Benim kombi de musluktan sıcak su vermiyordu. İnternette araştırdım sorunun sıcak su tribününden kaynaklandığını öğrendim. Bu tribün zaten periyordik değişmesi gereken bir ürünmüş. Parça fiyatı ise 15 tl. Ucuz olduğunu görünce hiç uğraşmaya değmez çağırayım servisi değişsinler dedim. Geldiklerinde parça, işçilik 300 tl istediler. Kabul etmeyip servis ücreti 40 tl verip gönderdim. Tribünü ise gidip kendim alıp aynı gün yarım saat gibi bir sürede değiştim. Servis illa ki kazanç sağlayacak buna karşı değilim ama 15 tl lik bir ürün için fahiş fiyat biçmeleri alenen dolandırıcılıktır. |
Kombiciler yüzünden kombi ustası oldum:)) (6. sayfa)
-
-
Yakında üyeler mesaj atarsanız, kombi bakım temizliği yapıyoruz diye, ozaman tam olmuşsun demektir ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her markanın yetkili servisini çağıralım da öpsünler değil mi
Çağıralım 30 TL lik bi presostat için 350TL, 15TL lik müşür için 100TL, Piyasada olmayan ama 150TL ye tamir ettirdiğim anakart için 1500TL isteyen teknik servisleri (yetkili bunlar bi de )
Ulan hödük oğlu hödük, elinde bu kart yok, tamir ettirip getireceksin işte, 150kaatlık iş için 1500 demek..!!!!!!! (hadi 300-400 dese neyse)
Motorunun kömürü biten çamaşır makinası için motor değişecek, 600 civarı masrafı var diyen pek sayın yetkili zıttiriklere ne demeli. Yahu bu gün en baba motor 150-200TL ki 20TL lik kömürle bitti işi.
Yahu bölgemdeki servisçilerin malzeme aldığı toptancı tükan benim evin 5 sokak yokarısında yahu.
Özetle; eli iyi anahtar tutanlardan bunlara ekmek çıkmaz.
Malın garantisi bittiği an teknik servis bizim gibilerin evine giremez.
Lamba anahtarı bile değiştiremeyenlere allah sabır versin.
-
Tornavida ile vida takamayan adamdım.
Koca stüdyo yaptık. Yavaş yavaşda olsa tam 10 bin karım oldu bu işten.
Harbidende insan içine girmediği şeyi uzaktan çok zor sanıyor.
-
Kombi tamircisi klima tamircisi tanıdığım var, 6 ayda bir ev alıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X