Şimdi Ara

Kokoro Connect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anime Adı : Kokoro Connect
    Yapım Yılı : 2012
    Bölüm Sayısı : 13 + 4
    Tür : Komedi, Dram, Romantizm, Okul

Kültürel Araştırma Kulübünün beş üyesi —Taichi Yaegashi, Iori Nagase, Himeko Inaba, Yui Kiriyama, and Yoshifumi Aoki— bir gün, hiçbir uyarı olmadan Aoki'nin ve Yui'nin bedenlerinin değişmesiyle birlikte tuhaf bir fenomenle karşılarşırlar. Aynı olay diğer kulüp üyelerininde başına gelir ve böylece beş kulüp üyesinin günlük hayatları bir kargaşanın içine sürüklenir.

Başlangıçta beş öğrenci, bu olayda biraz eğlence bulurlar. Fakat bu yersiz bağlantı, kalplerinin derinliklerine saklanmış acı yara izlerini de açığa çıkarır. Sakin hayatları parçalanır ve beş öğrenci arasındaki ilişki de değişmeye başlar...

Kokoro Connect

Kokoro Connect

Kokoro Connect

Bölüm sayısına 13 + 4 yazdım. + 4 olarak bahsettiğim bölümler Kokoro Connect: Michi Random adındaki speciallerdir. Bir çok yerde Special diye geçiyor ama aslında Kokoro Connect'in finalini oluşturan son 4 bölümdür. Kısaca animeyi toplam 17 bölüm olarak düşünebilirsiniz.

Sizi yer yer güldüren çok kaliteli espriler var ama bir komedi animesi beklemeyin. Sizi hüzünlendiren oldukça bol sahnesi var ama tam anlamıyla bir dram animesi değil. Yine aynı şekilde aşırı romantik bir anime de değil. Ancak okul hayatını çok iyi yansıtmış ve oldukça duygusal bir anime. Ayrıca çok farklı bir konuya sahip. Açıkçası ben animeden tam olarak aradığımı buldum. Liseli beş öğrencinin kişisel gelişimlerini çok iyi ekrana yansıtıyor anime. Yaşadıkları sorunları, sakladıkları sırları, korkuları, hüzünleri, olaylar karşısında verdikleri tepkileri falan, hepsini çok iyi harmanlamışlar ve bize sunmuşlar. Arkadaşlık ve dostluk teması üzerine kurulu bir anime. Aksiyondan uzak, duygu yüklü animeleri seviyorsanız bence bu animeye de bir bakmalısınız. Konusunu bulamayınca açayım dedim.

Son olarak bir tanıtım videosu paylaşacağım ancak videonun içinde 4. hatta 5. bölümden dahi bir-iki kare olduğundan spoiler kutusuna alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah. -- 6 Nisan 2014; 16:13:29 >

• Ulan bir kere de şu liseli veletler yerine üniversite ortamında geçen bir anime yapın be.100 den fazla lisede geçen varsa 1 tane üniversitede geçen Golden Time var.
  • "Heartseed" Karakteri için bile izlenmesi gereken bir seri lakin biraz daha fazla görünmesini isteerdim seride
  • Leonthas kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda biraz gıcık kapsamda, sonradan bende çok sevmiştim o karakteri.
  • Hocam seriyi tamamlayan varmı, nereden yükleyebilirim altyazılı seriyi?
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam. Altyazıyı da divxplanet'ten çekersiniz.
  • Siyah. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah , Sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİSSAN MICRA CLUB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnaba sen ne tatlı bir kızsın yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 6 Ağustos 2014; 20:39:43 >

• DMUKKS kullanıcısına yanıt
    Bunu unutmuşsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.