Şimdi Ara

Kol saati önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 350 tl ye kadar saat önerebilir misiniz renk olarak siyah dışında düşünmüyorum

•  Kol saati önerisi

5 senedir kullanıyorum sadece 1 kere pil ve kordonunu değiştirdim kesinlikle öneririm çok da güzel duruyor.

Edit:Swatch YRS413

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sypros -- 8 Kasım 2014; 23:04:34 >
  • Gshock tarzı saatlere ne deniyor bilmiyorum da sevmiyorum onları belirtmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramVine

G-shock modellerinden begendigin birini al dostum ben ga 100 kullaniyorum
     Kol saati önerisi

hocam bu model saatleri sıfır olarak nerden alabilirim acaba saat güzelmiş. Rengi çok cafcaflı değil bence gayet güzel.
  • Dijital mi analog mu arıyorsunuz. Dijitalse G-shock modelleri iyidir. Analog arıyorsan bence değişik bir sey al herkeste olmasın özel ve sayılı üretim olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Dijital mi analog mu arıyorsunuz. Dijitalse G-shock modelleri iyidir. Analog arıyorsan bence değişik bir sey al herkeste olmasın özel ve sayılı üretim olsun.

Analog arıyorum
  •  Kol saati önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek Kol Saati
    2 yıl önce açıldı
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    akıllı saat önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mavi tonlarında bir tanede bana lazım
  • Takip. Nasıl bir model aradığımı bilmiyorum fakat arkadaşlara yapılan önerilerden birine ''İşte bu saat!'' demek isterim
  • Güzel saatler evet benim de olsa iyi olurdu acaba nereden tedarik edebiliriz _

Butik Saati
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.