Şimdi Ara

Komik Bayram Mesajları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yarn bayram arkadaslar söyle yaratıcı mesajlar atılsın istiyorum.Birkac tane paylastım bildiğiniz komik mesajlar varsa sizde buyrun

ömleğiniz Levi's, pantolonunuz Diesel, bayramınız mübarek olsun."

Tanrı'dan su istedik, denizleri; çiçek istedik, kırları; dost istedik bu numarayı verdi...

Minareden atlarım, bayramını kutlarım.

"İyi bayramlar, gerçi sana her gün bayram ama olsun"

"Bayram bells, bayram bells, bayram all the way"

"Bu gün yüzün öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun"

Biliyorsun, bugün bayram. daha 3 gün bayram devam edecek. ben sadece bugünü kutlamak istemiyorum. Bu bir süreçtir. 4 günlük bir bayramın tamamı mübarek olsun. Sağlık mutluluk dilerim. Tabii mutluluk herkese göre değişir. Seni mutlu eden her neyse onlari dilerim. Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne!? Ama sağlık öyle değil. Herkes için benzer anlamlar ifade eder. Daha neler diyebilirim ama, yer kalma

Tatil günlerinizi mutlu bir şekilde geçirmenizi diler iyi bayramlar dilerim.....

"Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim.

Buraları yıkılıyor, nur'dan yıkılıyor
    Hergün peşime şeytan takılıyor *
    Ben islamı seçtim tercihim doğru
    İndir başını hadi secdeye doğru

"Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar..."

"Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler."

"Cehennemde yanacaksın."

• Shruiken cebinizde, katana belinizde, kunai elinizde olsun, bayramınız kutlu olsun

Mesajların bedava olduğu bu mubarek günlerde gelecek yeni yılın doğum günün kandil ramazan kurban 23 nisan 19 mayıs 29 ekim ögretmenler günü babalar günü anneler günü 8 mart kadınlar günü 3 aralık dünya engelliler günü 4 eylül sivas kongresi hatayın kabulu 9 eylül izmirin kurtuluşu malatyanın kayısı festivali ve her ne kadar onemli gününüz varsa şimdiden kutlu olsun daha sonra vay efendim bana mesaj atmadın beni aramadın dememeniz temennisiyle...

• BU MESAJI GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

BU MESAJI GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adam harbiden yapmış olayı. Az çakal değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

BU MESAJI GÖREBİLMEK İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adam harbiden yapmış olayı. Az çakal değilsin

Hakkımı yemeyin çok uğraştım

• 5 senelik konu uplanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi an noluyo forum-tr döndük herhalde dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiseUpp -- 28 Temmuz 2014; 8:24:19 >
  • KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA... Isim Yazıyı anlarımda oraya ismini yazmak nedir zaten mesajı kimin gonderdiği belli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.