eşanjörü kiracı bozmaz, ya yüksek basınçtan yada zamanla eşanjör delinebilir. 2.el eski iadeli fiyat normal gibi. buderus u072 ün eşanjörü o kadar pahalı değil ve piyasaya çıkalalı en fazla 8-10 yıl olmuştur. bu bu kombi u042 yada u052 modelidir. basıncın yükselmesine doldurma musluğuda neden olabilir, musluk bozukmu test edilmeli. eğer çok çabuk doluyorsa kulağını kombiye dayayınca ses geliyorsa eşanjör delik. ses gelmeden doluyorsa musluk olabilir. |
***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] (824. sayfa)
-
-
demekki usta bulamamışsın. gelen usta ısı sensörünü ölçer ısı sensörü doğruysa ekran kartı arızalı yanlış komut veriyor.
-
Merhabalar.
Demirdöküm nitromix kombim 60 derece sıcaklığa ayarlı. Sıcaklık 55-60 derecelere ulaşıp birden 35-40 bandına iniyor.
Basınç 1.5. Kombinin alt kısmından su damlatıyor sıcaklık inince.
İşe yaracak bilgi mi bilmiyorum ancak kombi dışında denge kapı ve sirkülasyon pompası var. Oda termostatıyla kullanıyorum kombiyi. Oda termostatındaki belirlediğim sıcaklığın çok çok altında şu an oda sıcaklığı. Yani termostatın müdahalede bulunmuyor. Kombi ateşlemeyi kesiyor.
Filtre temizliği yaptım. Filtreler zaten temizdi. Bir işe yaramadı.
Sorunun ne olabileceğine dair yardımcı olabilecek var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Throwaway1968 -- 30 Aralık 2024; 2:55:6 > -
Filitre temiz çıktıysa 3 yollu yada Ek pompaya bakılmalı. Damlama 3 yolludan geliyor olabilir ama alt komple kapalı olduğundan kombinin duvardaki eğikliğine göre yeri belli olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebu abdillah -- 30 Aralık 2024; 16:20:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kombi condens 2500 ; arkadaslar bu aralar kombi c6 ya dusmeye basladi . yetkili servis 4500 kart deisecek diyor ozel servis 3500 kart onarim diyor. biraz arastirdim fanla ilgili kart uzerinden bi devre diyim ben siz anlayin deisimi yapiliyormus benim bu paralari verecek gucum yok malesef birisi bana neyin deiseceginin ozelden soyleyebilirmi bende eli lehim tutan bi arkadasima yaptirabilirim fan musuru veya fan devresi kart uzerinden deisimi ile oluyormus simdiden cok tesekkur ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-tamir takımı olabilir
-gaz valfi mod. yapmıyor olabilir
-pompa sirkülasyonu ile ilgi problemler olabilir.
-potansiyometre ile ilgili olabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X