Bildirim
>>Kola İçelim, ama ne içtiğimizi de görelim!!!<<
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İzlemiştim bunu ama nedense hiç tiksinmedim.
Yani biz işkembe, kelle paça, kokoreç yiyen bir milletiz. Böcek suyundan mı iğrenecez. -
Şifa niyetine içiyoz iştequote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
İzlemiştim bunu ama nedense hiç tiksinmedim.
Yani biz işkembe, kelle paça, kokoreç yiyen bir milletiz. Böcek suyundan mı iğrenecez. -
Koy g.tünequote:
Orijinalden alıntı: elk_35
Şifa niyetine içiyoz işte
Alıntıları Göster -
Yok artık. Tamam, kola çok da faydalı bir içecek değil ama bu iddialar biraz abartılı... Wikipedia'ya herkes birşeyler ekleyebiliyor, ne derece güvenilir olduğu tartışılır. Gidip bakın demişler. Ben bir ara 2 yıl falan içmedim kola, ama şimdilerde içiyorum arada. -
kolaya devamquote:
Orijinalden alıntı: BetterBosh
Yok artık. Tamam, kola çok da faydalı bir içecek değil ama bu iddialar biraz abartılı... Wikipedia'ya herkes birşeyler ekleyebiliyor, ne derece güvenilir olduğu tartışılır. Gidip bakın demişler. Ben bir ara 2 yıl falan içmedim kola, ama şimdilerde içiyorum arada. -
içinde böcük suyu olduğunu ispatlamak için kasaptan biraz et alıp üstüne dökün köpürcükleri görün diyo.quote:
Orijinalden alıntı: -Intro
kolaya devam
Alıntıları Göster
bu köpürcükler asitten dolayı olmasın sakın?
-
tadi guzelmi guzel ozaman daha fazla konusmanin bir anlami yokquote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
içinde böcük suyu olduğunu ispatlamak için kasaptan biraz et alıp üstüne dökün köpürcükleri görün diyo.
Alıntıları Göster
kolaya devam dhye selam
-
Lezzetli olan her besin daima sağlıksızdır. Abartmamak kaydıyla içiyorum. Ve fare olayına inanmıyorum, meyan kökünün suyunu çıkarmak için prese sokulmasını düşünemiyorum. Kaktüs değil ki bu bitki sıvısını bastırarak alasın..quote:
içinde böcük suyu olduğunu ispatlamak için kasaptan biraz et alıp üstüne dökün köpürcükleri görün diyo.
Alıntıları Göster
-
Tadı böcekte zaten..oeeh..quote:
Orijinalden alıntı: bakidoruk
Lezzetli olan her besin daima sağlıksızdır. Abartmamak kaydıyla içiyorum. Ve fare olayına inanmıyorum, meyan kökünün suyunu çıkarmak için prese sokulmasını düşünemiyorum. Kaktüs değil ki bu bitki sıvısını bastırarak alasın..
Alıntıları Göster
Fantada da orangutan idrarı varmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donie -- 26 Nisan 2009; 18:15:59 > -
Kola evet sağlıklı değildir bu doğru. Ama harbi bu kadar sağlıksız olsaydı heralde en son 1 hafta önce kola içtim uyuşturucu etkisine uğrayıp bağımlı olmadım değil mi? Ayrıca dünyanın en çok kazanan içeçek firması olduğu için de bu tür iddalar ortaya atılıyor.quote:
Alıntıları Göster
Bence için şimdiye kadar kim kola içip öldü ki? Ben pek inanmıyorum
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: jaguar19
Yok yok o böceğin intikam için gelmiş ruhu
-
Beyler bu arada videoda çalan şarkının adı ne yav.Bunun şarkı sözlü olanı vardı galba -
quote:
Orijinalden alıntı: StarkDun
Beyler bu arada videoda çalan şarkının adı ne yav.Bunun şarkı sözlü olanı vardı galbaquote:
Orjinalden alıntı: StarkDun
Beyler bu arada videoda çalan şarkının adı ne yav.Bunun şarkı sözlü olanı vardı galba
bulan olursa pm atsin lutfen sarkiyi sozlu olarak -
bende küçük kardeşimi fazla içmesin diye böyle kandırıyom.quote:
Beyler bu arada videoda çalan şarkının adı ne yav.Bunun şarkı sözlü olanı vardı galba -
quote:
Beyler bu arada videoda çalan şarkının adı ne yav.Bunun şarkı sözlü olanı vardı galbaquote:
Beyler bu arada videoda çalan şarkının adı ne yav.Bunun şarkı sözlü olanı vardı galba
Rihanna-Unfaithful
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donie
Tadı böcekte zaten..oeeh..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Oğuzkaan
Tadı böcekte zaten..oeeh..
yha midem bulandı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Special Momentquote:
Rihanna-Unfaithful
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: daniel_x
quote:
Rihanna-Unfaithful
sagolasin bi bakalim sarkiya
herkeze bol bedavali cok kolali gunler dilerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turkishpower$
Kola evet sağlıklı değildir bu doğru. Ama harbi bu kadar sağlıksız olsaydı heralde en son 1 hafta önce kola içtim uyuşturucu etkisine uğrayıp bağımlı olmadım değil mi? Ayrıca dünyanın en çok kazanan içeçek firması olduğu için de bu tür iddalar ortaya atılıyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower$
Kola evet sağlıklı değildir bu doğru. Ama harbi bu kadar sağlıksız olsaydı heralde en son 1 hafta önce kola içtim uyuşturucu etkisine uğrayıp bağımlı olmadım değil mi? Ayrıca dünyanın en çok kazanan içeçek firması olduğu için de bu tür iddalar ortaya atılıyor.
Bağımlı olmadığını nerden biliyorsun ?
Kafein de tıpkı nikotin, kokain gibi bağımlılık yaratıcı bir maddedir.
Bir bardaklık doz bile bağımlılığa sebep olabilir.Etkisi ise 1 hafta kadar sürüyor
Uzun süre kafein almayınca kalp atışınız hızlanır, terlemeye başlar ve başınız ağrımaya başlar.
Tabi ki öyle eroin gibi yerden yere vurmaz ama kafein de baş ağrısından dolayı çektirir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 26 Nisan 2009; 18:35:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: $WINDLEquote:
quote:
Rihanna-Unfaithful
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: $WINDLE
quote:
quote:
Rihanna-Unfaithful
Çok güzel şarkıdır.Rihanna'nın bütün şarkıları + kendisi de güzel.
Benzer içerikler
- antibiyotik içtikten sonra kusmak
- yaratıcı isg sloganları
- mersin nasıl bir yer
- alexis texas öldü mü
- damsız ne demek
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X