Dostlar bu sıralar sürekli evdeyim benim kollar vücuda göre ince ben de bundan nefret ediyorum , kollar için ne yapabilirim bileğim 17 cm pazum 27 cm ben nasıl bunları evde geliştirebilirim ? |
Bildirim
Dostlar bu sıralar sürekli evdeyim benim kollar vücuda göre ince ben de bundan nefret ediyorum , kollar için ne yapabilirim bileğim 17 cm pazum 27 cm ben nasıl bunları evde geliştirebilirim ? |
arkadasa katiliyorm benim de kolum 27 cm pump olunca 29 oluyor evde ne yapabılırım herkes alay edıyerı kısa kollu neyım gıyemıyok |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
olmuyeri olmuyeri |
Dumbbell curl yaparak sadece pazu kısmında yumurta gibi bir biceps oluşturursun :) Evde kolumu büyüteyim diyorsan yine biceps curl yap ama yanına şınav çek, mekik çek, dips yap, el yayı kullan birçok hareket var daha bunlara eklenebilecek. Çünkü bideps i büyütsende kolun büyük gözükmeyecek. Kolu büyük gösteren arka koldur (triceps). Tek başına biceps curl yaparak çok fazla ilerleyemezsin. |
teşekkürler |
Amac sadece kolsa dips barfiks yeter hatta dips barinda kolda calisilir ringde yapilan curller gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMA ÇÖPKOLMATİK BİR TÜRLÜ KALINLAŞMIYERİ |