlar alabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatality_

onu kendin ayarlarsın, sana kalmış hangi kalitede çekeceğin...

auto mod sadece o anki şartlarda makinenin en uygun ayarı yapması veya yaptığını sanmasıdır :) bu tabi makineden makineye değişir, kaliteli auto mod a sahip bir makine ile, ilk defa fotoğraf çeken bir insan bile güzel sonuçlar alabilir...

ben mesela
  • bu makine gece modundayken kliteli fotoğraf çekmek için başka hangi ayarlar yapılmalı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.