napiyonuz sinava az kaldi bu sene iyi kitlicekler sizin gibi zayif ogrenciler gumlerken benim gibi ogrenciler anninin akiyla cikicak
quote:Orijinalden alıntı: TRiGo97Once alnının akı yazmasını ogren sonra sinava girbaltalı ilah geri geldi
quote:Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defolderdi veren allah dermanını da verir üzülme kardeş.ben bu veleti daha önce bloklamışım şuan 11-12 yaşında falan olması lazım
quote:Orijinalden alıntı: TRiGo97 Once alnının akı yazmasını ogren sonra sinava gir turkce 16 yanlis ama siralama 5k ayik ol
quote:Orijinalden alıntı: sıradan bir samsunlu 5k olamazsın demedim adam olamazsın dedim. OOO MANYAK LAF ben doktor olunca ayagima kapanirsiniz ama kimmis adam kimmis madam goruruz o zaman
quote:Orijinalden alıntı: sıradan bir samsunlu Prensip olarak hastaneme alacağım doktorların ayağına kapanmıyorum doktor yoksa hastane neye yarar
quote:Orijinalden alıntı: Never.Look.Back Arkadaslar trolu beslemeyelim evet troll benim uzerimden prim yapabilcek zekaya sahip degilsin ugrasma bosuna
quote:Orijinalden alıntı: yukuberk quote:Orijinalden alıntı: Never.Look.Back Arkadaslar trolu beslemeyelim evet troll benim uzerimden prim yapabilcek zekaya sahip degilsin ugrasma bosuna Ss yi attin ya herkes inandi yaptigina photoshop falan olamaz zaten kendi zekanca kanitlamis oldun bravo zeki cocuk aferin
Daha fazla yazmayın sunun konularina ya. Cevaplarindan da belli zaten sinava 2-3 gün kala milletin moralini bozmak istiyor.
quote:Orijinalden alıntı: Never.Look.Back quote:Orijinalden alıntı: yukuberk quote:Orijinalden alıntı: Never.Look.Back Arkadaslar trolu beslemeyelim evet troll benim uzerimden prim yapabilcek zekaya sahip degilsin ugrasma bosuna Ss yi attin ya herkes inandi yaptigina photoshop falan olamaz zaten kendi zekanca kanitlamis oldun bravo zeki cocuk aferin avut kendini.. kafasina huni takanlar dahi fotosokla gercegi ayirabilir birbirinden
quote:Orijinalden alıntı: yukuberkquote:Orijinalden alıntı: Never.Look.Back quote:Orijinalden alıntı: yukuberk quote:Orijinalden alıntı: Never.Look.Back Arkadaslar trolu beslemeyelim evet troll benim uzerimden prim yapabilcek zekaya sahip degilsin ugrasma bosuna Ss yi attin ya herkes inandi yaptigina photoshop falan olamaz zaten kendi zekanca kanitlamis oldun bravo zeki cocuk aferin avut kendini.. kafasina huni takanlar dahi fotosokla gercegi ayirabilir birbirindenAlıntıları Göster Hocam böyle çok büyük konuşuyorsunuz ama dünyanın bin türlü hali var bence bu kadar büyük konuşmayınız...