Bildirim
kodak z1275 yardım.....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç kullanan yokmu?? -
-
Arkadaşım bu makine yani sayılır. Pek fazla kullanan olacağını zannetmem.Ama sonuç olarak Kodak. Kullanılan lens kaliteli. Ama bu fiyatta başka modellere de bakabilirsin. Ayrıca bu makinenin incelendiği sitelere de bakabilirsin. Dediğim gibi farklı modeller üzerinde de düşün...
Bu 12 megapiksel olayı seni yanıltmasın. megapiksel yükseldikçe foto kalitesi yükselmez. -
Kodak ana topiğinde bir kullanıcısı vardı bir kaç foto eklemişti bana sorarsan pek iyi değil (Kullanıcısı değilim) Pclabs'ta incelemişler videosu bence gayet iyi bir bak istersenhttp://www.pclabs.gen.tr/2007/12/06/kodak-easyshare-z1275 -
hocam bu makina ile ayri ayri bir suru cevap yazdim bir kodaksever olarak gonul rahatligi ile alabilecegin bir model schneiderkreuznach lensler harika cekim yapar -
bunun yerine yaklaşık fiyatta canon a560 var yanında yazıcı bedava hepsiburada da ayrıca s850 de çok iyi -
sakın canon un kompakt makinalarını düşünme, hepsini kullandım ,canon rezalet,
kodak z1275 kulanıyorum ve aşırı ötesi memnunum,, nasıl oluya artık :P -
quote:
Orjinalden alıntı: Mit Ajanı
sakın canon un kompakt makinalarını düşünme, hepsini kullandım ,canon rezalet,
kodak z1275 kulanıyorum ve aşırı ötesi memnunum,, nasıl oluya artık :P
Ne yönden rezalet arkadaşım. Bi açıklasan da biz de aydınlansak. Bir şeye çok iyi ya da çok kötü diyorsanız kısaca sebeplerinden de bahsedin. Fuji f30 için çok iyi dediler. Adamlar resimleri de koydu, gördük ki, İSO performansı mükemmel. Bu çok iyi bu çok kötü demekle olmuyor.
İnceleme sitelerinde en düşük puan alan modeller genelde Kodak'ın makinaları. Adamlar sebeplerini de belirtmiş.
Şimdi diyeceksin ki, Kodak'taki renk canlılığı diğer makinelerde yok
Ama diğerlerinde CANLI RENK MODU var. Eğer olduğundan farklı görmek istiyorsan, canlı renk modunda kullanabilirsin.
İSO olayında zaten diğerleri gibidir. İSO 400 üstünde çuvallar.
Adamlar artık standart hale gelen optik sabitleyici bile kullanmamışlar, maliyetten kaçmak için.Onun yerine 12 mp kullanılmış satış stratejisi olarak.
Videosu iyi,ona diyecek yok.Anacak bi sitede fotoğraf makineleriyle uzun süreli (bu da 2-3 dakikadan fazlası) video çekmenin makinaya zarar verdiği söyleniyordu.Sebepleriyle beraber tabi.
Arkadaşın kafasını karıştımak istemem tabi. Kendisi Kodak topiğine girsin, resimlere baksın, beğenirse alsın. Kötü bir makina almış olmaz.Ama öyle ahım şahım bişey de almış olmaz.Zaten fiyatı bellİ.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X