Şimdi Ara

Kodak EasyShare Z740 vs. Canon a610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu iki makinada assağı yukarı aynı özellikdeler sanırım. fakat kodak çok daha ucuz vede daha profesyonel bi görüntüye sahip.Ne düşünüyosunuz?

http://www.dpreview.com/reviews/kodakz740/ burdan kodakı inceleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akuarist -- 13 Nisan 2006; 19:00:16 >

• valla bu forumda gördüğüm ve okuduğum kadarıyla kodak z740 beklenilen performansı veremiyor fakat kağıt üstünde 10cm makro mesafesi ve 1/2.5" sensörü dışında gayet iyi özelliklere sahip bir makine fakat eğer yüksek zum istemiyorsan ben tercihini a610 dan yana kullanmanı dilerim. çünkü eğer forumda da gördüysen a610 kullanıcıları çok memnun ve beklenileni fazlasıyla veren bir makina.
  • 1/2,5 sensör boyutu ile 1/1,8 arasında resim kalitesi nde gözle görülür bi kalite farkı meydana gelirmi?makro o kadar önemli değil ben daha cok doga fotosu cekmeyi düşünüyorum?
  • forumda macro bölümünde kodak z700 ve 740 la çekilen çok kaliteli fotograflar var bakabilirsin...sanki macro da canon dan daha ıyı gibi...
  • valla sensör boyutu bayaa farkediyo görüntü kalitesinde istersen kendin de incele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.