Şimdi Ara

kolçak arıyoruz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın aracı için kolçak arıyoruz.
    ama vidalama yapmak istemiyoruz,geçmeli tarzda var.
    öneriniz var mı?taktırabileceğimiz bir yer.
    satın alabileceğimiz bir link

• Araç ne ?
  • bende bakınıyorum böyle birşey. Opel astra h kasa için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 lira civarların kolçaklar bulunabiliyor. ancak bahsettiğiniz türden portatif bir kolçak görmedim şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuTuKoLaCI

50-60 lira civarların kolçaklar bulunabiliyor. ancak bahsettiğiniz türden portatif bir kolçak görmedim şimdiye kadar.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/delme-yok-ford-focus-2-kol-dayama-kolcak-109458024

örneğin ben böyle birşey görmüştüm. ama kullanışı nasıl,kullanan arkadaş var mı bilmiyorum.

internet üzerinden değilde gidip mağazadan deneyip böyle birşey almak daha mantıklı. yada tavsiye ile almak.

kullanan arkadaşlar varsa daha aydınlatıcı bilgiler alabiliriz.

• Vidasizlara en ufak yüklenme de kırılıyor bizzat kendim kırdım aksesuarcimda :D.kendisi bastır abi bişey olmaz dedi ve çat etti.mdf gösterdi MDF yüklendim kırılma vs yok.sahsen ben önermem sonradan takılcak Kolçak ayakları hepsi plastik ve kolay kırılıyor.veya kol dayama istiyorsanız koltukların yanına monte olanlardan alın serviste yaptırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal vidalı olması lazım plastik ayaklı alırsan 2 yüklenmeye el sallayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön cam Çizilmiş Acil yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kol dayama olmayan bir araca bindiğimde hele de otomatikse sağ elim çok saçmalıyor
  • tavsiyesi olan
  • broadway e bende bakıyorum bulursam alıcağımda ölçüsünü tutturmak ve el frenine denk gelebılır dıye pek bakmıyorum
  • brkçlk kullanıcısına yanıt
    Astra h için ben de arayıştaydım. Sonunda 3 ay kadar önce hepsiburada dan aldım. 80 tl civarı bir fiyatı vardı. İşimi görüyor şimdilik. Sitede marka pek belli değildi, carub marka geldi. Üst kısım stardart, alt kısım ise astra h için uygun. Yani siparişe (araca) göre kutuya uygun alt koyuyorlar anladığım kadarıyla. Bir de armster 1 ve 2 var, onlar çok güzel ama epey pahalı.

• Ayrıca ne hikmetse sağ tarafta oturanın kol dayamaya benden daha fazla ihtiyacı varmış. Sağ tarafa kim oturursa otursun onun kolu da kolçakta. Bakalım bizimki ne kadar dayanacak :)

Bu arada unutmuşum, alt kaide sert plastik. Ben dört vida ve çift taraflı bant kullanarak monte ettim.

• bende clio aracım için armster marka aldım araca özel yapıyolar kesme biçme hiç bişi yok orjinal gibi oluyor ama fiyatı 165tl civarındaydı ben aldğımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

bende clio aracım için armster marka aldım araca özel yapıyolar kesme biçme hiç bişi yok orjinal gibi oluyor ama fiyatı 165tl civarındaydı ben aldğımda

nerde yaptırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

bende clio aracım için armster marka aldım araca özel yapıyolar kesme biçme hiç bişi yok orjinal gibi oluyor ama fiyatı 165tl civarındaydı ben aldğımda

nerde yaptırdınız?

istanbulda aksoy tuningden sipariş ettim her marka ve model özel üretimi var armsterin mesela benm clionun 2 koltuk arası dar o yüzden armster mini modeli geldi koltuğun altındaki kızağa vidaladım montajı kolay çok sağlam kesinlikle oynama esneme yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.