Şimdi Ara

Kodak Cx7430 Muthiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
28.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar almayı düşündüüm yerde bu makinadan kalmamış. şu sirkeci denen yerde taksit yaparlarmıki hsbc kredi kartına? yada bildiiniz iyi taksit yapan bi yer varmı? parasızlıın gözü kör olsun[sm=s20.gif valla bu fiyata böle bi makina bulmak zor ideefixe'den mi alsam acaba?
  • arkadaşlar ideefixe de 280 milyona 12 taksit var açmıştım bi topik..damping yapmış elemanlar biz yemişiz kazığı..
  • Bende uzun süren araştırmalar sonucu cx7430 aldım. Dün akşam elime geçti.
    Idefixden aldım. CX 7430+128 mb sd kart+uniross şarj cihaz toplam 349.00 YTL ye mal oldu.
    Birde 10 taksit bence süper .

Alacak olanlar kaçırmasın
  • kaçırdılar bile fiyatı tekrar 335 olmuş.. 50 milyon basmışlar ayıptır söylemesi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xargon

tavsiye ederim.tek sikayetım acıp kapayınca default ayarlara donmesı.

Sayın Xargon ve diğer okuyan arkadaşlar,
    cx7430 un açıp kapatılınca default ayarlara dönmesi bir eksiklik midir?
    Mesela hangi ayarlar? yada bu durum sadece 7430 da mı var?
    İlk kez DFM alacağım , sırf bu sebepten pişman olmak istemem.
    Yardımınız için peşinen teşekkür ederim.
  • default ayarlara dönmüyor benimki.. sadece flaş için geçerli sanırım bahsettiğiniz yani makroda flaşı kapatıyor mesela açık vaziyette kapatınca bumudur kasıt..
  • defaulttan kastım iso her acıp kapadıgında auto.80 e alıp.makınayı kapatıp actıgında gene auto oluo.aynı sekılde ısıklandırma da boyle.
  • Bir makro da benden. Herkes örnek olarak klavye fotoğrafı yolluyor ama ben farklılık olsun diye F klavye fotoğrafı yolluyorum. Yaşasın F :)

http://img200.exs.cx/img200/3030/klavye3fs.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneex -- 12 Mart 2005, 22:57:55 >
  • ben flaş patlattıydım klavyeye Q ama olurmu

Kodak Cx7430 Muthiş
  • slm arkadaşlar kodak cx 7430 almayı düşündüümü söylemiştim. nerdeyse internette bilem bulmakta zorlandığım bu makinayı göztepeden foto yurt adlı bi mağazadan aldım. aradığımda ellerinde yokmuş ama 2 gün içinde getirdiler istediğiniz kartada taksit yapıyolar. ilgilenen varsa 0216 4112671/72 'yi arasın. bu arada makina gerçekten çok iyi.
  • Bendeki CX6330 makineye göre tek farkı sadece 3 yerine 4 megapixel olması sanıyordum. Gece çekimlerini görünce bittim ya. Makrolar bile çok daha kaliteli.

Peki bunun jpeg sıkıştırması nasıl? Eskiden alınan resimler sadece baskı amaçlıydı. Bilgisayarda büyütüp işlem yapmaya kalkınca detaylarda resimler rezilleşiyorlardı.

Video çekimi nasıl? Bununla ilgili olarak diğer marka ve modellerle karşılaştırma yapabilecek var mı?

Gece çekimlerinde sıkıntı yaşanıyor mu? Mesela ISO ayarı ile pozlama ayarı gibi ne gibi ayarlar manuel yapılabiliyor? Bendeki CX6330'da sadece ± 2 EV pozlama ayarı yapılabiliyordu ve açıkçası gece çekimlerinde pozlamayı artırmak yeterli randımanı vermiyordu.

Diğer markalarda benzer fiyat/performans oranına sahip bir model var mı? En yakın karşılaştırma hem fiyat hem de kaliteler açısından bakıldığında hangisiyle olabilir?

.oO°Oo.

• @ medusum : Mp olarak aynı katogoride değil ama sana Nikon 2200 veya Nikon 3200 önerebilirim.. ikiside çok güzel makineler.. Kodak 7430 dan çok daha net ve güzel fotoğraflar elde edebilirsin bu fot.makineleriyle..
  • kodak alacaklara cx degilde dx serisine bakmalarını oneririm. DX serisinin lensleri ust sınıf.
  • haahaa tesadüfe bak dün akşam babam da kodak Cx7430 almış gerçekten güzel bi makine özellikle siyah-beyaz çekmesi çok hosum gitti, orta düzey ekonomik ve harika bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.n.u.r -- 18 Mart 2005, 10:20:52 >
  • menüsü türkçemi yaw?
    bende çok kararsızımda ne alayım bilmiyorum............ama optik zoomu yüksek bi şey alacağım kesin.
  • az paraya cok kotfte isteyen warsa secımı cx7430 olsun bence.
  • hayırlı olsun..
    fiyat performans olarak en iyi makinelerden biri olduğunu düşünüyorum ayrıca yurtdışı fiyatlarına yakın bir fiyattan bu makinenin türkiyede satılmasını sağlayan kodak yetkililerine teşekkürler
  • Video çekim süresini merak edenler için söyleyeyim makineyi 3 haftadır kullanıyorum ve pilin nekadar süre gittiğini test etmek için elimdeki full dolu olan gp 2100mah pille 512 MB sd belleğe 640*480 de(LCD açık florasan altında sürekli hareket halinde çektim) 40 dakika video +30 tane 4mp resim kaydettim. Bellek bitti ama pil bitmedi. bunun üzerine 512 belleği bilgisayara aktardım ve ayrıca kaydettiğim videoyu kamerada 5 dak izledim pil ancak bitti. ben bile bu kadar performans göstereceğini düşünmemiştim. Ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim bu makinenin exposure süresi 0.5-1/1400 diye geçiyor fakat özel bir modda (Long time exposure modu) Iso(80-160 arası autoda !manuel değil!) ve diğer ayarlar değiştirilmeden 4sn kadar exposure time elde ederek süper(amatör biri için) gece resimleri elde edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu makina Web Cam olarak ta kullanılabiliyor mu?

Bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.