Şimdi Ara

Migros'ta 1.5 Litre Coca Cola Altın Kapaklarda Boş Yok kampanyası (Makarna, Bulgur, Pirinç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
9.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Altın Kapaklarda Boş Yok! - Migros
    https://www.migros.com.tr/altin-kapaklarda-bos-yok-l-8d11d00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D770C5AE1 -- 13 Nisan 2021; 21:52:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence fiş istenmesinde yanlış bir şey yok çok spesifik bir kapak değil yapabilen yapar bir ton da ürün alır ancak fiş'i kapak ile almak yerine ne biliyim money numarasaına tanımlama yapılsa mesela rastgele ürün verse bizde gittiğimizde %100 indirim olsa daha rahat olabilirdi bazı migros çalışanları dünyadan bi haber oluyor

• Fena değil ama kola içen adam kısmen* daha sağlıklı olan bu gıdaları tüketmiyordur dolayısıyla tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kapak değil aynı zamanda ürün satın alma fişini de istiyorlar.Bana kalırsa bir de ürünü aynı kişi almış mi diye kamera kayıtları da incelenmelı.😃

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiş istenmesinde yanlış bir şey yok çok spesifik bir kapak değil yapabilen yapar bir ton da ürün alır ancak fiş'i kapak ile almak yerine ne biliyim money numarasaına tanımlama yapılsa mesela rastgele ürün verse bizde gittiğimizde %100 indirim olsa daha rahat olabilirdi bazı migros çalışanları dünyadan bi haber oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 7 Nisan 2021; 0:51:30 >
  • Ben geçen gün 2 kapak la verdiği hediyeleri aldım. Fiş istemediler. Kasiyer acemiydi o yüzden heralde.

• Tutmaz bu iş
    Kısır verse belki olabilirdi kolayla giderdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamu Spotu

Sadece kapak değil aynı zamanda ürün satın alma fişini de istiyorlar.Bana kalırsa bir de ürünü aynı kişi almış mi diye kamera kayıtları da incelenmelı.😃
    Koskoca migros, " nerden aldıysan oraya götür" mü diyor yani

Küçük esnaf bitti diyorduk da,
    Zincir marketler bakkal oldu heralde

• istanbul'da coca cola'nın kalitesi çok düştü. (diğer şehirlerde belki iyidir bilemem)

asitsiz şekerli su olmuş tadı. (fast food menüsünde verilenler daha da beter.)

yıllarca her gün deli gibi tüketen ben, iki ayda bir içer duruma geldiysem

standart tüketiciler çoktan bırakmış demektir.

daha iyi kampanyalar gelmezse, mevcut olanlar tırt yani.

• @an agony

Hayır arkadaşlar. Güvenlik amacıyla yapılmış. Zaten money karta işleniyor. Bence doğru bir yaklaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar1976

istanbul'da coca cola'nın kalitesi çok düştü. (diğer şehirlerde belki iyidir bilemem)

Siteleirnde ısrarla yıllarıdr aynı tatta ve asitlikte olduğunu ama tat ve içecekten aldığımız zevkin içtiğimiz yılın/mekanın etkileidğini sölüyolar

Bana çok inandırıcı gelmiyor ama eski türkiye de mutlu olduğumu hatırlayınca ihtimal veriyorum

• isyankar1976 kullanıcısına yanıt

Sadece İstanbul değil maalesef. Tüm güzel ülkemde bu sorun var. Adam akıllı kola içmek için cam şişe almak zorunda kalıyoruz.Diğer kola çeşitleri resmen şerbet gibi bir tadı var. Yahu arkadaş kolanın maliyeti nedir ki kaliteden kısıyorsun...Şişesi bile daha pahalıdır.

@galaxyg

Güzel espri ancak farkını herhangi bir fastfood restoranına gidip içtiğinizde anlayabilirsiniz. Restoranların kolası daha güzeldir. Markette satılanlar beş kuruş etmez. Resmen şekerli su içiyoruz. Bu nedenle 2 yıldır kolayı bıraktım. Bunun için teşekkür edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 7 Nisan 2021; 1:38:34 >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Makarna ve pirinç zehir ne sağlıklısı.

• isyankar1976 kullanıcısına yanıt

Hocam sonuna kadar katılıyorum. Son 2 yıldır hayatım boyunca içmediğim pepsi'nin 1 litrelik formuna döndüm. Coca Cola'ya göre çok daha iyi ama hala eski kalite yok. Örneğin eskiden kalan kola içilebilir durumda oluyordu, artık mümkün değil içilmiyor. Hoş en güzeli hiç içmemek.

• 90 li yillardaki tursillerden araba cikacak diye kampanyalar olurdu. O aklima geldi.

• coca colanın kapağı pepsinin kazandirio su tamamen müşteri aldatma net olarak şu şu bakkal dersin adam ürün verdiği her yeri kampanya dahil gibi gösteriyor bakkal durumdan bir haber ayağında şu kazandirionun bir tek hopi ödülü güzel karşılığı var diğer kampanyalar yalan dolan.

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar1976

istanbul'da coca cola'nın kalitesi çok düştü. (diğer şehirlerde belki iyidir bilemem)

istanbuldakiler çorlu üretimi, 4-5 fabrikasi var, üzerinde kodlar mevcut. ayrıca fastfoodcular cocacola kullanmıyor sanırım, çünkü kola ayrı gazı ayrı, orda basıyorlar. yan sanayi üretim muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoooorrrrttt!!!

Migros'ta 1.5 Litre Coca Cola Altın Kapaklarda Boş Yok (Makarna, Bulgur, Pirinç)

kapak teslim etme son günü hangi tarih acaba?

migrosun 500 gr makarnası da 2.5 tl oldu geçen hafta

siyah fontta boş ok yazan kapak verip makarna alınacak gün 30 temmuz

diyen mağaza müdürü vardı ama

son gün 6 ağustos 2021 gibi birşey olması lazımdı???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.