Şimdi Ara

KOLTUK KILIFLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İKİNCİ EL ARABA ALDIM. ARABA ÇOK TEMİZ AMA ORJİNAL KOLTUK KILIFLARI BAYAĞI KİRLİ VE YAĞLI GÖRÜNÜYOR.
    KOLTUK KILIFLARINI HANGİ MADDELERLE VE HANGİ YÖNTEMLE TEMİZLERSEM DAHA İYİ OLUR.
    İLGİLENMENİZ DİLEĞİ İLE

• Evde halı yıkama özellikli elektirikli süpürgen varsa marketten kosla halı şampuanı al makina ile temizle tavan koltuklar halılar filan pırılpırıl oluyor
  • BEN KOLTUKLARI SÖKERİM. OMOMATİKLİ (EN İYİ BU ÇIKARIYOR KİRLERİ) ILIK SUYLA SİLERİM. HALIYIKAMA MAKİNESİYLE DURULARIM. KURUTUR VE TAKARIM. FABRİKADAN YENİ ALINMIŞ GİBİ OLUR...

FOCUSUN KOLTUĞUNU TEMİZLERKEN...
     KOLTUK KILIFLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverci -- 18 Şubat 2007; 23:02:42 >
  • YAĞ LEKELERİNİ KOSLA ÇIKARIR MI Kİ????
  • EVET ÇIKARIR...
    quote:

Orjinalden alıntı: rüzgar-09

YAĞ LEKELERİNİ KOSLA ÇIKARIR MI Kİ????
  • TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN

KOLTUK KILIFLARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: roverci
    BEN KOLTUKLARI SÖKERİM. OMOMATİKLİ (EN İYİ BU ÇIKARIYOR KİRLERİ) ILIK SUYLA SİLERİM. HALIYIKAMA MAKİNESİYLE DURULARIM. KURUTUR VE TAKARIM. FABRİKADAN YENİ ALINMIŞ GİBİ OLUR...
    FOCUSUN KOLTUĞUNU TEMİZLERKEN...
     KOLTUK KILIFLARI

Biz nası çıkarcaz koltuğu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yırtılan Koltuk Döşemesi Hk.
    8 yıl önce açıldı
    YPS Plastik ve bagaj havuzu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turtle wax diye marka var. Onun döşemeler için olan spreyi var .Mavi bir şişe. Koçtaş'tan 16.90 ytlye aldım .Çıkarmadığı leke yok. Sıkıyorsun, 1-2 dakika bekliyorsun, yumuşak bir fırça ile de fırçaladın mı döşemeler ve tavan yeni gibi oluyor. Ben birçok ürün denedim, en memnun kaldığım bu. Hem döşemeler fazla ıslanmıyor (1-1,5 günde kuruyor), hem de fıstık gibi oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: rüzgar-09

ARKADAŞLAR İKİNCİ EL ARABA ALDIM. ARABA ÇOK TEMİZ AMA ORJİNAL KOLTUK KILIFLARI BAYAĞI KİRLİ VE YAĞLI GÖRÜNÜYOR.
    KOLTUK KILIFLARINI HANGİ MADDELERLE VE HANGİ YÖNTEMLE TEMİZLERSEM DAHA İYİ OLUR.
    İLGİLENMENİZ DİLEĞİ İLE
  • Ben Deri koltukları canlandırmak için bir solusyon arıyorum varmıdır ? Neler onerırsınız ? Yagları cıkartıp atsın canlandırsın yumusatsın lekelerı sılsın kısacası bakım konsantresı yapsın Nasıl ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.