Alman hocanın yaşı nedeniyle sağlık sorunları yaşayabileceğini söyleyen Kolot, 2 oyuncu transferiyle Beşiktaş'ın en iyi takım olacağını vurguladı.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu ifade ederek, “Benim annem 70, Feldkamp da 73 yaşında” dedi. Alman teknik adamın iyi bir hoca olduğunu, fakat tekrar sağlık sorunları yaşayabileceğini vurgulayan Kolot, “Feldkamp bizden sağlık sorunları nedeniyle gitmişti. Şu anda çok yaşlı ve tekrar sağlık sorunu oluşabilir. Böyle güzel bir takıma daha genç birisi alınabilirdi” şeklinde konuştu. Kolot, ilerleyen günlerde 2 transfer yapacaklarını söylerken bunlardan birinin defansa olacağını kaydetti.
Kalli, İnönüyü görünce kalbten gitmesin....
Heeee gider kalpten...
Yalnız biraz geç kaldın. Haberin üzerinden neredeyse 10 gün geçti... Yazmadan önce bir zahmet haberin tarihine ya da forumda daha önce kaç kere yazıldığına bir bakıver...
ben burdan kolot un anasına bişey demek isterdim ama şimdi dersem kesin süresiz ban yerim.
ananıda al git kolot!!! yeter ULAN!!!
Yanlış olmuş.
Aslında bir Beşiktaş yöneticisi olarak Fenerbahçe'ye ya da Fenerbahçe'li birine laf atması gerekirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: r22
Alman hocanın yaşı nedeniyle sağlık sorunları yaşayabileceğini söyleyen Kolot, 2 oyuncu transferiyle Beşiktaş'ın en iyi takım olacağını vurguladı.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp'ın, annesi ile aynı yaşta olduğunu ifade ederek, “Benim annem 70, Feldkamp da 73 yaşında” dedi. Alman teknik adamın iyi bir hoca olduğunu, fakat tekrar sağlık sorunları yaşayabileceğini vurgulayan Kolot, “Feldkamp bizden sağlık sorunları nedeniyle gitmişti. Şu anda çok yaşlı ve tekrar sağlık sorunu oluşabilir. Böyle güzel bir takıma daha genç birisi alınabilirdi” şeklinde konuştu. Kolot, ilerleyen günlerde 2 transfer yapacaklarını söylerken bunlardan birinin defansa olacağını kaydetti.
Kalli, İnönüyü görünce kalbten gitmesin....
aslında buradan çok malzeme cıkar ama neyse ya yöneticelrin işi gücü yokmu nerde boşşey var onla ugrasıyorlar
benim nenem yasımda ama benim merak ettigim beyazlamamıs yeri varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme