Şimdi Ara

Komagene çiğ köfte benzin istasyonu içinde tavsiye edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benzin istasyonu içindeki markette komagene çiğ köfte standı açmak istiyorum, benzin istasyonuna 1500 e yakın araç geliyor hergün, sizce burada çiğ köfte satışım kaça çıkar ? tavsiye edermisiniz ? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
    Tşk.

• Ne olacağı belli olmaz denemekte fayda var
  • Sizce Bu ciğ köfteyi kimler yiyor? yani modern kesimmi ? varoş halkımı rağbet ediyor ? yani gelir seviyesi etkileyecek kadar pahalı değil çiğ köfte fiyatı , 3.5 lira civarında 1 lirada ayran . taksiciler , kamyoncular, tır şoförler, minibüs şoförleri kasada parayı öderken çiğ köfte standını görünce etkilenip bir dürümde ben yerim dermi ? ... ? E5 ankara istikametine giden araçların yolunun üzerinde bir benzin istasyonunda şansımız nedir?
  • işin maliyeti nedir ?

mantıklı geceleri iyi satış yapar
  • Varoş maroş dinlemiyor herkes yiyor hatta varoş dediklerin tabiri caizze köylüler kendi evlerinde bile yapıyorlar. Çiğ köfte son dönemde çok büyük patladı yav köşe başı çiğköfteci doldu.
  • benim 1000 lira kara geçme şartım gün boyu en az 75 dürüm satmak , içecekleride eklemedim.

1000 arabanın girdiği bir istasyonda 75 kişi bu dürümü benden satın alırmı :) ? yani 10 kişiden 1 i bu dürümü almalıki kar en az 1000 lira olsun.

SORU : 2 çalışanı vardiyalı alsam, işyeri 12 saat açık olacağı hesaba katılırsa hangi saatlerde vardiya değişimi ve tatil yaptırmalıyım, sigortaları dahil bana bu 2 çalışan kaça mal olurlar ?
  • Kurtkoyde ısyerımın yanındakı Shell istasyonunda komagene var sahsen ben haftada 1 2 kez sıparıs verıyorum.
    En mantıklısı benzın ıstasyonunun ıcınde olan bı cıgkoftecı bulucaksın, park edıp musterı sayıcaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben çiğköfteyi çok severim,haftada 2-3 gün yerim mutlaka.Ama ben girip bir benzin istasyonundan almam çiğköfte markası olsa bile.Bunun için ayrı bir dükkan ararım girip oturmak orda yemek isterim.Bunu da göz önünde bulundur.Canı çekicekleri yerde bunun burda ne işi var demesinler aman dikkat.
  • Shell kurtköye gidip saymak lazım :) bulursam yerini 30 dk kadar saymaya çalışırım :)

Benzin istasyonu içinde çiğ köfte satışı insanlara itici gelebilirmi yani , ben mesela opet istasyonunda pastorize ton balıklı sandviç almıştım ama çiğ köfte olsaydı ve tanınmış bir marka olsaydı ton balıklı sanviç yerine çiğ köfteyi teercih ederdim , çünki yarı fiyatına, daha doyurucu ve bildiğim bir tat olurdu ve soğuk ton balıklı sandviçler 5 yada 6 lira , daha itici içindeki balık lapaları , dışardan bakınca ne olduğu belli olmayan sandviç arası soğuk balık kreması ...

1000 araba ziyaretli bir benzin istasyonunda 75 dürüm satabilmek zormu sizce ?
  • SORU : 2 çalışanı vardiyalı alsam, işyeri 12 saat açık olacağı hesaba katılırsa hangi saatlerde vardiya değişimi ve tatil yaptırmalıyım, sigortaları dahil bana bu 2 çalışan kaça mal olurlar ?
  • Mutlaka komagene markası altındamı satmanız gerekiyor?Battalbey veya benzeri markaları araştırdınız mı çünkü battalbey çiğ köfte standının maliyeti daha düşük olabilir diye düşünüyorum.Tahminimce 75 dürüm satabilirsiniz ancak cuma günü çalışanlara anket yaptırabilirsiniz.Eğer istasyonda çiğ köfte satılsaydı alırmısınız gibisinden bunun dışında günde 12 saat için çift vardiya uygun olur diye düşünüyorum geri kalan konular hakkında bilgim yok başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 31 Ağustos 2011; 4:07:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Mutlaka komagene markası altındamı satmanız gerekiyor?Battalbey veya benzeri markaları araştırdınız mı çünkü battalbey çiğ köfte standının maliyeti daha düşük olabilir diye düşünüyorum.Tahminimce 75 dürüm satabilirsiniz ancak cuma günü çalışanlara anket yaptırabilirsiniz.Eğer istasyonda çiğ köfte satılsaydı alırmısınız gibisinden bunun dışında günde 12 saat için çift vardiya uygun olur diye düşünüyorum geri kalan konular hakkında bilgim yok başarılar dilerim.

Komagene anlaşması var benzin istasyonlarında bu sebeple avantajlı ismide ayrıca avantaj sağlıyor . Benzin istasyonunda daha işe başlamadan anket yapılabilirmi peki ? ama güzel fikir sorucam .Bende DH de anket başlattım , bu da bir fikir verir diye düşünüyorum , şimdili %50 ye 50 gidiyor. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: selolim

SORU : 2 çalışanı vardiyalı alsam, işyeri 12 saat açık olacağı hesaba katılırsa hangi saatlerde vardiya değişimi ve tatil yaptırmalıyım, sigortaları dahil bana bu 2 çalışan kaça mal olurlar ?

İki çalışan almamalısın. Yönettiğim market 08:00-22:00 arası açık ama tek personel var, gayet de rahat yürüyor iş. Zaten sabahın köründe kimse gelip çiğköfte istemez senden. 11:00-21:00 arası bir personel istihdam etmen yeterlidir. Bunun yanında marketin içinde görülme ihtimali düşük. Ya market girişine stand aç, ya da pompaların yanına tanıtıcı yazı koy. Çiğköftenin maliyeti gayet düşüktür. Bu nedenle kar edersin. Bunun yanında sadece paket çiğköfte sattırma, dürüm çiğköfte de hazırlat. Aracında hemen atıştırabilecek insanların da seni tercih etmesini sağlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

İki çalışan almamalısın. Yönettiğim market 08:00-22:00 arası açık ama tek personel var, gayet de rahat yürüyor iş. Zaten sabahın köründe kimse gelip çiğköfte istemez senden. 11:00-21:00 arası bir personel istihdam etmen yeterlidir. Bunun yanında marketin içinde görülme ihtimali düşük. Ya market girişine stand aç, ya da pompaların yanına tanıtıcı yazı koy. Çiğköftenin maliyeti gayet düşüktür. Bu nedenle kar edersin. Bunun yanında sadece paket çiğköfte sattırma, dürüm çiğköfte de hazırlat. Aracında hemen atıştırabilecek insanların da seni tercih etmesini sağlarsın.

saat olayı bence gece yarısına kadar satış yapmalısın(11:00-24:00) çünkü gece daha çok gidiyor hem gece yolda giden biri durup benzin alırken ödemeyi yaparken yada dışarda benzin aldığı yerde tabelanı görse kesin gelir alır

ve bence komagene iyi değil tad olarak başka markalara bak

ama gece yarısına kadar iş uzarsa elemanın eve dönüş olayı zor olur ve bunun içinde senin çözüm bulman gerecek ek maliyet olabilir

ve bence en önemlisi eleman alırken işi bilen birini alman gerekiyor o dürümü sarmak düşündüğünüz kadar kolay bi olay değil içine yeşillik ve çiğ köftenin miktarını iyi ayarlayacak dürümü sıkı ve düzgün şekilde saracak eleman gerek yani tecrübeli birini bulmaya çalış

• quote:

quote:

Sabah 11:00 gece 24:00 arası bir çalışan ile bu iş yürüyebilirmi , yada bukadar saat çalışacak biri bulabilirmiyim ? Ve 12 saat çalışan bu arkadaşa kaç para vermeliyim ? Tabi arkadaşı pazarları dinlendirmem lazım , pazar içinde başka bir çalışan bulsam sadece pazarları full gün çalışsa , bu arkadaşa nekadar versem yeter ve sigortalı yapmak zorundamıyım ? Dışarı koymayıda değerlendiricem ama stand maliyeti X2 olacak. dürüm zaten olacak ama hazır dürüm yapılırsa alırlarmı ? yani lavaş ıslanır , belki ben yanlış anladım ...
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

quote:

saat olayı bence gece yarısına kadar satış yapmalısın(11:00-24:00) çünkü gece daha çok gidiyor hem gece yolda giden biri durup benzin alırken ödemeyi yaparken yada dışarda benzin aldığı yerde tabelanı görse kesin gelir alır

ama gece yarısına kadar iş uzarsa elemanın eve dönüş olayı zor olur ve bunun içinde senin çözüm bulman gerecek ek maliyet olabilir

ve bence en önemlisi eleman alırken işi bilen birini alman gerekiyor o dürümü sarmak düşündüğünüz kadar kolay bi olay değil içine yeşillik ve çiğ köftenin miktarını iyi ayarlayacak dürümü sıkı ve düzgün şekilde saracak eleman gerek yani tecrübeli birini bulmaya çalış

saat olayı senin dediğin gibi olacak, çalışanı bulmak ve işyerine yakın olmasını sağlamakta ayrı bir dert.Bu hafta herşey netleşecek bakaılım. teşekkürler.

• Hocam 13-14 saat çalışacak kişiyi bulman zor. Aslında bulmaya bulursun ama hem fazla ücret vermen gerekecek, hem de eleman ayakta duracağı için çok yorulacak. Bence ilk etapta bir personel alıp 22:00 ye kadar çalıştır. Baktın verim alıyorsun ve ciron iyi, ikinci kişiyi de al. Birincisi 09:00-19:00 arası çalışsın, diğeri de 14:00-24:00 arası. İkisine de asgari ücret ödemen lazım en az. Bir de tabii ki sigortalarını yapman gerekir. Aksi halde hem kul hakkı yemiş olursun, hem de sorumluluğu ve cezası yüksek bir iş yapmış olursun. İkisinin yemek hariç sana maliyeti en az 2.000 TL civarıdır. Satışların iyileştiğinde onlara hedef ve yüzde prim ver ki satış miktarını arttırmak için çabalasınlar (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.