Şimdi Ara

Kodak Cx7430 Muthiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
28.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun geldı.mukemmel makına.gerek fotoraf olsun gerek video son derece kaliteli.300 350 ytl arasında kalan arkadaslara şiddetle tavsiye ederim.tek sikayetım acıp kapayınca default ayarlara donmesı.

not:araştırma surecımde bıtmek tukenmek bılmeyen ahiret sorularıma tek tek cevap werıp her konuda yardımcı olan mertkan abime tesekkuru bir borc bılırım.
    not: the engine adlı arkadasımada kendı makınasına objektıf bakarak yardımcı oldugu ıcın tesekkur ederım

• hayırlı olsun güle güle kullan..
  • Sevgili Volkan,

Rica ederim, sana da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Yeni fotoğraf makinen hayırlı uğurlu olsun, en güzel günlerde güle güle kullan.
    Bol bol fotoğraflı günler dilerim
  • 7430 benimde hoşuma giti 7330 ve alt modellerinden oldukça iyi, manuel olmayan makinalar arasında en iyilerinden, güle güle kullan. para bulursam bende alıcam
  • Makinen hayırlı olsun dostum,
    Ben de almayı düşünüyorum da hafıza kartı sorucam, 256 MB hangi marka ve özellikte almam gerekli? Aldığım kartta uyum sorunu olurmu? Ne tavsiye edersin? Aynı sorular şarz edilebilir pil ve şarz makinesi için de geçerli.
    Herkesin tavsiyelerini bekliyorum...
  • ben uni ross aldım 4+2 2100 mah.daha bitiremedim tam sarjı 9 saatte 4 pıl sarjedıo.timeri fılan war kaliteli cihaz.icinden cıkan pille 250 300 fotoraf cekti.dandik lithium pil.bunlarlada o kadar gıder dıe dusunuom.bellek olarak kingston sd 256 mb aldım.onunda daha 1 yamugunu gormedım.uyum sorunu olmaz hıc bı sekılde.zaten hemen hemen hepsının ozellıklerı aynı.adıduyulmus bısey alırsan sorun cıkma olasılıgını dusurmus olursun.kingston twinmos sandisk bunları bılmeyen yoktur.
  • XARGON,
    Sağol tavsiyelerin için. Sen makineyi ne fiyata aldın? 350-400 civarında alınabilecek tek makine olarak 7430'u tespit ettim (aslında gönlümde A85 veya ıxus 40 var). Ben, hepsiburada.com'dan almayı düşünüyorum (fiyat: 340 ytl). Çünkü malesef Gaziantep kodak bayi de bu model yok. (burada garantili makine sıkıntısı var da biraz). Kingston compact flash 256 mb kart (50 ytl) ve GP pil şarz cihazı+ piller (28 ytl) ile birlikte toplam: 420 ytl yapıyor. Sence nasıl fiyat?

Bir de;
    Hiç printer dan çıktı aldınmı? kalitesi nasıl?
    Gece çekimlerinde flash mesafesi yeterli oluyor mu?
    Cihazda kırmızı göz engelleme ve yüksek zoom'larda titreşim önleme sistemleri var mı? (Teknik özelliklerinde yazmıyor da)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    12 ay önce açıldı
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı makineyi ben de kullanıyorum. Alalı 2-3 hafta oldu. Gece çekimlerinde flash mesafesi yeterli. Kırmızı göz engelleyici de var ama yüksek zoom larda titremeyi engelleme özelliği okuduğum kadarı ile yok. Ama alırsan kesinlikle pişman olacağını zannetmiyorum.
  • Hayırlı olsun ama Amerikan mali bizi bozar
  • image stabilization yok.yani titresim onleyici.kırmızı goz cıkmıo 400 tane fotoraf cektım hıc cıkmadı.hatta kırmızı cıksın dıye ugrastım.kırmızı lens hesabı.bedne hepsı buradadan aldım.3 gun tedarık 1 gunde ulasım.4 gunde elımed oldu.
  • aklına bısey takılmıs arkadaslara yardım edebılırım.
  • Xargon arkadasım makinen hayırlı olsun güle güle kullan.
    kodak cx7430 ile çekilmiş bir gece resmini hatta gece flaşsız cekilmiş bir manzara resmini koyarsan aletin gece çekim kritiğini de yapabilme imkanımız olur.
  • Hayırlı olsun,normal ve gece çekimleri nasıl,buraya koysanda bi inceme imkanı bulsak...
  • yanılıyorda olabilirim ama bildiğim kadarıyla gece çekimlerinde çekim hızı 7430'un 1/2 sn onun için tatminkar bir sonuç çıkacağını sanmıyorum..makineyi karaladığımı falan düşünmeyin sakın sadece düşüncemi belirttim ok
  • Long Time Exposure özelliği var. 4 saniyeye kadar ayarlayabiliyorsunuz. Bu da gece çekimi için yeterlidir sanırım...
  • işte gece cekımlerı.4 sn long tıme exp ayarlı.camdan baktıgım goruntuyle aynı cok az fark war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 22 Şubat 2005, 12:27:41 >

• gece çekimleri gayet güzel..çözünürlükle 4 sn çekim hızı birleşince güzel görüntüler çıkmış ortaya..
  • hayırlı olsun
  • Arkadaşlar buraya nasıl fotoğraf upload edebilirim ?
    Ve upload etmek istediğim fotoğrafta bir işlem yapmam gerekiyormu ?
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.