Şimdi Ara

Kombineleri bitirdiler :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aydır Ali Koç başkan olunca kombine alma hayali kuruyorum okul açıktan. Genel satışa çıkmadan bitmiş kombineler maratonun köşelerine baktım onlarda bitmiş :((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nerden baktın kardeşim kalan koltuklara 2 gün önceki satışlarda okul açık bazı bloklarda müsait yer görünüyordu bende ordan almayı düşünüyorum
  • Kombine alamadık Lig TV' mi alsak ne yapsak bilemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilincarslan91

Nerden baktın kardeşim kalan koltuklara 2 gün önceki satışlarda okul açık bazı bloklarda müsait yer görünüyordu bende ordan almayı düşünüyorum
    %99 alamazsınız. Passo’nun kendi sitesinde bile 2 kale arkasına boş blok göstermiyor. Bu yıl muhtemelen kapalı gişe oynanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 39 bin kombine çıktı, 31 bini satılmış.
  • Rasqutin kullanıcısına yanıt
    bugün 36.000 bin oldu. 3000 kombinede 16 temmuzda satışa çıkacak öğrencilere. kalan kısım da zaten maç maç satılacak kısım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 5 tane boşluk vardı passoda kart sahibi olmak gerekiyormuş almak için. Çok üzüldüm alamadığıma bilette bulamayız lig başlayınca.

Stattan alanlar nasıl aldı onlarada kart mecburi miydi?

• fb.1907 kullanıcısına yanıt
    Stadyumda da aynı şekilde Fenerbahçe kart olması gerekiyor kombine alımlarında

• Fena patladı satışlar bu sene . Geceden giden arkadaşlarımız var. O görüntüleri futbolculara izletmek lazım. Özellikle sorunlu Türk futbolculara.

• Birde takımınız lige iyi başlarsa satış için ayrılan biletlerde havada kapışılır :) Yakında olanlar kombine almaya baksın, yoksa stadyumda maç izlemek bu sene hayal olur.
  • gece 12de siraya girdik sabah 10.30da aldik. Biz bu kadar eziyet cekerken siteye girip 2 saniyede alabileceginizi mi dusunuyodunuz cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

gece 12de siraya girdik sabah 10.30da aldik. Biz bu kadar eziyet cekerken siteye girip 2 saniyede alabileceginizi mi dusunuyodunuz cidden
    Ben alabilen sayılı kişilerden biriyim ama sonuna kadar haklısınız. Kombinelerin netten satışa çıkması orada bekleyenlere ayıp oldu ama sonradan internetten alıma kisit getirdiler de düzelttiler.her sene yenileyecegim için sorun kalmadı artık

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Herkes ayni seyi soyluyor yenileme konusunda. Seneye yeni kombine almak cok zor olacak sanirim yenileme rekor seviyede olabilir

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Kartım olsa alıyordum ya haberim yoktu 😟

• fb.1907 kullanıcısına yanıt
    Kartı internetten 2 dakikada alabiliyordun. Keşke araştırsaydın.

3 Temmuz'da 35 derece sıcağın altında kombine sırası beklerken biz cep telefonundan aldık taraftar kartını :)

2 derece bronzlaştım o gün. Tabi amele stayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 5 Temmuz 2018; 15:55:34 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddimisin ya baktımda başvur felan diyordu hazirlanıp gönderilecek numarayı alamam diye başvurmadim :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.