Diğer uygulamalarda var mıdir bilmiyorum. Komagene'nin mobil uygulamasında gördüm ben. Detayları uygulamadan bakmanızı öneririm. (Örnek 1KG alırsanız 1kg daha ücretsiz veriyorlar.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 23 Ekim 2023; 21:0:26 > |
Komagene +%100 Bedava! (ALEV ALEV!)
-
-
İlk kez +%100 bedava diye bir şey gördüm. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHOME -- 23 Ekim 2023; 21:4:34 > -
kg fiyatı kırmızı etten pahalı olabilir
-
Şikayetiniz başarıyla iletildi.
-
hocam neyii şikayet ettin acaba -
Bugüne özel mi? -
Sorun nedir?
-
Tarih göremedim, Muhtemelen bu gece bitiyordur.
-
Yakın olan şube kapalı görünüyor ama konudan bağımsız olarak, etsiz çiğ köfteyi uzun süre nasıl muhafaza ediyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 23 Ekim 2023; 21:46:11 > -
Dondurucuya koyulmaz sanırım, ama vakumlu olarak açılmamış satıyorlarsa eğer uzun gidebilir. Dolaba koyacaksınız bide tabi.
-
29 ekime kadar geçerli -
1 kişi de çıkıp da amme hizmeti yaparak kg fiyatını yazmamış...
-
100 lira
-
Şubeden al seçtim not kısmına yarın iş çıkışı alcam dedim bakalım iptal mi edilecek yoksa hazırlayacaklar mı haber veren arkadaşa yine de teşekkürler -
1+1 kilo 219 tl uygun mu fiyat piyasaya hakim değilim
-
Açıkçası 1+1 siz tüketene kadar bence bozulur
400gr+400r olarak almak bana mantıklı geliyor.
99 lira görünüyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 23 Ekim 2023; 22:32:22 > -
Çevreme baktım. Fiyatları bence normal. Hatta diğer tükettiğim markaya göre biraz daha ucuz. Tabi tüketebilirseniz alın :) -
Yeşilliksiz kg 85 liraya veriyorlar burada...
-
Yeşilliksiz alınabikiyorsa sanki, ozaman o daha mantıklı. Zaten atom salata 15-20 lira mı ney. Yiyeceğiniz zaman en azından taze taze yıkar yersiniz
İstisnasız her çiküfte konusunda onu kötüleyen bir üyenin yanısıra en az bir çiküfte tarifi veren bir üyenin de olması artık bir gelenek haline gelmiştir... |
kg fiyatı kırmızı etten pahalı olabilir |
Sorun foruma gram faydası olmadan her konuya bu tip şikayet mesajını atan üyelerin hala forumda tutulması bence. Konu için teşekkürler bikaç paylaşım yapan arkadaş kaldı onlar da bu tipler yüzünden kaybolacak |
fırsat |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- bim kokoreç fiyat
- bim soğuk baklava
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X