Şimdi Ara

Kombim tesisattan aldığı suyu yere döküyor. 'VİDEO EKLENDİ'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir hafta sonra doğalgaz aldım ve yükledim. Kombim evle yaşıt yani 10-15 yılı vardır kafadan ve düzgün bakımı falan da yapılmamış. En son pilot çakmağı arızası için servis getirttiğimde servise bir giderse en az 400-500 tl masrafla döneceğini söyledi usta. Bugün ise kombiyi birkaç gündür ilk kez çalıştıracak oldum ve 1.5 bar basınca getirip pilotu yakmak için düğmeye bastığım anda içindeki bütün su yere döküldü (bir kısmı da üzerime).

Tekrar denesem de basınç sıfırlandı ve alttan vanayı her açtığımda kombinin içine giden su dümdüz pilot deliğinin altından ön kısımdaki kontrol panelinin üstünden yere dökülüyor.

Muhtemelen kombi öldü ama bir tavsiyeniz ya da teşhisiniz var mıdır konuyla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 23 Şubat 2012; 0:19:12 >

• Devir daim pompası ve pürjör kısmından gelebilir.. Eger kontrol paneli ıslandıysa masraf yaklaşık olarak 300 ila 500 TL arasında çıkabilir.
  • Panelde ıslanma olduğunu sanmıyorum çünkü tekrar çalıştırmak istediğimde normal çalıştı sadece suyu geri aşağı döktü o kadar hocam video çekip koyabilirim isterseniz.
  • O zaman devir daim pompası ve pürjörden gelir... Maliyet olarak 50 veya 250 tl arasında olur herhangi bir servis tarafından. iç kısmının resim çekebilirsen akan yerinden tam olarak söylebilirim.

• 1:00'da uzakta görülen kırmızı lastik/contamsı aparatın kenarından sızıyor bütün su. İlk kez farkettim videoyu çekerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 23 Şubat 2012; 0:18:38 >
  • kombiin alarko serena sorunun ise üç yollu vananın klingrik contalar setleşmiş hepsi yenilecek ve cihaza detaylı bakım yapılacak ..bu işlemi 80 tl ye yapıyoruz becerebilirsen kendin yap
  • bu kombiyede hakaret etme cihazların piridir emektar sorunu bakımsızlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abd1984 arkadaşın dedigi gibi kılindir contadan geliyor sanırım veya ana eşanjör üst rekorlarından geliyorda olabilir.
    Tesisatın tamamen suyunu boşalt nalburdan contayı al degiştir. yüksek ihtimalle olacaktır.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar süpersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

1:00'da uzakta görülen kırmızı lastik/contamsı aparatın kenarından sızıyor bütün su. İlk kez farkettim videoyu çekerken.

selam sevgili kardeşim burdan görebildiğimiz kadarıyla o su senin kombinin yanma odasından akıyor gibi muhtemelen eşanjörü patlatmış bu alarkolarda çok karşılaşılan bir durum ya yeni eşanjör al yada hiç masraf yapma kombiyi değiştir. sevgiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.