Şimdi Ara

kodak z1485 yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kodak z1485 is marka/model bir makinem var sorunum makinede virüs var hafıza kartını bir görüyor bir görmüyor bellenim yüklemek istedim ama sitesinde dosya bulamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum teşekkürler şimdiden

• sorunun kaynağı makinede virüs olması değil,büyük ihtimalle ya kartınızın yada makinenizin kart okuma yerinin bozuk olmasından kaynaklanıyor. kartınızı formatlayıp deneyin.farklı kartlar deneyin.Kart taktığınız yeri hava ile temizleyin. sorun devam ederse makineyi bir servise göstermelisiniz.
  • farklı bir çok kartla denedim makinede kart takılı iken bazen kartı normal olarak görüyor bazen ise hafıza kartı kullanılamıyor bazen hafıza kartını biçimlendir uyarısı veriyor benim de aklıma daha önce telefonuma bulaşan bir virüs geldi taktığım kartlardan biride o telefonun kartıydı servise göndermeden önce bir güncelleme yapmak istedim ama bir türlü bulamadım gerekli dosyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: amenna__20

farklı bir çok kartla denedim makinede kart takılı iken bazen kartı normal olarak görüyor bazen ise hafıza kartı kullanılamıyor bazen hafıza kartını biçimlendir uyarısı veriyor benim de aklıma daha önce telefonuma bulaşan bir virüs geldi taktığım kartlardan biride o telefonun kartıydı servise göndermeden önce bir güncelleme yapmak istedim ama bir türlü bulamadım gerekli dosyayı

Telefonunuzdaki işletim sistemi farklı
    Makinenizdeki farklı,
    Yani telefonda çalışan virüsün, makinenizde çalışması durumu çok çok çok çok düşük bir ihtimal.

Eğer farklı kartlarda da denemişseniz, sizin makinenizin kart okuyucusunda problem vardır
    yani yazılımsal değil-donanımsal (tozlanmış bile olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 19 Mart 2012; 23:38:45 >

• Bilgilendirme için teşekkür ederim sanırım makineye servis yolu göründü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.