Şimdi Ara

Kol dayama taktırmak istiyorum.Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yeni kasa Focus style aracım var. Kol dayama taktırmak istiyorum. Şöyle kullanışlı, tasarımı şık ve en önemlisi ses çıkarmayan bir ürün olmalı. Kullanıp da memnun kalanlar ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 23 Mart 2013; 14:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Merhabalar. Yeni kasa Focus style aracım var. Kol dayama taktırmak istiyorum. Şöyle kullanışlı, tasarımı şık ve en önemlisi ses çıkarmayan bir ürün olmalı. Kullanıp da memnun kalanlar ne önerirsiniz ?

Armster marka ürünü aldım.4 tane vida ile sabitleniyor.Oldukça kaliteli malzemeden üretilmiş.Kimi kullanıcılar esnediği için şikayetçi fakat esnemese zamanla bir yerden kırılacağını hatta monte edildiği yere zarar vereceğini düşünüyorum.Güzel montaj sonrası plastiğin kendi esnemesi var.Bence olmasıdaq gerekiyor dirençli olması için.Oldukça kullanışlı.Aracımın içi krem rengi kol dayama siyah renk ama kullanışlı olduğu için bunu tercih ettim.Piyasada 60 lirayada kol dayamalar var sıfır.Önemli olan ne kadar kullanılabilir ne kadar kaliteli bir malzemesi var...

• Daha önce kullandım...Hatta ford yetkili bayisine taktırdım...Kendileri vidaları değiştirip taktılar altına cam yapıştırıcısı sürdüler....Ve de o kadar sağlam olduki ne tıkırtı ne kırılma...İyi bir yere yaptırın altına yapıştırıcı sürün sağlam olur....
  • bende MK 1'e Armster taktırdım 160 TL'ye, siyah renk takıldı , aracın konsol ve koltuk rengi ile uyumlu oldu sanki orjinalmiş gibi, bilmeyen sonradan takılmış demez, zaten kolçak kısmı tüm markalar için aynı fakat vidalanan kısım aracın marka ve modeline uyumlu yapıldığı için bu doğrultuda almak gerekiyor, görüntüsü güzel, içinede birşeyler koyabiliyorsunuz gözlük vb., 5 kademeli yükseklik ayarı var, kol koyma yeri kademeli yatay şekilde kaydırılabiliyor, kullanmak istemediğin zaman yukarı 2 koltuk arasına kaldırılabiliyor , takma işlemi birkaç dk sürüyor 4 vida ile elektirikli tornavida ile vidalıyorlar, şu anda Armster 2 modeli çıktı elime alıp incelemedim ama fotoğraflardan daha güzel ve kaliteli gözüküyor, kolçağa çok aşırı yük uygulamadıkça kırılacağını sanmıyorum
  • armster-2 yeni modelden taktirdim.eski modele gore daha kullanisli ve arkasinda portatif ceplik var.tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için çok teşekkürler. Henüz taktırmadım, ama düşünüyorum, başka öneriler varsa onları da değerlendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 12 Mayıs 2013; 11:56:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.